19

Анонимен

преди 1 година

а бе защо изобщо изобщо да има избори - да седнат на една маса всички шефове на партии и партийки и да си разпределят "баницата", т.е. мандатите както си искат - щото и да гласуваш и да не гласуваш - все едни и същи са кандидатите и обещанията им

18

Анонимен

преди 1 година

На изборите няма да има компромис за вас.Тогава ще осъзнаете грешката си,ама ще бъде късно.

17

Анонимен

преди 1 година

До спорт тото- Не че е по темата,но никой не е обяснявал,че билетчетата са фалшиви. Сега си измисляш. Обясняваха,че не са си плащали данъците. Пък и наистина имах познат който спечели 100 бона от онези билетчета.

16

сминдух енд чесън

преди 1 година

Според едно проучване у нас около милион и половина граждани не умеят да четат или ако могат не осмислят текста.От БСП,ГЕРБ и ДПС заявиха ,че машините затрудняват техните хора.Явно те си имат електорат,неграмотен но сигурен.Крайно време е и грамотните също да имат представителство.

15

Анонимен

преди 1 година

Плюсът на машините беше,че нямаше как продажниците да влизат в тъмната стаичка с телефон и да снимак за кой гласуват. Затова и платените рязко намаляха. Сега пак ще се повтарят тези неща

14

спорт тото

преди 1 година

българина не вярва в машините за гласуване...но сляпо вярва в машините за печалба на българския спортен тотализатор?!?!...спряха на стадото хартиените билети за търкане на печалби от национална лотария и по тАлавизията чак им обясниха че всичко беше измама...и национална лотария беше фалшива илюзия за мечти за печалба...но то беше измама а пък билетите на бълг.спортен тотализатор били истЕнски?!?!само ако знаехте за почивните бази на БС-ТОТАЛИЗАТОР нямаше и да си помислите да играете измамата

13

Анонимен

преди 1 година

Да... Ромите от гетата не можаха да гласуват. И изтърваха парите за кебапчета. Затова искат хартиена.

12

Калоян

преди 1 година

Крав*рката в левия ъгъл отчаяно търси извън себе си причината за електоралния срив на БСП. Корни, проблемът не е в хартиената бюлетина, в теб е. Захапала си кокала като питбул, не пускаш, а това се вижда от всеки и прави грозно впечатление. Понякога изглеждаш по-противно от Буцан, бе, жена. Разбери го, приеми го най-накрая. Пусни кокала и си тръгни. Няма да ни липсваш, няма да тъгуваме. Не те ли е срам да връщаш хартията, която се попълва предварително в Турция и шекер махалите? Марш!

11

Анонимен

преди 1 година

До до 9 - Твоята позната мургавелката не я знам, но приятелят си знам. И е прав. Тоя път и аз ще гласувам с бюлетинка. Пък ти разубеждавай мургавелките, щом са ти познати от квартала.

10

до 9

преди 1 година

една от квартала мургавелка и тя така ми каза, без да е Ити или може би е, колкото твоя "приятел"

9

Анонимен

преди 1 година

До връщането - Ще ти се да е така. Вече писах, че мой приятел IT е за връщането на бюлетината и каза, че той лично с такава ще гласува. Мислехме, че се майтапи, ама не. А може би знае защо го иска? За разлика от всичкознайковците.

8

връщането

преди 1 година

на хартиената бюлетина е победа за тез де мерят с клечка кое квадратче да зачеркнат.

7

Анонимен

преди 1 година

Хартиена бюлетина трябва да има като вариант, пък който иска да я използва. В демокрация хич не е демократично да заставяш хората да гласуват по начин, удобен за някого си. Нека хората сами правят своя избор за начина си на гласуване.

6

Алекс

преди 1 година

Проблемът за БСП не е в бюлетината,а в лидера.С др.Нинова начело,на следващите избори още по-малко депутати.

5

баба мара

преди 1 година

целта на нинова е да заличи бсп от картата без това бсп не е никаква партия аикон групировка няма да си увеличиш гласовете с хартиената бюлетина а напротивзавличаш групировката към дъното те всички си имат бизнес така че много им зорза бсп каквото можаха вземаха

4

Анонимен

преди 1 година

БСП и ГЕРБ-ДПС пак заиграха заедно както винаги.

3

Анонимен

преди 1 година

Ниновааа,защо наля вода в мелницата на ГЕРБ и ДПС?Къде ти е акъла,бе Нинова?

2

Шефрет

преди 1 година

И сега заради няколко бабички къде ще гласуват за БСП ,цяло Столипиново ще си гласува за ГЕРБ

1

Анонимен

преди 1 година

Този компромис ще ви изяде главата.Вервайте ми.