70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75Какъв затвор, бе? Да ги пращат да работят в мините, в каменоломните или някое подобно производство! Да си заработят издръжката, няма да хрантутим и тях! Тия, дето се мъкнат, никога през живота си не са работили, затова и сега драпат със зъби и нокти да се наредят на социални помощи.

69

Реалист

преди 1 година

"Това показва силната радикализация в опит за добър живот в Европа." -- що за глупост е това? Тия са тръгнали да правят бандитизъм и мислиманщина, нищо друго..

68

Анонимен

преди 1 година

Абе, защо когато някой ти влезе със взлом в къщата имаш право да го убиеш, а когато ти елезе със взлом в държавата - не!?

67

Анонимен

преди 1 година

Направо препишете гръцките закони. С две думи: всеки нелегално преминал държавната граница се смята за престъпник и влиза в затвора.

66

Shrek

преди 1 година

Вдигане на огромна стена, като на границата с Мексико и ивицата Газа. Капани и бодлива тел. Втора стена и патрули с всичкото нужно оборудване и въоръжение! Един препикан и *** кирлив мигрант няма да прекрачи! Подаде ли си носа - разстрел на място! Същото обаче трябва да стои и оттатък в Турция и Гърция!!!

65

муспи

преди 1 година

А сеща ли се някой при толкова коментарии - кой има интерес да се залива Европа с диваци? - Ми, то ясно, онова азербайджано-армено-тюркско племе, дето държи Парите, Правителствата и Армиите на света.

64

Анонимен

преди 1 година

абе нали уж бяха страдащи сирийски майки с по 5-6 чавенца тия 'бежанци' бе? 2 години ни продънихте ушите как не сме толерантни, особено журналята. сега да не изкарате че са пръскали с воден пистолет техните мили брадати 'сирийски дечица'?

63

Анонимен

преди 1 година

Гърците направиха една стабилна двойна ограда на границата и я охраняват добре, а ние - една продупчена от мигрантите телена ограда, но турците насочват мигрантите към Европа и към България включително!

62

Неизбежно

преди 1 година

С такава стабилна граница ще ни приемат в Шенген и отвъд Шенген. Тази граница е пример, който трябва да се изучава дори в американските университети.

61

Ама я Почакайте!

преди 1 година

Как успяват да влязат през мега-оградата на Валери Симеонов и Боко Тиквата? Нали показаха преди 3-4 години кадри от границата, как няма пробиване тази МЕГА-ОГРАДА.

60

.....който настанява

преди 1 година

мигранти като тях. Оправдал се, че този телефонен номер го знае някой от групата, който в момента отсъства и се разбрали дъщерята на собствениците да дойде на другия ден, за да й дадат този номер. На другия ден в жилището вече нямало никой. Да имате предвид, че има съгледвачи. Когато научат, че собствениците ще отсъстват дълго, сменят бравата, настаняват там такива чужденци, взимат предплата за по 2-3 месеца напред и изчезват. Значи има организация, работеща с нелегални мигранти.

59

Ако не знаете,

преди 1 година

да ви кажа. Жилища в София, в които не се живее дълго време, се използват за настаняване на нелегални мигранти без собствениците да подозират това. Няма да разказвам подробно това, което се случи с апартамента на родителите на моя позната, щеви кажа само, че когато тя отишла да провери какво става (след сигнал от съседите), арабинът, който отворил вратата на жилището обяснил, че са мигранти, пътуващи за Европа и че още в родния им край са получили телефонен номер на човек от София, който .......

58

Реалист

преди 1 година

С такива управляващи и в дъто ще ни оправят ! Абе Путин е виновен хо хо хо

57

Анонимен

преди 1 година

А защо никой не се интересува какво е качеството на огадата , която направи валери симеонов?Той не е ли отговорен за това?Защо толкова лесно се минава?Това е стара тема, но няма давност.Какво придоби симеонов покрай оградата?В България управниците се държат така, сякаш страната им е бащиния!България е на всички български граждани!Докато не се обеси някой, никой далавераджия няма да се стресне и ще умират хора!

56

България

преди 1 година

Българската земя е ценна само за българите. Истинските , а не фалшивите. За чужденците българската земя е само територия , която те периодично се опитват да препикават. Това са фактите. Кой разбрал - разбрал.

55

Анонимен

преди 1 година

Честито ,Чуков.Заради такива разбирачи и проислямсити като тебе стигнахме кривата круша.

54

БЛАГОДАРНОСТ !

преди 1 година

Благодаря на нашите умни ръководители за ситуацията , но те казаха преди време че няма нищо страшно . В началото на деветдесетте другарят Беров заяви че няма нищо страшно ако пуснем арабите . Нали щели да плащат с долари ! ! ! А пък преди няколко години една печена баница с тиква твърдеше че нямало страшно защото на всеки ъгъл сме имали дюнерджийници , това било гаранцията . А всякаквите пришълци били наши хора ! Така че още можем да приемем !

53

Долу ЕС

преди 1 година

всеки коментар е излишен, скапания ЕС смята че мигрантския живот е по ценен от българския. 33 г е все така... мерки много, но НЕ НИ ДАВАТ СЪЮЗНИЦИТЕ, всеки с такива съюзници е обречен на унишожение, каквото и се случва с бг етноса

52

Анонимен

преди 1 година

Мигранти друг път.Турска му работа.Карай да я какво ще каже...

51

Анонимен

преди 1 година

Това чака цяла заблудена Европа, която от години приема куцо и сакато и в момента в европейските държави е такава гмеж, че лично аз вече се отказах да ходя там дори на екскурзии. Късно е вече да се вардят граници - престъпността влезе и завладя навред. Самите еврог ейци си ги поканиха. Добре, че презнас минават основно транзит, заради тукашната мизерия, само за това можем да благодарим на лакомите си политици.