48

Анонимен

преди 1 година

Всички преболедували, които познавам имат последствия, някои много тежки.

47

Анонимен

преди 1 година

Да си сложат вакснинка да се оправят? Не им ли препоръчват? Ако нямаш такава с ускорен пулс не можеш да ходиш на Витоша на разходка или в парка. Те "мислят" за теб! Сложи си ваксинка за пост-ковид синдром.Сложи си две!

46

Анонимен

преди 1 година

СТО ПРОЦЕНТА ОТ ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ, които познавам, нямат нищо, никакви, абсолютно никакви последствия от преболедуването на кови! На възраст от 10 до 76 години! АБЕ ДА НЕ НИ ЛЪЖАТ ПАК НЕЩО?

45

Анонимен

преди 1 година

Преди ковид защо имаше високо кръвно, пневмонии, инсулти? Брех тоя ковид, евала на бялата мафия, че откри причината за всичките тези бичове на човечеството. Остава да се ваксинирате и ще живеете вечно!

44

Albi

преди 1 година

Вече всеки е така, няма значение какво е преболедувал човек. От прекрасния живот който живвем, млади хора с кръвно и висок пулс. Скоро стават абонати на фарма мафията до живот с торба лекарства. А индийците са всички млади, яки с ТЕЛК. Очи, сърце, астма. Вчера ги гледам пенсионерите едва мърдат, отиват към пощата, а ония тичат като коне, иначе болни. Ако и тях слагат в статистиката нищо чудно.

43

Имунизиран

преди 1 година

За мен Ковид не съществува. Имунизиран съм два пъти с Фазър, бустър доза Файзър и втора бустърна Модерна. Ерекцията ми се повиши, либидото, също и подкарах наред де що ми падне. Неимунизираните що ревете? Да нямате секс проблеми, а ако имате, епа имунизирайте се!

42

Случаен минувач

преди 1 година

И аз съм така. Изкарах го около Коледа, сега вдигам кръвно безпричинно. В добро настроение съм, не съм ядосан, обаче кръвното - 170/110. Като взема норваск и ласипил, спада до 140/90. Това си е Ковид последствие. Не съм се ваксинирал. И наистина пулсът ми се учестява безпричинно. Всичко е точно така. Трябва да благодарим на американските секретни лаборатории, които създадоха това чудо. Искаха да избият повече хора в глобален мащаб. Не им се получи, но ваксините остават като възможност...

41

Кесара

преди 1 година

Това, добре, а тогава колко процента от набодените с експерименталката на Файзер са с кръвни съсиреци и скоротечни ракови заболявания?

40

От Вселената

преди 1 година

След инжектиране с КОВИД 19 инжекцията, само като разместиш буквите ще разбереш, че все едно си изпил 19 ВОДКИ наведнъж.

39

Анонимен

преди 1 година

Всичко е за пари,за мноооого пари!

38

ГОЛЕМАТА ЛЪЖА

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ

37

ПРОСТО Е

преди 1 година

Вярваш в ковид - имаш задух, не вярваш в ковид - нямаш задух. Имаш ваксина -имаш симптоми, нямаш ваксина - здрав си.

36

АЗ

преди 1 година

А тези преболедувалите,дали са и ваксинирани?

35

Пле'ен де ге

преди 1 година

Tази плевенска "болница" е известна с това че сложи стендове (наистина и на хартия) на половин плевенска област. Няма вариант да те пратят там за изследвания и да не те изкарат в прединфарктно състояние. С две думи търговци, а не лекари (по Хипократ).

34

КОВИД-Ваксините

преди 1 година

Забавят, но НЕ Забравят!

33

Космонавт

преди 1 година

Тъжно е, че има наивници които мислят, че ковид съществува. Тъжно е, че има ""хора" които вярват във вируси. Може би заслужават да умрат.

32

Др. Боц

преди 1 година

До Анонимен "Спайк протеина прави всички тези пакости. Но във ваксата също се инжектира РНК на спайк протеин..." --- чел недочел... експерименталните препарати за генна терапия КАРАТ органите ДА ПРОИЗВЕЖДАТ спайк протеин! Идеята е да се жертват част от клетките на делтоидния мускул, понеже имунната система освен самия спайк, напада и клетките, които го произвеждат. Оказва се, че освен мускула още един куп органи също произвеждат спайка заради мРНА-то от сиропите. Абе носете си новите дрехи хаха

31

Бай Уханеца

преди 1 година

Кучетааа,гяуриии,песоглавциии още колко има да сърбате от чумавото коронавирусно биооръжие ви е бедна фантазията бухааааааа ,да живее другаря Си Дзин Пин.

30

Анонимен

преди 1 година

Ми вярно е. Спайк протеина прави всички тези пакости. Но във ваксата също се инжектира РНК на спайк протеин, макар и уж "обезопасен", но реално не е обезопасен. Разберете най-сетне, че това е биологично оръжие, макар и да не е силно летално.

29

Кунчо Бустера

преди 1 година

Аз пък два месеца джваках маркуча във ВМА с лек ковид! Голям кеф беше, искам пак!