22

Анкх

преди 1 година

Тая що навлича дрехи с египетски символи? Да не би да е мечка фараонка в страната на пирамидите и куче-касичките? Или държи да покаже че е станала масонка?

21

Анонимен

преди 1 година

Това "образование" от коса и кокали що не отиде ТАМ да го изкаже като обикновен български гражданин!?

20

Анонимен

преди 1 година

А сега са и дали микрофон да говори

19

Български архиви

преди 1 година

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

18

д

преди 1 година

искала мир...ама за да имаш мир не мож си затваря очите като някой го убиват...слава на Украйна

17

Анонимен

преди 1 година

Българите сами си избраха червените комунистически туммори Радев и Йотова и то за втори път. България е мъртва!

16

пасарела

преди 1 година

Това което казва Йотова е истина , стига тая човешка омраза и завист , има толкова хубави неща да направи човек ако иска . Не съм привърженик на социалистите и не споделям лявата идея /видях до къде ни докараха / ,, но историята не трябва да се забравя и да се плюе , има Господ !!

15

Анонимен

преди 1 година

Рут още не ги ли е посетила за фотосесия по прашшки?

14

Анонимен

преди 1 година

Правилно говори Йотова , какво ви дразни ,не е време да се делим , успокойте топката, срамота.

13

Коко Джъмбо

преди 1 година

Червена предателка. Попитаха я за становище относно закона, който приеха в РСМ срещу българските културни домове и тя почна да увърта и да говори за ЕС. Какво правиш тогава на гробището на загиналите българи? Твоята партия поднесе на тепсия македонците на сърбите и руснаците и никой досега не е понесъл отговорност затова. Точно от вас няма как да чакаме българска национална позиция по въпроса. За вас е по-добре да се караме с РСМ и да сме далеч един от друг. Така ще угодим на когото трябва.

12

Равнопосавеност

преди 1 година

Комунист и задушница, демократ и цензура на медии или пък капиталистическа неприкосновеност на личната собственост и отнемане собственост и активи. А какво ще кажем за това, че щом избирателя иска нещо което не ни изнася то това е популизъм. Явно в демонкрацията е така - лъжи, кражби, П-дали, наркомани... А честните и почтените хора ги газят с коли всеки ден и ги убиват безнаказано - да живее ЕС, НАТО, САЩ и най-вече Англия донесли ни този рай на земята

11

Анонимен

преди 1 година

И тая е един вицепрезидент, маани, маани!

10

Анонимен

преди 1 година

Тази не вижда ли че има кърст на гроба.Това е православен гроб. Комунистите отхвърлят религията.Тогава защо комунист ще ходи на гробища на задушница?

9

Анонимен

преди 1 година

Комунист да отива на гробища на царски войски.Боже какво доживяхме.Та точно тези хора са убивали комунисти.Царистите убивали много повече комунисти ,в сравнение с това което са направли като реванш комунистите .Необяснимо поведение на настоящите комунисти.

8

Анонимен

преди 1 година

Комунист и Задушница(Религия) не върви ръка за ръка.Освен това, това са гробища на войници на Царска България - още едно противоречие. Комунистите били убивани от Българските войски и полиция по заповед Царете Фердинант и Борис 3,като предатели и като анти-държавни хора.Много противоречия в Комунистите днес.Или по-важно е друго в момента(изпълняват заповеди от другаря Путин).

7

Анонимен

преди 1 година

Само че твоята партия замени този идеал с коминтерновския и сега ние теглим последствията.

6

Сата НАТО

преди 1 година

110 години по-късно войната отново е подпалена от най-големият враг на Европа - Московитите.

5

Анонимен

преди 1 година

Само прицеп може да я помести.

4

Анализатор

преди 1 година

През комунизма -Ни дума,ни Вопъл,ни Стон-сега орева Държавата Тая.Тия гонеха и хората от Църквите.Не им Вярвайте и Дума.

3

Анонимен

преди 1 година

Как са успели да го прекарат чак до Битола това!