25

Анонимен

преди 1 година

Не е ли по добре частните болници да са на самоиздръжка, достатъчно печелят от високи такси! Държавата да се грижи само държавните, те са болниците за народа! Не бива в държавните болници персонал и болни да страдат!

24

Анонимен

преди 1 година

чвно великия български връзкар меринджей лаянар си е свършил работата и я е оптимизирал, дали колата му само не струва около 2 пъти повече от това, така по принцип е във великата лаянарска република на връзкарите

23

Anonimen

преди 1 година

Не Ви ли е срам. Тия от ENERGO PRO.За тия мизерници от Украйна с лъскавите коли и лимузини дават помощи. Всичко е безплатно за тях.А БЪЛГАРИТЕ кучета ги яли. Те могат и на свещи. Цялата ни власт е такава. МИЗЕРНИЦИ. Докато не стане както в Румъния няма оправия. На стената и с автомата. Публично. Да видим тогава следващите как ще се кланят на народа и всичко ще е ОК.

22

Анонимен

преди 1 година

Ами вземете 0,000000000001 % от парите, които плащате за ония търтеи т.нар. бежанци от изток и платете тока на болницата! Срам, срам!

21

Анонимен

преди 1 година

Най голямата мъка ми е да чета такива новини свързани с медецински центрове. Бойко, мойко за тррепане сте.

20

takaa

преди 1 година

Да благодарят на баце, че ги изкара тях, болниците, църквите, училищата и детските градини на борсата за ток...Нищо, че отец Николай му благодари за помощта за църквите. В някои от манастирите не палят лампите, благодарение на тая помощ.

19

Анонимен

преди 1 година

Бързо оборудването да заминава в Украйна! Бързо, че ДБ ще внесат закон всичко да отива в Украйна така или иначе.

18

Украинец

преди 1 година

ВАЖНОТО на хотелиерите да ПЛАЩАТ ПАРИ за да добре украинците в почивни и луксозни бази и СПА и басейни.

17

Анонимен

преди 1 година

Що не реваха по време на пЛандемията? Тогава нямаха проблеми, или им харесваше?

16

Анонимен

преди 1 година

Ще карат на генератор докато платят.

15

Явор

преди 1 година

До АнонименМене ме е страх от корупцията, болести като рак, сърдечно-съдовите заболявания, от Борисов, Доган, Пеевски, Гешев и много други, може и новите в политиката да са страшни. За Ковид мерките спазвах от страх и имам ваксина, защитен бях от него. Не вярвах в конспиративни теории, но сега искам да забравя. Всичко, което сме преживели за 33 години и със здравеопазването, с културата и образованието знаете какво е станало. Стига спам с тая гадост отпреди 2 години.

14

Анонимен

преди 1 година

Айде бе - Милионерчетата от Днес.бг, дето се правите на голяма работа, програмистите с по 25 "ката" заплатки - ПОМАГНЕТЕ! Ааа забравих - вие не съществувате ;)

13

Анонимен

преди 1 година

До Явор - Болници плащащи индустирален ток ...

12

Явор

преди 1 година

До Анонимен Очевидно е, че за някои коронавирусът се е превърнал в по-голяма зависимост от социалните мрежи. Време е да се замислите вече. Тая работа с болниците е откакто се помня. От 2020 година ми се повдига и не искам да си спомням всичко, което преживяхме тогава. Мина вече и не искам да си спомням затваряния, маски, 2,5 м. дистанция, бележки с призив за маски по витрини, повдига им се на всички, не само на мен, вие издевателствате. На живота се наслаждавам и мисля за корупция и др.

11

Абе оня

преди 1 година

Белата Златка колко дължи за тока?

10

!!!!

преди 1 година

Публикувайте заплатата на шефа й! Точка!!!

9

Анонимен

преди 1 година

скоро ще карат болните да си носят свещи , освен консумативи и пари за храна, които им се искат. А пък за лептата за "избор на екип" да не говорим... И в крайна сметка тия на които им пляскахме 2020 и 2021г. как така са решили да не си плащат тока? Директора сигурно взема 10 бона заплата само той..Срамота

8

До Явор

преди 1 година

Гледай си работата. Ще продължа да пиша истината.

7

Явор

преди 1 година

До АнонименКовид вече е сезонна инфекция, така че няма смисъл да говорите за него, ако обичате. Заглавието на новината го виждате. Моля ви, престанете вече. Чета коментари под новини, които нямат нищо общо с Ковид от година, година и нещо и усещам, че много хора се държат сякаш светът е започнал с този вирус. Преди него също имаше проблеми. Война има, инфлация има, затова болници и дружества и магазини задлъжняват. Стига с този Ковид. Като беше страшен, не се пазехте, а сега приказвате.

6

Защо

преди 1 година

Болниците имат дългове, а тие плащаме на военните?