86

християнин

преди 1 година

Багдадския крадец много ясно разбира,че пътят му е към затвора,и прави маймунджилъци за да се спаси.Не става,крадецо.Рано и късно,животът паставя всеки на мястото му.А твоето място със сигурност е в панделата.

85

Ралица

преди 1 година

До 89: ама ние сме направили мило, 92% от народа каза майната му на харем гроб. Всички масово гласуват анти на всички които сега се подвизават в парламента.

84

Анонимен

преди 1 година

90 Наслушахме се на лозунги, хули и обиди, от Киро просто, Какорчо, Лена парапета...от децата на комунистите, от еднодневката ПП.

83

Анонимен

преди 1 година

92 Борисов не е във властта повече от година, затова неможе за намали бензина с 1 лв. ГЕРБ съобщиха какво предлагат, ако получат шанс да съставят правителство. В момента управлява служебния кабинет на Радев, ако не си забелязал.

82

Велко

преди 1 година

Да трябва да се направи правителство по малко партии но повече с експерти може да се ползват и предприемачи от средно ниво/,голямите вече не си движат бизнесите и не ги бива/членовете на правителството трябва да бъдат с изразена Евро Атлантическа ориентация ,,,и на яве доказана,,ГЕРБ направиха газопровод за 3.5милиарда които ще се ползва от Русия трябва да се покаят от това.ПП засега и Дб и ДПС подържат демократичната ни ориентация и да имат повече влияние в избор на членове за правителството .

81

Анонимен

преди 1 година

Борисов е велик. След като оправи държавата и намали бензина с един лев днес отиде да оправи и проблемите на футбола в Пловдив. И намери гениално решение - финал за суперкупата на Европа.

80

Реалист

преди 1 година

Борисов си ги подкара както си му е реда! Тия ,които заливат с евтината помия, нека продължават! Дори и с машинките на Мадуро, Борисов е първа политическа сила, въпреки помията! А какво ли ще стане при нормални избори?Достатъчно е всеки българин да влезе в Супера, и да види разликата от управлението на Борисов , и следващите! Само с помия не става , иска се и малко акъл!

79

Ралица

преди 1 година

Всички които пишете тук направете партия спечелете суверена и управлявайте вместо да пишете по сайтовете само ПРОМЕНЕТЕ България А можете ли а знаете ли а имате ли знания умения за тази работа едва ли искате промяна направете я от вас зависи МЕСИИ НЯМА ОЩЕ ЛИ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ

78

Анонимен

преди 1 година

До баба мараКолко пъти избори да правим няма да случим на свестни хора. Свестните са зад граница и като виждат какво става тук нямат никакво намерение да се връщат. Тук остана лошия човешки материал. В България няма да стане по-хубаво а все по-лошо. Така че бягайте и не си мислете да се връщате.

77

Ели

преди 1 година

До 85. ей селски ***. Кой си ти, че да говориш така.

76

Главанак

преди 1 година

Много още има да подскача и да се прави на отговорен! И най важното,да не забрави,чи т.н.главен прокурор,който се опитва да бъде и политик,все някога ще си отиде!

75

Анонимен

преди 1 година

Ей, Бaнкянcкu тyлyn, къде са тия цени на горивата с левче надолу, а? Пaтoлогuчeн лъжец cu ти Бoкo! А заблудените, пак да гласуват за него!

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 - И да разбереш коя е Мата Хари, шанс да дойде при теб нямаш. Най-много Мата Космата да те навести!

73

Анонимен

преди 1 година

кой беше тогоз ?

72

ПП МРАЗИ ПЕНСИОНЕРИ

преди 1 година

До ПП = високи пенсии и..... ПП са ИЗМАМНИЦИ - ОБРАХА ПАРИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ..

71

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че с ДПС и БСП си осигурихте поредното купуване на гласове за следващия път. Задкулисието се готви за избори и отново за кокала. Но стадото си го заслужава.

70

Анонимен

преди 1 година

С Борисов или не България е била и ще бъде и не ни го натяквайте тоя наглец по цял ден

69

баба мара

преди 1 година

връщаите веднага мандата и не губете време 12 години стигат отиваме наизбори 2023 г докато случим на свестни хора

68

Гиб Мелсън

преди 1 година

До 81. Да, много по-добре живеем без Винету! На теб какво ти се влоши откакто Винету го няма? Не може да си купиш хляб ли?

67

Анонимен

преди 1 година

Като изгонихте Бойко, сега по добре ли живеете, а?