25

Анонимен

преди 1 година

До Читател "Номер 24 живее в измислен от него самия свят.Британците не имали пари за храна" ----- чети повече бе ботт! More than 2m adults in UK cannot afford to eat every day, survey finds theguardian com/ society/ 2022/ may/ 09/ more-than-2m-adults-in-uk-cannot-afford-to-eat-every-day-survey-finds

24

Читател

преди 1 година

Номер 24 живее в измислен от него самия свят.Британците не имали пари за храна

23

Анонимен

преди 1 година

Нека сега някой от нашите летища си покаже фиша за работната заплата и от Хийтроу работниците ще се разплачат, ще му съберат помощи да не умре от глад

22

икономика на ценност

преди 1 година

До Анонимен "То сигурно 99% от руснаците не могат да си позволят..." ---- мхм, не могат.. затова всички големи производители има(ха) заводи в раша. Затова като отидеш в рим, венеция, атина (за турция да не говорим) и т.н. всяка втора туристическа група Е ("е" като в момента!) руска. А за "Свободата" хвани ми обясни с какво европа е по-свободна на фона на това, което видяхме последните години и това, което ни гласят в идните! Също така ми намери руснак живеещ в град без дача!

21

Анонимен

преди 1 година

То сигурно 99% от руснаците не могат да си позволят животът, който си позволяват британците... храна, техника, почивки, движимо и недвижимо имущество... Да не говорим за Свободата, която в Русия на Путин липсва.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Вижте колко е средната заплата в UK и колко е в Раша и ще разберете кой ще спи нахранен и на топло и кой на студено и в мизерия." ----- няма да е зле да погледнеш и цените на енергоносителите в УК и раша. Също обясни и защо над 4% британци в момента не могат да си позволят 3 хранения на ден?

19

Читател

преди 1 година

Имат синдикатите много силни и винаги постигат своето,а тука нямаме нищо, условия на труд и живот къде са синдикатите къде са.Вие се беспокоите за служителите на Хийтроу направо сте смешни и жалки.

18

Анонимен

преди 1 година

Забавното е че нашенци почнаха да се връщат от ЮК и Германия. Тук обаче не искат да работят, явно им е под нивото. Ще е забавно като свършат спестяванията напролет. Ще има твърдо приземяване.

17

Анонимен

преди 1 година

Вижте колко е средната заплата в UK и колко е в Раша и ще разберете кой ще спи нахранен и на топло и кой на студено и в мизерия.

16

Анонимен

преди 1 година

да пуснат повече черни да работят и няма да реват за повече пари

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Персоналът на руските летища..." ----- няма да седи на студено тази зима, няма седи некъпан, няма да седи и гладен.

14

Анонимен

преди 1 година

Мечките обикновено през зимата спят зимен сън. Тя руската мечка така затъна в тресавището дето сама си направи, че явно й предстои да я одерат...

13

Анонимен

преди 1 година

Персоналът на руските летища също иска да протестира, но... Не може... Те нито взимат заплатите на английските си колеги, нито живеят в същите добри условия, но дори и да протестират не могат... Законът го забранява... По закон могат само да правят манифестации за да възхваляват Путин...

12

Анонимен

преди 1 година

започва се .....

11

Анонимен

преди 1 година

Как така ще протестират?!?! Да търпят! Все пак най-важното са американските геополитически интереси! Да търпят, да веят хохъл знамената и да викат слава кокккаина!

10

Анонимен

преди 1 година

Хората си търсят правата и в един глас, задружно протестират. Тука някои от нашите служители по летищата взимат по 600 евро. Да не би да вършат различна работа от колегите, че взимат седмичната им заплата? Чиста експлоатация.

9

баба Ванга е кзала

преди 1 година

Русия ке пребъде! ФАЩ фаща!

8

Анонимен

преди 1 година

Служителите си ги имат добрите условия на труд. Пари нямат. Днесбг както винаги преиначават новината. Всички европейци са като нас- знаят, че ни въвличат насила във война срещу Русия и е въпрос на време протестите да прераснат в бунтове.

7

чичо Кирчо

преди 1 година

Как се издържа на това? И защо да държим? Писна му на народа! Хората са в шок. Настава хиперинфлация! А по улиците настава армагедон. Съседът си сложи блиндирана врата. Купи си оръжие.

6

Анонимен

преди 1 година

В Самарканд започна дълготраеннпроцес на изхвърляне на САЩ. Руската мечка тепърва се събужда. Русия още нищо не е започнала. А България се намира в най-тежкото и жалко състояние в цвлата ни съвременна история. Ние сме своебразно геополитическо мекотело. На важно геополитическо място сме но сме с провинциално поведение и сме без гръбнаци.