8

Анонимен

преди 1 година

До Margareth - Маргарито, който прави секс пред камера, боледува от ковид по два пъти. Ти не знаеш ли?

7

До 4 и 5

преди 1 година

За твое сведение, не си сложих ваксина, защото някои познати си изпатиха от нея. Но ковида го изкарах, макар и в лека форма. И се задъхвам докато вървя, а здравето ми преди това боледуване беше желязно. Някой е изобретил тази гадост Бог знае с каква цел и си изпатихме масово. Ясно е, че само от организма ни зависи дали ще се преборим с болестта и колко тежки ще са последиците. При всекиго е различно, до такъв извод стигнах, защото много хора около мен го преболедуваха.

6

За косопада

преди 1 година

И това се наблюдава масово след преболедуване на ковид. Жените му намериха цаката. Мийте си косата с шампоан за коне. Продава се в зоомагазините и е по-скъп от обикновените шампоани за коси, които ползваме, но косопадът изведнъж спира, а някои хора вече се хвалят, че след 4-5-6 месеца употреба са забелязали, че косата им се сгъстява. Това е по-осезаемо при жените, които носят косата си късо подстригана. При дългокосите изглежда е нужно повече време, за да се разбере дали косата им се е сгъстила.

5

Анонимен

преди 1 година

До Масово явление - За това ни ЛЪГАХА в началото на пландемията. Сега е напълно ясно, че НЕ Е ВЯРНО. Но благодаря че поддържаш измамата, все някой трябва да го прави. Тия боцки няма да се продадат сами.

4

Доктор Менгеле

преди 1 година

До Масово явление$$$И много ***!

3

Баро Вкаров

преди 1 година

Яко ша са мре!

2

Масово явление

преди 1 година

Хората, преболедувал ковид, се задъхват докато вървят.

1

Анонимен

преди 1 година

Оскърбително е да се пишат подобни неща, предполагащи че сме толкова безпаметно глупави и наивни. Само да питам, а продължават ли кови пациентите да падат както си седят? Като в доброто старо време в ПСИХОАТАКИТЕ от Ухан? Или сега сме изцяло на ПОСКОВИ ПСИХОАТАКИ?