32

До 35

преди 1 година

Америка предизвиква Япония да нападне,като и налага петролно ембарго преди това.Хазаринът Рузвелт много добре е знаел че Пърл Харбър ще бъде нападнат,и затова най добрите американски кораби,не са били в пристанището по време на атаката.Америка воюва косвено с Германия и Япония много преди те да я нападнат.

31

Анонимен

преди 1 година

До Бай Иван, Любимото СеСеСеРе и БКП копа уран до Хасково и така утилизираха рудника, че там водата не става за пиене. Дреме им на коммунягите за живота на собственото им население.

30

ДО 33

преди 1 година

Кой напада нищо неподозиращите САЩ през декември 1941 без да е обявена война! в Пърл Харбър и унищожава Тихоокеанският им флот и хиляди човешки жертви!....Така че Япония започва войната в Западното полукълбо!....Хирошима и Нагазаки са наистина жесток реванш в края на войната

29

асдаа

преди 1 година

Като гледам как вървят нещата, скоро пак ще наблюдаваме надземни ядрени опити. Над части от Окрайна. На онези зеленски бандеровци няма да им уврат тиките...

28

Анонимен

преди 1 година

Абе, Жуков, първият ядрен опит е извършен ПРЕДИ бомбардировките на Хирошима и Нагасаки.

27

Анонимен

преди 1 година

Kой изби хиляди в Япония? САЩ!

26

АНГЕЛ

преди 1 година

Надявам се Русия да бие рекорда на Американците по взривяване на ядрени бомби върху САЩ

25

Значи

преди 1 година

Човечеството, върха на еволюцията е бомбардирало собствената си планета с 2100 атомни бомби.

24

Анонимен

преди 1 година

Този прах отдавна е или в космоса или паднал на земята, не може да стои във въздуха.

23

Ааааа...

преди 1 година

Всъщност писали сте, извинявам се, само че за тях доста по-накратко !

22

Ааааа...

преди 1 година

За руските опити няма ли да кажете нещо, те също са около 200 надземни, както на Щатите, само подземните са им по-малко !

21

Овцяк

преди 1 година

Няма по-хуманно ядрено оръжие от американското ядрено оръжие.

20

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

А любимите ви СССР скриха аварията за ,,Чернобил,,.

19

Бай Иван

преди 1 година

Не забравяйте, че любимия ви сащ хвърли уранови бомби до нашата граница, а някои ракети паднаха и на наша територия ;) !!!

18

Анонимен

преди 1 година

Само два пъти са използвани ядрени бомби срещу хора. И двата пъти от правителството на САЩ.

17

до 22

преди 1 година

така си е, не се понася, не се търпи братче :-)

16

Невежеството е бреме

преди 1 година

Защо лъчевата терапия все още е най-ефективният метод за борба с рака, защо радиацията в умерени количества убива раковите клетки но пощадява нормалните? Dosis sola facit venenum! - Количеството прави отровата! Така е с всичко, включително радиацията.

15

Невежеството е бреме

преди 1 година

Най големият източник на радиация е слънцето, то излъчва в целия електромагнитен спектър - от радиовълни до ултравиолетова светлина и алфа-бета-гама лъчи. Това, което виждаме и усещаме е изгарянето по кожата, другото лъчение има голям ефект на голяма височина, но замислете се - защо в Непал хората имат най-голяма продължителност на живота - ами че там няма витамини, кислород и други простотии но има в изобилие радиация???

14

Анонимен

преди 1 година

Почти всичко от началото на индустриалната революция е вредно но печалбата е по-важна, като започнете от оловните чаши и чинии минете през тефлоновите *** и стигнете до микропластмасата в световния океан, замърсене е безвъзвратно навсякъде, за сметка на това всички чинно бачкаме по 5 дена и вдигнаха възрастта за пенсиониране на 65 ако я доживееем. За сведение, моята баба се пенсионира на 55.

13

!

преди 1 година

Това е заради ядрените опитите на СССР и раша.