21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Никаква генна терапия не е!" - и 100 пъти да го напишеш, фактите са си факти - набодоха ви с експериментална генна терапия! мРНА, което успешно се транскриптира в ДНК в един куп органи.. какви ще са последсвията от това тепърва ще гледаме, а вие ще ги изпитвате на собствен гръб! Между другото, department of defense са публикували много добра статистика. 3x ракови, 10x неврологични, 3x кардиологии, 5x женски стерилитет, 3x спонтанни аборти.. ама продължавай да пееш "лъжа е"

20

Анонимен

преди 1 година

С такъв *** антиваксърски материал, България никога няма да излезе от блатото.

19

Хе хе хе

преди 1 година

Тpoлът агитира хората да се инжектират с експерименталки, ама той самият не ще Ще бъде съден за подтикване към самоубийство.

18

Анонимен

преди 1 година

Никаква генна терапия не е! Ваксината си е ваксина. Много зле си объркал понятията, типично за лъжец.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Четете в другата новина какво казват кардиолозите ни за последиците от преболедуването на Ковид-19." ---- четем, четем... израелците публикуват изследване базирано на над половин милион човека заключаващо, че преболедуван кромид при несиропираните НЕ ВОДИ ДО НИКАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ НА СЪРДЕЧНИТЕ ПРОБЛЕМИ!!! Ама нерде плйевйен, нерде израел хахахахаха

16

Анонимен

преди 1 година

Четете в другата новина какво казват кардиолозите ни за последиците от преболедуването на Ковид-19.

15

Др. Боц

преди 1 година

До Анонимен "Ваксината те предпазва от засягане на вътрешните органи." ---- хахахаха, точно пък експерименталната генна терапия, на която викаш "ваксина" предизвиква възпаление на един куп органи! От локално безобидно възпаление на делтоидния мускул, до възпаления на сърцето (мио/пери-кардити), тесттисите, черен дроб и т.н. Липидните частици носещи мРНА са откривани в почти всички органи! Честито на скъсаните на теста за интелигентност! Хубавото е, че и да оживеят, поне няма да имат деца хахах

14

Анонимен

преди 1 година

Зомбитата нямат акъл за 2 стотинки. Първо ги дупчат с отрова, която трябва да ги пази от фалшив вирус. После се разболяват от сто болести, и ги къпят, че било от "вируса" от който трябва да са предпазени, не от отровата. И зомбито вярва.

13

Фермер

преди 1 година

Снощи гледах "Стани богат', някой да знае откъде са намерили овцете, които гледат наживо? Нова порода са, с черни муцуни, искам да взема 50 бройки.

12

Анонимен

преди 1 година

Ваксината те предпазва от засягане на вътрешните органи. Може и да развиеш симптоми, като хрема или гърлобол, но няма да умреш, нито ще имаш постковид, защото вирусът ще бъде блокиран още в горните дихателни пътища.

11

ники

преди 1 година

Айде стига с тая дъвка, моля ви се. На всички тотално им писна от тъпотиите, дето се пишат за ковид.

10

Анонимен

преди 1 година

Кога ще пуснат статистиката на самоубилите се българи всеки ден? Бройката ще яи изненада. Хората се уморяват да живеят в този земен рай

9

Анонимен

преди 1 година

Много кратка хрониката днес. Вторник? Да, добре. Спрете да се тествате и ще свърши сценката ко ко ко, бройлер инжектиране

8

Анонимен

преди 1 година

Имаме 91 починали от Ковид-19 за последните 14 дни и това са само регистрираните, а реално да 2-3 пъти повече.

7

Инфлацията убива

преди 1 година

Кога ще пускат списъци на умрели българи от високата инфлация, високи цени и смърт от безпаричие които лишава хората от храна, живот на топло и липсата на пари уврежда здравето и води до смърт.

6

Анонимен

преди 1 година

Ще ви осъдим, бе мафия! Медийна, медицинска, политическа!!! Знаем кои сте, няма да ви пожалим!

5

Рубрика това си е

преди 1 година

Точно както прогнозата за времето всеки ден някой умира в тая държава. Просто да пускат пълните списъци умрял къде, как, пол и възраст.

4

до 4

преди 1 година

Ква "рубрика" бе паток? Инфо от информационния портал, наричаш "рубрика". Все едно отчитането на метеорологичното време за вчера, да е "рубрика".

3

Анонимен

преди 1 година

От какво са починали? Я ходете на...ЗАКРИВАЙТЕ Я ВЕЧЕ ТАЗИ РУБРИКА!

2

КЪде е списъка?

преди 1 година

Списъка с умрели по възраст и по пол. Къде е списъка на здрави плави и млади пенсионери.