46

Анонимен

преди 1 година

До О,Шипка-радеффГ-н Станишев, думата проста за БСП е на мястото си. Епитетът малка сигурно сте мислили да бъде жалка, защото за 7 месеци партията загуби 700 хил. привърженици, което е наистина жалко. По влашкия край мокрите така действат,секат до дъно. Съберете се по-старите и опитни бесепари и изгонете Корни преди тя да ви изгони. Да си ходи при Киро , Ристо и Гнома.

45

Малко за политика

преди 1 година

Така му изнася на Станишев да говори. А истината е, че решенията в БСП се вземат от колективните органи на партията. Корнелия Нинова пенсионира "вечните" депутати и въведе мандатност, включително и за председателя.

44

ХХХ

преди 1 година

Хах :) от кога всички така говорят за партиите си както за групировки :) "Ние сме силни тия ще ги смажем " народа гол да го бара :)

43

Augusto Pinochet

преди 1 година

НЕ ГОВОРЕТЕ ЛОШО ЗА БАБА ЯГА НИНОВА - МНОГО ДОБРЕ СЕ СПРАВЯ - НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ 4/5% НА КОРНЕЛА СА И ПОСТАВИЛИ ПЛАН ДА ЗАКРИЕ БКП/БСП/ И ТЯ СЕ СПРАВЯ НЕ И ПРЕЧЕТЕ - "НИКАКЪВ КОМУНИЗЪМ"

42

Истукан

преди 1 година

Когато Станишев беше лидер, БСП бяха първи и втори. Сега работите не са добре за БСП откакто Нинова пое ръководството.

41

Ами да

преди 1 година

Той нали е родом от Украйна,такива хора са ни нужни в момента.Да подписват всички ,,неудобни" за съвтската дружба експортни документи.Той е навит,защото зад гърба са ПЕС,които са най-мощната политическа формация в Европа.Зад тях е дори и Европейската Банка.Станишката има мощно лоби,което очаква от него да оглави БСП.

40

Кардараша

преди 1 година

Бат Серго май пак се кани да оглавява ,,столетницата".Дано му се получи мерака,щот от както той им хвана юздите,все едно дойде втори ,,10-ти Ноември".

39

0808

преди 1 година

.... не вярвам на този "ляв" човек, нямаш и един ден работен стаж...

38

Анонимен

преди 1 година

Нищо ви няма на партията, добра е, просто всички партии имате късмет, че Радев тупа топката в момента, защото трябва да избират между нацизъм и тотален либерализъм, анархия по сценария на нациста Зеленски!

37

Анонимен

преди 1 година

Комунизъм =Социализъм = Нацизъм

36

Да

преди 1 година

Точно такава е БСП. И го казва човек от партията, а не някой случаен

35

Анонимен

преди 1 година

Какво бил направил като лидер на ПЕС. Ами разбогатя, уреди си живота, даде децата в елитни училища. Само със заплатата си от ПЕС и от евродепутатството може да не работи до края на живота си.

34

Анонимен

преди 1 година

Пак много се задържа БКПто. По другите соц страни отдавна ги разформироваха. Ама с тоя т-п народ и червените бебички се крепят още.

33

Влад

преди 1 година

Стопяването на БСП като партия е право пропорционално на увеличението на смъртността в България. Дори потомците на облажилите се комунисти избират нещо друго. До 10 години Парламент йок.

32

Анонимен

преди 1 година

Е тоя умник правеше предизборна кампания с брадви по телевизията. От там пропадна.

31

Анонимен

преди 1 година

Абе журналиста, що не го пита какво направи този като лидер на ПЕС за България. Не даде никакав отчет какво е направил като лидер на ПЕС..

30

Анонимен

преди 1 година

БСП е партия на ЕС и НАТО и бг постепенно не гласуват за нея защото тя защитава чужди интереси. Отива си както НДСВ, СДС, РЗС, ВМРО и други евроатлантични подобия. Коалиция с Пепе само ще забави комата.

29

Анонимен

преди 1 година

Сер Гей , грабвай мешката кубинките и калашника и заминавай за Родния ти град Херсон да го защитаваш ! Дай Личен пример как ти пръсват мозъка и повече не връщай във България .

28

Съвет

преди 1 година

Станишка, въри отбий се малко до Херсон да видиш кво хубаво е станало. Казват, че е безопасно сега там, отиди

27

Анонимен

преди 1 година

БСП е осъдена на гибел от времето. Не й е Нинова виновна. Но празно няма да има. Ще се появят нови леви партии. На практика ПП е такава или ще я преобразят в такава. Това е модерното американско ляво.