26

Малко ви е

преди 1 година

Така е ОВ.ЧИ НАРОД, богати Тарикати.Седят и си мълчат.Малко Ви е.Ня мен не ми дреме аз съм на 10К на месец.Ако ще и 1000 процента да поскъпват.

25

..................

преди 1 година

Уморихте ни, храната поскъпва, лекарствата поскъпват..........на нас война не ни трябва, Българина ще умре от глад.......

24

Народна медицина

преди 1 година

Чесън, ракия, вино, лимони, джинджифил, хубав сън, силна храна и физическа активност. Баба ми на село хапчета не пиеше, живя 83 години и почина от слабо сърце, без да е боледувала. А градските хора са абонати на аптеките и все са болни

23

Анонимен

преди 1 година

Тези лекарства не лекуват - те са облекчаване на симптомите, което облекчаване води до по продължително боледуване понеже се пречи на тялото да се пребори с вируса.

22

Биг Фарма мафия

преди 1 година

Доверете се на Биг Фарма - ние мислим за вашето здраве.

21

Светлина

преди 1 година

Какъв сезон преди вирусите? Аз миналата седмица бях болен, пих студено газирано и ме хвана гърлото и от там хрема и лека температура, и натръшках всички вкъщи... А цяло лято съм пил студено газирано и съм ял сладолед. Всичко е от гадните сезони есента и зимата... Мрачни, гадни, депресивни, отвратителни... Най-добре е по средата на пролетта и лятото! Искам времето да е постоянно такова! Слънчево, хубаво и топло!

20

Albi

преди 1 година

Е, после да не се чудим как някои могат да си позволят почивка за 11 000.Искат да лапат гадините. За едно дете 100-200 лева на месец за лекарства за 2 - е да сте си правили сметката. Така ще е *** дреме и само софрите и моретата го вълнуватДругата госина с 300 %.

19

Анонимен

преди 1 година

първо ти пускат вируси, после ти продават лекарства, типичен модел създаваме проблем = предлагаме решение хаха странна история е цивилизацията ни сякаш нещо е застанало между нас и .. прогреса

18

Анонимен

преди 1 година

С две думи, кофти народ сме. Любим спорт - прецакай другарчето, таkовай им майката на другите. Като не сме добри, няма как да сме добре.

17

Анонимен

преди 1 година

Имам роднини, които си заминаха покрай Ковид. Но имам и такива, които си заминаха с подобни заболяавния, много преди Ковид. Питам се - ако не ни бяха казали, че има Ковид, който едва ли не води края на Света със себе си, не ни бяха изпозатворили, с пунктове и ВЪОРЪЖЕНИ хора, сакън да не отида до планината а гъби или да хвана някоя риба в реката ... Щяхме ли да "усетим разлика"?

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - По-добре здрав да умреш, отколкто да си 6 месеца на системи и хапове или 15 години на легло, проходилки, уреди и прочие ...

15

Анонимен

преди 1 година

Ами Файзър и епопеята с ваксините казва ВСИЧКО - Спонсорираха им ваксината, онези заявиха публично, че няма да правят печалба от нея (т.е. ще си покриват разходите) и всичко ще е наред. А сега какво излиза? Първо, че имаха няколко варианта на вкасините си, кой одобрен някъде в Европа, кой не бил одобрен. После излезе, че на себестойност от 1.18 долара, прибирали между 20-30 от правителствата, а сега надуват до 100 долара (явно му виждат края и ще изсмучат, колкото могат повече).

14

Анонимен

преди 1 година

До ghost 9 - Ем да, ама нали видя, че и това се опитват да секнат... Братовчеда редовно прави курсове Турция-Ромъния, като през България, носеше по една торба с хапчета, дето там бяха 1500 лева, а у нас са между 4000 до 6000 (а тея за онкоболните, може и 7000 да са). Това ти казвам, като си сложи едни 50 лева печалба (щото ако не иска пари отгоре, почват да му дават банички, ракии, шишета с уйски и бонбони ...). Ама вече не смее. Слухтят по аптеките и казват, ако някой шофър излезе с торба.

13

МНЕНИЕ

преди 1 година

Лекарствата Поскъпнаха , освен това са Некачествени - произвеждат се във Фабрики на Плевнелиев , Паси и Домувчиев . Всички България ходят до Сърбия , Турция , СМР и Гърция за Истински Лекарства на ниски цени .Държавата ни НЯМА Институция която да проверява Лекарствата в Аптечната Мрежа - дали са истински - Това е Дупка която Мафията Използва .

12

Анонимен

преди 1 година

До Напълно НеВаксиниран - Да си жив и здрав тогава, но не всички имаме тоя късмет. Пвоечтохора не пият лекаства, щото си нямат друга работа, ами защото се налага.

11

Анонимен

преди 1 година

Всичко се прави, за благото на обществото, като насреща се плучава и "стойност", като заплаащане, за "стойността" която даваш на другите, нали? Нали компанииет бяха с цел, да предлагат блага на обеството, работа на служителите си и възвращаемост на исвсестицията на инвеститорите си? Да, ама не - тея работи, дето ни ги преподаваха по икономика, излитат през прозореца, в моемтна в който стъпиш в някой корпоративен офис и темата на деня е "как да наложим легален монопол и колко може да източим?".

10

Напълно НеВаксиниран

преди 1 година

не съм Пил Никакви Лекарства от 23 години! нямам дори Аспирин в дома си!!

9

ghost

преди 1 година

Ами решението е да спрете да купувате лекарства от български аптеки.За справка-лекарства за простуда и грип в Турция са на цена 2лв. кутийката и като цяло цените са от 3 до 5 пъти по-евтини.

8

мда

преди 1 година

Яжте готвено. Пресни плодове и зеленчуци. Ядки. Спирате изкуствени храни като разни сладкарски изделия, чипсове, шоколади.

7

където

преди 1 година

няма държава има спекула.