264

Анонимен

преди 1 година

Тая да не приплаква-такива управници са си избрали. Путин не виновен! Те искаха да му набутат американци с ракети в Севастопол!

263

aZ-ът

преди 1 година

Намайданихте се

262

Анонимен

преди 1 година

АМИ И ВЪВ ДНР И ЛНР ПРЕДИ 2014 Г. ИМАХА ВСИЧКО НО НАЦИСТИТЕ ГИ РАЗОРИХА. СЕГА РЕВАТ. ЩЕ РЕВЕТЕ ДОКАТО ***.

261

Нормално

преди 1 година

Където е минал рашистки ботуш сммо мизерия, ние от най богата държава след русконсъветското робстяо сме най бедната в света

260

Анонимен

преди 1 година

Да бяха си сменили шасиския клоун президент и да не тормозиха местното руско население Сега запада ще им праща оръжие и ще им греда сеира на изтормозините алкохолици украински

259

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

Да кажа отново.. зимата ще дойде и отмине, но вие ще си останете ШибаниИдолниРусофилскиКурви

258

Анонимен

преди 1 година

Й нищо . В името на НАТУ сега малко ще потърпите мизерийка... Нали НАТУ беше идеал за украинските хора...и там рожденото им "право" да ,"членуват". Това сега е цената, която се заплаща..

257

СтарияМъдрецбезхарем

преди 1 година

До Младияпремиерсхарема - Точно в това ти е проблема - Че виждаш в чек---те - харем , И пак НЕ си разбрал че си на ГРЕШНАТ страна ! Като поизмръзнеш и ти и ти станат то--ките на стафиди ще го разбереш !

256

Анонимен

преди 1 година

Ние се продадохме за БАНАНИ , а Вие за какво се продадохте така и не се разбра ! Зеленски после ще избяга и ще се скрие , и както казваше : " ЩЕ му видите лицето..." - Ама ИСТИНСКОТО на ДЯВОЛ !

255

Анонимен

преди 1 година

Преди (когато бяха с Русия, когато руската газ минаваше през Украйна и укрите живееха на гърба на Русия)......а сега когато се полакомиха по измамните американски обещания.... украинците се готвят за студена зима......Ами викайте съюзниците си на помощ де

254

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с помощите който смучaт от цял свят? Къде отиват милиардите които уж им дава братска Америка? Какво става с пет звездните хотели по морето нямат ли отопление?

253

Анонимен

преди 1 година

Защо доиде много добре знаеш защо вашия режим избиваше осем години невинни хора изгаряше хора деца всеки ден зеленски избива със ракети невинни деца и възрастни този режим е престъпен и вашата пропаганда залива светът основата идва от сащ

252

Анонимен

преди 1 година

Украинците Зеленски да им даде некой лев от помощите и да заминават по курортите в Европа на безплатна и безкрайна почивка. Защо да стоят на тъмно и студено гладни.

251

Анонимен

преди 1 година

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТИЯ.....

250

Анонимен

преди 1 година

Япония защо си стои на островчетата след като е победителка ами Турция. Има 12 войни между двете страни но само една не е спечелена от Русия бе момче доста злобничко си.

249

Мен

преди 1 година

Докато не гръмнем народното събрание барабар със ва оредатели вътре няма да се оправим ,ще кажете мн луфо и силно мо това е единствения начин...иначе предателите вътре ще ни заробят ,на оръжие братя ....

248

До283

преди 1 година

Абе не знам какво,кога и как е губила Русия ама факта че владее една пета от сушата на земята май говори точно обратното!Сумарно слагам и подопечните и територии Казахстан,Монголия,Узбекистан,Беларус....!

247

Гирманка

преди 1 година

Тук в Берлин още помним загубата на Руснаците! Жалко, че Шолц и Урсула не помнят!

246

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Москва горя преди, и пак ще гори, само психопатите руснаци са способни сами да затрият народа си.Ние българите за пръв път сме на правилната страна.Този път руснаците сами ще паднат в собствената си дупка.

245

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Кой не ги е хванал не ги е разбивал то не бяха японци,то не бяха турци, то не бяха,французи,немци,афганистанци, и тнт.Даже българите ги изгонихме, до последния комунист.Имат толкова много загуби,че е жалко за тях да ги пиша.