57

Анонимен

преди 1 година

Даже и тези,които не са никакви русофили или русофоби са против даването на оръжие.Изнасят ни държавата и се опитват да ни подпалят с война...

56

Анонимен

преди 1 година

Загубите на Украйна са значително повече което не кореспондира с веселото обикаляне на украинците по моловете !

55

Анонимен

преди 1 година

Абе Днес БГ,няма ли да го баннете тоя самозабравил се трООл,става вече досаден с тия одобрителни лайкове който плющи на своите тъпни?

54

Анонимен

преди 1 година

До 68 предстои да видим да за какво стават хъмаритте :) Ама ми се струва ,че ще стане точно за това което трябва да правят . Ти може да си говориш тука антиамериканска риторика ... ама въпроса е как ще се отбраняваш в града като влезнат 20 такива конвой и почват да строят по г1за ти :)))

53

Анонимен

преди 1 година

Тоя зеленяк не го е срам да продължава да упорства с цената на живота на гражданите си. Дори и по някакво чудо да победи това ще е пирова победа.

52

300 спартанци

преди 1 година

Ама тези край Донецк са биле кам 500:)))Слава Украйна

51

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия глупости бе долния. Аз като слушах Народното събрание украинофилите дето ще пращат оръжия на Зеленски те са много по големи нацисти дори от него. Русофилите сме против даване на оръжия. Ние сме за мирно решение Вие сте убийците понеже ще пращате оръжия айде моля те вие сте фашистите

50

Анонимен

преди 1 година

Зелето само в интернет побеждава.Като победи Тръмп на изборите и там ще спре.Така говори,за да се дават още пари...

49

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 52 Ех мечти , мечти...!

48

Анонимен

преди 1 година

Целият уикенд в Тик Ток Украййнците качвате снимки от региона на Бахмут. Факт е настъплението. Скоро ще почистят града от комунистите:)) дошли са американските бронирани хамъри за градски бой. Успех на онея палячовци от вагнер... които си мислят че там е руски филм и винаги печелят :))

47

Анонимен

преди 1 година

Путин е лъжец .Но неговите лъжи са на ниво патология.Знаеме от българския вариант за лъжец , нашия бивш министър председател на България ББ Какви нелепи лъжи изговаряше и в какви абсурди се оплиташе.Това което демонстрира Путин е лудост.И то в агресивния вариант..Нападките и лъжите по посока Полша и Румъния.По този начин Хитлер е започнал агресивната си военна кампания към съседите.Под невинни националистически речи.Прекрояване на граници.

46

Анонимен

преди 1 година

Това да ти сцепят трътката от бъхтане,и въпреки това ти все още да "побеждаваш"определи не е нормално поведение по скоро е плод на наркотична зависимост!

45

Краят е ясен

преди 1 година

Украйна печели, а фашистка Русия губи... Слава на Украйна!!!

44

Хмм...

преди 1 година

Хайде бре зеленчуков, аз чакам вече да почнете да ги гоните до Москва, ти още се моташ с някакви си загуби претърпели. Хади, нали и ние пращаме, вече даже официално. Пък като станат готови евентуално и фърчилата....и тях ще ви пратим.

43

Така е ..

преди 1 година

Руснаците са майстори на разрушенията. Разрушиха и световния мир.А в съзиданието никакви ги няма.Освем Менделеевата таблица нищо друго , но с удоволствие ползват постиженията на Запада.

42

България

преди 1 година

Се включи във войната. А този на чиято страна сме участвали винаги са губили. Така че изхода от войната е ясен.

41

Анонимен

преди 1 година

Това влизаше ли в ,,специалната операция ".Разрушаването на 40% от енергийната инфраструктура на Украйна?Какво ,,специално' има в това за украинците , не разбирам.И много други разумни хора не разбират .Но това е лудостта.Никой не я разбира....освен нацистите русофили.За тях и избиването на невинни старци и деца е свещено.Бог ще ги възнагради за стореното.Защото е ,,свещенно" и православни да убиваш врагове...деца.

40

Z...МИШЕНА

преди 1 година

Окопаваме съ дълбоко около Донбас, ама пак ни свирткът....

39

Анонимен

преди 1 година

Безработният трООл отново е на фронта,бранейки с Украйна с дузини одобрителни лайкове!

38

ДЕПУТИНИЗАЦИЯ на БГ

преди 1 година

Трябва да продължи.....