52

Анонимен

преди 1 година

Нали има една приказка "няма грозни жени, има трезви мъже". В този ред на мисли ми се струва, че поляците пият малко, а не че полякините пият много хахаха

51

УченДол

преди 1 година

- Чудим се английските учени как така още не са измислили порно за пияни полякини?!?

50

Анонимен

преди 1 година

Така е, но за всички. Потребителски нации. Интересува ги само едени, ниени и евани. Деца не им трябват, те пречат. Е може едно, ако успее с него да върже чичко паричко да храни цял живот.

49

тез години

преди 1 година

ще се помнят в историята като- ерата когато изкуфелите старчоци управляваха света! Кът почнеш от Байдън и стигнеш до Путин минавайки през индивиди кът горния

48

Ибн Ебн Ал Камил

преди 1 година

Пият, защото не спазват Шериата!

47

Анонимен

преди 1 година

Така е, има право!

46

Анонимен

преди 1 година

Хората сами могат да преценя колко деца да имат! Животинките имат инстинкт за оцеляване на вида, но хората са разумни същества и сами решават! Е и без това планетата е пренаселена!

45

Давид Севрюков

преди 1 година

Син Дзинпин: Той също така посочи, че страната ще извърши модернизация с китайски характеристики, за да постигне голямото подмладяване на китайската нация. (Над 65 години в Германия и България са под 22% от населението. Китай колкото Израел 12,5%, САЩ 17%. Япония 28%. ... Повече деца имат от България. България малко под 15% са деца до 14 г., Япония и Ю. Корея малко над 12%, Китай има колкото Англия, Франция, тоест над 17%, Индия има под 26%. Полша и Румъни 15%.

44

Donka

преди 1 година

Не оставят децата да си карат детството от 2годинки ги вкарват в овчарника на 6 във яслата и на 16ги колят както се казва то не си е изживяло детството и го пращат на 16на улицата да работи да се блъска как ще ражда нали детето дето ще излезе от него той не иска да има същия живот дайте добър живот за младежта

43

филм

преди 1 година

Сексът в Япония: Да умреш за фирмата / Sex In Japan: Dying For Company (2018)В последните десет години в Япония бушува сериозна криза с раждаемостта, която принуждава правителството да финансира срещи между неженени японци. В днешното японско общество близо половината от неженените японци под 34 години са девствени.

42

Давид Севрюков

преди 1 година

До до 41 в следващият си коментар съм уточнил. Да прав си, но това е защото сега е такава системата. НЯМА СОЦИАЛНА ГРАДАЦИЯ, религия, църковна собственост и общност с общ поминък. ТЪРГАШОВО НИВО Е СЕГА

41

В БЪлгария ЗЛЕ

преди 1 година

Стотици милиони родени за човешки майки са поразени тежко трудно лечимо от тн Образование още от ясли,градини и училища. Девойките не могат да се омъжат...родени за човешки бащи нямат пари да издържат семейства. В България е по зле.. Всички вече са тежко увредени от дигитално холограмни видео пресканиращи техники НЕЗАКОННО инсталирани в ясли,градини и училища..

40

до 41

преди 1 година

"Капиталистическо е да си егоист и индивидуалист, скоро никой няма да се жени и има деца." А да се разплодиш като животно и после с тия деца, каквото стане, стане, изобщо не е егоистично.

39

Мунчо

преди 1 година

"Качински: Полякините нямат достатъчно деца, защото пият прекалено много!"...За пръв път да съм съгласен с Качински!

38

Петров

преди 1 година

И българките не раждат защото се "друсат" нон-стоп с Фейсбук и Инстаграм. Искат все повече пари за да раждат все по-малко деца. И се чудите защо сме загиваща нация. Между другото забелязали ли сте че в България не съществуват добри работни места? Не си заслужава да се седи в България господа политици заблудени.

37

Анонимен

преди 1 година

да ги оращат полякините в бг на екскурзия за бърз разплод. пияни, друсани ще им ги върнем заплидени както требе.

36

Бай Дрън

преди 1 година

Тоя откри топлата вода...а българките нямат достатъчно деца, защото все с пиянки ходят, не могат нацелят правилната дупка...

35

Митко Павлов

преди 1 година

С пиенье се създават деца...., Но също така с пиенье се развалят семейства.....Това, ако не е параграф 22...;-)

34

Давид Севрюков

преди 1 година

Семейството и децата са създадени за онази икономика преди капитализмът. Дори Маркс го е казал, за отчуждението. През капитализмът се развива бурно проституцията и развод и размяна партньорите.

33

Бай Ганю

преди 1 година

Не идват вече на море в България