35

Анонимен

преди 1 година

ОСНОВАТЕЛНИТЕ СЪМНЕНИЯ НЕ СА ЕКВИВАЛЕНТНИ НА ДОКАЗАТЕЛСТВА. ЕДИНСТВЕННО ВЯРНОТО В ТЕЗИ "СЪМНЕНИЯ" Е ФАКТЪТ НА САМОТО СЪМНЕНИЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ. НИККВИ ФОКУСИ В ОТРИЧАНЕТО НА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ НЯМА ДА ВИ ДОВЕДЕ ДО ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ЗА БСП, НО СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ СТЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРОУМЕЕТЕ ТОЗИ ЕЛЕМЕНТАРЕН ФАКТ !!!

34

Анонимен

преди 1 година

За да са основателни съмненията трябва да имаш ОСНОВАНИЯ ! Та ... какви са ви основанията?

33

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че при хартиените бюлетни има много фалшификации и купуване на гласове, което го няма при гласуване с машини. Защо БСП толкова се натискат за гласуване с машини?! Фалшификациите и купуването на гласове не ги правят БСП, а едни други партии откраднали много милиарди.

32

Анонимен

преди 1 година

БСП си търсят оправдание за слабия резултат

31

Анонимен

преди 1 година

С машинките могат да ни превземат от вън.Трябва им само един IT и 1-2 пионки с български език.А ако е електронно като нищо ще ни хакнат някои като KillNet.После ще пишат в учебниците по история как сме първите освободени онлайн хаха.Стига майтап.Тези машинки са забранени в Германия примерно.Там са доказали,че могат да се манипулират.Нека бъдем като нормалните държави и да си гласуваме с хартиени.

30

Анонимен

преди 1 година

БСП е стара партия, там знаят тарикатските номера и изчакват, ще има и за тях гювеч.На ПП още малко им трябва да почнат да се разпадат. Там са все едни устати "вождове", жадни за власт и далавера. Ще започне всеки да дърпа чергата към себе си, с цел да намаже министерско местенце. Само стойте , та гледайте...

29

Анонимен

преди 1 година

Ако не можеш да се оправиш с машината си мозъчна морга ! Няма нужда такива да определят пътя на България !

28

честен Цоциалист

преди 1 година

истина е, книжните бюлетини никой не може да подправи , надброи, или скрие . Там гласуват дори умрелите. Скоро и банките ще минават обратно на хартия, молбичка и декларация при внасяне и теглене. Раята тряа се мачка

27

Анонимен

преди 1 година

Всички опоркаджии повтарят до втръсване ,като цитатите на Мао, опорката че "цяла цивилизована Еропа ги изхвърли (машините) " А защо ги изхвърли никой не казва ?! Че колко от тях гласуват с хартиени бюлетини , пак никой не казва ! Важното е да се втълпява половинчата информация , ама защото е УДОБНА информация ,най-вече за защитниците на фалшификации ...

26

холанд

преди 1 година

Като казват, че в Европа не се гласувало с машини, да кажат къде се гласува с хартийки, да не се окаже, че единствено в България и Русия гласуват с хартия, защото на запад е чрез интернет ?

25

емигрант

преди 1 година

До 21-ви коментар - ти си просто една силно манипулирана черковна мишка ! Никой не е изхвърлял в Европа машините, те и до ден днешен са в употреба на изборите, но вече в Европа минаха масово чрез гласуване по интернет и поща, няма хартийки, листчета и други целулози ! Много сте лесно контролирано стадо от овчици, каквото ви каже БАНКЯНСКИЯТ овчар и накъдето ви поведе натам вървите ! Жалка нация, затова е и бедна !

24

до 6 "смех"

преди 1 година

Добре е, че си си признал чрез никът си какъв си смешен в мозъкът !

23

Анонимен

преди 1 година

До 21ПРОСТ-о Киро -Мадуро . . . Затова не случайно цяла цивилизована Европа ги изхвърли !!! . . . . Пълни глупости! Стига си заблуждавал отъпялите си сънародници! Само преди седмица или две беше видях във Франция избори с машини!

22

Анонимен

преди 1 година

БСП е вече починала (мъртва), но членовете и все още не знаят, защото не е вече погребана! Никакви социалисти не са те!

21

ПРОСТ-о Киро -Мадуро

преди 1 година

Хартиените бюлетини и протоколите от ВСИЧКИ СЕКЦИИ по закон се пазят 5 г. след съответния избор. По всяко време, при съмнения за манипулации, може да се отворят, проверят и сравнят.... При машините: Пито-Платено !!! Можеш да програмираш резултата според най-голямата финансова оферта. Куче влачи, диря няма !!! Затова не случайно цяла цивилизована Европа ги изхвърли !!!

20

Ана

преди 1 година

Непрекъснато се повтаря, че има манипулации при машинен вот. Но никой не казва какви са, къде са, кога са установени, за разлика от гласуването с бюлетини, за които цяла България видя разпилените чували и бюлетини, сгрешените протоколи, масови ромски вот и т.н.

19

Анонимен

преди 1 година

Където бърка човешка ръчица,винаги са възможни манипулации.Но е факт,че при хартията е по-лесно и не се иска много акъл.

18

toti

преди 1 година

Ама докажи ги,покажи ги,нали си много начетен!!!А нима не е са СМЯХ КАК НЕГРАМОТНИТЕ МОГАТ ДА ТЕГЛЯ ПАРИ ОТ БАНКОМАТ ,А НЕ ЗНАЯТ 3 БУТОНА ДА НАТИСНАТ НА МАШИНАТА !!! ИСТИНАТА Е ЧЕ ПРОСТАЩИНАТА Е ВЪВ ВСИЧКО !!!

17

ГЛАСУВАЙ С МАШИНАТА

преди 1 година

...АМА ПОСЛЕ НЕ ЗАДАВАЙ ВЪПРОСИ , КАК СА ТИ ИЗТОЧИЛИ БАНКОВАТА СМЕТКА ОТ КАРТАТА...ХА,ХА,ХААААААА....."ТАРИКАТ МЪЖ --НЕ ПИСКА"!!!

16

Хаха

преди 1 година

Хайде поредния специалист на заплата в Кремъл и със знания от преди 60 години.Нямам думи колко народ иска да бъде роб на статуквото .....