39

пуйката

преди 1 година

Помислил е,че е в морето и е помислил,че е заседнал в някоя плитчина когато вече не е можел да продължи.

38

Анонимен

преди 1 година

На мен по-скоро ми прилича на междусъседски разправии най-вероятно за паркиране или нешо друго! Личи си че нарочно го прави

37

Грухтос Бомбастични

преди 1 година

Няма смисъл от такъв живот като неговия... аз на негово място отдавна да съм си теглил куршума.

36

Мунчо

преди 1 година

Повсеместната корупция и абдикацията на държава водят до беззаконие. Ако държавните органи си вършеха работата на 80% поне, нямаше да има такива простотии. Карат дрогирани, натряскани, без застраховси и прегледи , посягат на полицаите... това е признак на неглежиране на държавата, защото всеки знае, че с едни пари на определен човек всичко се оправя. Корупцията и простотията са причина да сме на дъното ! Щом на младите идоли са фолкпевици, престъпници и ***, какво да е поколението ?

35

Край

преди 1 година

Кандидат за купа Максим Ставийски. Има още да тренира. Сегашните носители са Семерджиев, този дето уби Милен Цветков и тоя дето уби французина на Южната дъга.

34

Анонимен

преди 1 година

Закриваййй държавата

33

Анонимен

преди 1 година

Моряци има от цяла България, но в Бургас и Варна, най-добре знаят колко взема тази работа. Дават много пари, но ако жена ти е по-шавлива е проблем, ако харчи като смахната е проблем, децата се разглезват от имане-проблем, губиш си приятелите, всеки те дой за подаръци, заеми и най-лошото пиенето или разни стимуланти. Някой си намират занимавка, строят, правят нещо, ходят из Турция, Италия.., но масово се пие и се харчи. Пие се скоч или водка!

32

Моряк

преди 1 година

Мачкай, капитане! Като не са ти направили параход мършавите софиянци, мачкай ги ! Правят протести, къртят жълти павета, хвърлят домати по държавните сгради,развалена риба, а не ги арестуват. Мачкай ги, капитане докато ти направят параход!

31

За това е учил

преди 1 година

Колата не е лодка и пътищата не са морета и реки.Държавата или спонсор да отпусне някой лев и да прати човека на околосветско..Не го съдете и не одумвайте,защото затова е учил!

30

Анонимен

преди 1 година

Управляващите унищожиха хората в Бг. Навсякъде корупция и безправие, докато прокуратурата и съдилищата не станат истински, няма да има оправия. Престъпници с n-броя дела се разхождат по улиците, властта се чувства недосегаема. Колко десетилетия мъчат възрастните с мизерни пенсии, младите на минимални заплати. Мутрите станаха бизнесмени, образованите не са на почит. Този човек явно се е бъгнал от страхотния живот в странаната ни.

29

Алекс

преди 1 година

Ако някоя от ударените коли има пълно каско,застрахователите ще му разкажат играта.Никога повече няма да докосне волан.

28

Свиреп

преди 1 година

До бай Тъпчо Добре си се нарекъл, залепва ти на коментара. Ако беше блъснал моята кола, освен инвалидна количка друго няма да кара.

27

Муууха ха ха

преди 1 година

До 23 Тебе явно някой от възраждане те е шлякал затова си толкова възпален. За това цяр няма освен да те минат още веднъж.

26

Анонимен

преди 1 година

Горкия човек. Съсипан живот....Пак добре че не е убил някой.

25

До 15

преди 1 година

Нищо няма да пият! Има резервен фонд поради такива причини. Регистрирано е. Плащат после ще има регресивни искове! Ще плаща...ама яко

24

бай Тъпчо

преди 1 година

Че какво му е на човека бе? Абе кога блъскаха коли 20 годишни кифльоци, бивало ги...какви джуки имали, пък какъв дзадник имали и какво щели да ги правят... Айде сега, дрътия капитан го хванете за дедовия...

23

Тоя трябва ...

преди 1 година

...да е бил капитан на ледорабивач.....Добре, че не уби човек с изпълненията си!

22

Анонимен

преди 1 година

Живеел сам след смъртта на съпругата и дъщеря си. Aбе ако е вярно не 6 а 26 ще блъсна. Щом и жена му и дъщеря му са починали. Оставете го на мира. Инсурациите да се дънят.

21

д

преди 1 година

избирател на възраждане

20

Анонимен

преди 1 година

Купете си гараж, тиняци! На човека му е писнало да паркирате кой къде свари...