11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 Очевидно още вярваш в Дядо Коледа.

10

Анонимен

преди 1 година

Вирусът е техен и те си знаят много добре защо не трябва да се допуска разпространение в обществото . А пък наште антиваксъри ви подложиха на убийствен експеримент, да го карате " на голо", инструктирани от централата в Кремъл. На Путин не му трябва война в България. Антиваксърите му свършиха по-добра работа.

9

Анонимен

преди 1 година

Да се затворят и да не излизат 3 месеца и който оцелее, тъкмо ще им намалее населението нали това е всъщност целта.

8

Мg5

преди 1 година

Абе кажете им да я карат на релаксация и медитация и шъ им мине, може и по една ракийка с кобра да ударят, само да не замезват с прилепи, че пак шъ стане Страшно!!!!

7

биг долар

преди 1 година

Аз разбирам израза динамично прочистване като всеки болен или заразен на бързо да го пращат с един куршум на оня свят. Само така политиката им на нулев ковид ще бъде постигната. И без това са прекалено много като брой население.

6

Анонимен

преди 1 година

Я си ***! Да ви преведа ли?

5

Анонимен

преди 1 година

Някой е безсимптомен, а някой умира, това е положението. От кой вид ще си, зависи от генетични фактори и от ваксинацията. Ако щеш -рискувай! Само че после да не ти е виновен лекаря, Бил Гейтс, арменския поп....

4

Анонимен

преди 1 година

Комунизъм! 45 стигат, никога повече

3

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Абе хорица без мозък,ако мислите че има вирус в Китай и Си Дзипин се интересува от човешкото здраве ,жестоко се лъжете?Локдауните и отнемането на правата и свободите на хората е факт,а Китай изпълнява плана за абсолютен диктат!Да се молим на Господ ,тези червени тоталитаристи да не ни завземат че ,робството ще ни е в кърпа вързано(и определено няма да бъде като Османското иго ,а нещо по-жестоко)...четете книги и ще разберете истината !Хората са го написали с факти!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Ами до това водят ваксините.

1

Анонимен

преди 1 година

САЩ като не може да ги унищожи, се затриват сами. Безмозъчни дребосъци. Язък, че от толкова милиарди хора, един не се намери с мозък.