10

Абе

преди 1 година

Вие тук както и повечето медиѝ имате ли достойнство? Вече 3-та година промотирате изкуствено създадена отрова и налагате страх,или по скоро искате това да продължи за да са ви пълни скъсаните джобове за сметка на страха всяват от вас?! Вие сте едни безротдни дребни душици! Срам за семействата си! Само едно ще ви кажа:НИКОГА НЕ забравяйте,че кой каквото посее ще се пожъне! БОГ ГЛЕДА!!! Мишки.

9

Хулиган

преди 1 година

Кога почваме да къртим пейките?!

8

Анонимен

преди 1 година

То е ясно. Колкото по- малко фалшиви тестове / тествани за фалшива болест, толкова по- малко "позитивни". Ако спрат всички фалшиви тестове заболеваемостта ще в 0. Настинките са най- честата причина да се ходи на лекар в щатите. Поне 2-3 пъти годишно средния американец настива и има симпроми. златна мина и за доФторите и за фЕрмацевтите аптеките, болниците и клиниките да оберат наивниците и да ги доразболеят и хронифицират докато смъртта ги раздели с НЕздравната помощ. Всичко се връща.

7

Оп Са

преди 1 година

До 15- кажи тогава нещо хубаво за т.нар. ваксинк, ще можеш ли да измислиш нещо? Щото наблюдавам пряко поставянето им, действието им и не съм видял досега да работят като ваксини! За страничните ефекти няма да влизам в подробности, ще кажа само, че регистрираните нежелани реакции са повече от тези регистрирани от всички досега използвани традиционни вяксини през последните 200 години! Та ще ни кажеш ли в какво новите РНК разтвори помагат?

6

Анонимен

преди 1 година

Проруските лъжеагитатори сън не спят, да пишат против ваксините. Нещо за спутник да се изходите?

5

Моят баща е

преди 1 година

на 82 г. и сега вече четвърта доза ще си слага на пфайзер, тъй като е притеснен от този Ковид

4

Анонимен

преди 1 година

Абе журналистите как спите като по цял ден сипете пропаганда? Не ви ли е срам?

3

Отзад

преди 1 година

Платената стъгмистика си я наврете отзад! Повече няма да ни тормозите! Изтече ли срока на серификатите ви? И тях си наврете отзад!

2

Анонимен

преди 1 година

Никога не пишете колко са хора са с рак и какво е отношението към тези хора, как са оставени сами да се борят с тази тежка диагноза. Възрастните хора с ковид които влезнаха в болница, не излезнаха живи от там, само се вземаха пари по пътеки. Щом в болниците с.анитарите ти искат пари за да ти помагат при престоя там и пак не го правят, всичко е пропаднало.

1

Анонимен

преди 1 година

Ама вие да не си мислите пак да се гаврите с нас тази зима?