14

Истината

преди 1 година

Незнам каква медицина сте завършили но клетката трябва да може да се дели, а с тази кръв трябва да има носител на кислород, както при изграждането на органи от стволови клетки. Самата клетка има памет и ще се дели само със същата без кислород и ще се натрупва още повече желязо и по скоро вливанията ще са препоръчителни само за лица с ниско желязо. Проблема с кислорода остава.

13

Анонимен

преди 1 година

Много интересно.

12

Анонимен

преди 1 година

"Произведените кръвни клетки са отгледани от стволови клетки от донори". Сега трябва да питаме откъде вземат донори. Кофти въпрос, а? При свръхнаселение на планетата, както ни убеждават, някои са против абортите. Защо ли? Нямат нищо против бедните страни с огромно население да си останат бедни и без друго Русия ще е виновна. За високите технологии обаче в областта на "медицината" кой е виновен и каква е цената?

11

Аз

преди 1 година

Ей това е жалкото.. Науката и медицината няма да драпат в посока как да се излекуват органите на човек, а как да му произведе нови синтетични... Ако някой още си мисли че ракът дето е болест стара колкото човечеството, никой не е измилсил как да я лекува, значи е пълен наивник. Генната терапия би заличила повечето генетични хронични вродени и придобити болести, но да видим накъде ще го докараме. Тъжна планета...

10

Анонимен

преди 1 година

Скоро и ин витро синтетични органи ще се присаждат. Няма да има нужда да се чака за донор с години. Науката напредва с всеки ден. А и ди о ти като някои по-долу не го проумяват и си пишат конспирациите.

9

Анонимен

преди 1 година

Вижте какви научни постижения имат във Великобритания. А сега нека някой русофил да обясни колко жито произвеждат в Рашка и колко са напред с материала муахахахахха.

8

Анонимен

преди 1 година

Не, благодаря, предпочитам да пукна, отколкото да стана контролиран киборг.

7

КОВИД-Ваксините

преди 1 година

Зомбита вече се чудят как да ги поддържат Живи!

6

Анонимен

преди 1 година

Дано на никой да не се налага!

5

Аз

преди 1 година

Ай сега най-сетне да одобрят и геннтата терапия за личение на рак и може да ходим и вече спокойно межем да ходим и Марс да завладяваме :)

4

Аз

преди 1 година

До 3. Не нема чип. Чиповвете ако не си забелязал/а си ги носим последните 20 години нон стоп. Няма смисъл от вграждане даже ;)

3

Анонимен

преди 1 година

Писна ми от тт ъппaa ци като 1.

2

Анонимен

преди 1 година

А чип има ли? А чуждо днк? Айде, давайте с конспирациите! А, то вече се пръкнала една под номер 1! Бързи ееейййй!

1

Трансхуманизъм

преди 1 година

Втората стъпка към превръщането на човек от биологично същество в синтетично биологично същество. Първата бяха препаратите, наречени ковид ваксини. Скоро размножаването на тези същества ще става само в лаборатория.