13

@

преди 1 година

Тези пак ще въртят измама с гласовете по пощата ; )))

12

Анонимен

преди 1 година

Успех на републиканците!

11

Анонимен

преди 1 година

според превъзбудените русоро.и каквото и да се случва по света все е в полза на расийъ и все рАснаците контролират положението. Реалността... е ...

10

Фурнаджийска лопата

преди 1 година

До Стефанов: ТЕ доста гласуваха и за Афганистан , ама после беж....Абе краварите като усетата че не са най-отгоре бегат!

9

Анонимен

преди 1 година

Повечето от тези проучвания са левичарски и нарочно изкривяват очаквания резултат и това е от 12 години ВСЕКИ ПЪТ! Следете американските букита, които са малко по-близки до реалността, те дават за шансове на демократите: да спечелят Аризона: 56%, да спечелят Пенсилвания 45%, да спечелят в Невада 34%, да спечелят Джорджия 41%. Как го виждате вие това демократите да спечелят 3 от тези 4 щата, особено пък имайте предвид, че им се водят сигурни Ню Хемпшир където букитата им дават 70% а има и други

8

Стефанов

преди 1 година

Подкрепата за Украйна е гарантирана законово - само преди месец беше гласувана с почти 100% мнозинство и от републиканците и от демократите сенатори. Но това е непосилно дълъг срок за помнене от дебилните русофили в България. Те се хранят със ситно смляна като за облите им мозъци инфоримационна ярма от Копейкин, Корнелия и придворните им шутове.

7

Кратка памет

преди 1 година

Спомняте ли си нашите краварофилчета как се радваха и какви надежди влагаха на Алцхаймера? - Айде отново да им се случи същото и на тези избори! :)

6

Анонимен

преди 1 година

Mного е хубаво че скоро ще рухне русофилската илюзия че републиканците мразят Русия по-малко от демократите! Хахах, някои са даже по-големи ястреби, а по въпроса за износа на оръжие за Украйна, никога не е имало спорове в конгреса между републиканци и демократи!

5

айде...

преди 1 година

отидоха париците и нашите УСА-***!

4

баба мара

преди 1 година

и едните и другите са еднакви станали прави в конгреса и ръкопляскат на нарко-манафинансов одит на украина има ли връзка сем баидън с оръжието за украина

3

Анонимен

преди 1 година

Кой човек би гласувал за зомби !?!! 100% фалшиви, нагласени, демократична пародия на избори по краварски

2

А знаете ли че:

преди 1 година

"Централни банки купуват злато в очакване на зомби апокалипсис?" - Верно е ! Тука на сайта го пише! :) - (то след тия избори....)

1

Киевския хълк

преди 1 година

Зеленото наркоманче на солидна доза бело е видяло в бъдещето - резултата е : демократите го д...! Зарова Плесена от сутринта мова отчаяно за преговори!