17

Анонимен

преди 1 година

дебати по тринайста точка

16

Анонимен

преди 1 година

Чакай бе,Коко, не сте ли вие с Ристо Иванов и Ат.Атанасов -Гнома мнозинство! Досега от изказванията на Киро-Кокорчо и на главатарите на ДъБъ по медиите останахме с такова впечатление! Мустафата ще ви спре издръжката заради това признание, да знаеш и си го запиши!

15

Зрител

преди 1 година

С две думи, клекнахте.

14

Минджеф,

преди 1 година

2 години подскачахте по площадите,хвърляхте развалена риба и яйца по сградите,разнасяхте ковчези,плюехте тиквуня,десант направихте на доганя,палатки,драми и циркове...Накрая Херо Мустафа каза : на 8 ноември ще е сватбата и се нагзихте на Буци! Това ли е "справедливата ви борба с корупцията и статуквото"?!? Или парите от Плана за развитие и унищожаване на България трябва да си ги делнете с колегите,по заповед на Козяк?!? ЕвроатланДици,сър!

13

Анонимен

преди 1 година

Тая ггнида още ли е на свобода?

12

Анонимен

преди 1 година

тоя Никола Минчев не знам какъв юрист е но е абсолютно не можещ нещо смислено да изрече и да участва в управлението на държавата. Не става човечеца и това е.

11

Анонимен

преди 1 година

Кой те пита тебе бе, ревльо? Я си трай, голям компромис е изобщо, да си в парламента. Сложиха решетки на НС, докато се превиваше от смях на председателското място, при сваленото вече безславно, управление на ПП.

10

Анонимен

преди 1 година

гласувал съм за ПП но все повече смятам че са не способни и и не могат да управляват държава

9

Нане

преди 1 година

Като, как си ги представяте тия облечени във войнишки униформи.... ===))) инче смело, ще пращат оръжие на клоуна...

8

Нане

преди 1 година

Откъде ги довлекоха тия безгръбначници... От тия *** за зеле не става... ==)))

7

Alex

преди 1 година

Дайте един аНфет на мунчето.

6

Анонимен

преди 1 година

Всички от ПП са много противни, като се започне от простото Киро, ококорената Асенка, Лорер, Гюров, Митев, Минчев, Сабрутев и т.н.

5

Реалист

преди 1 година

А бе вие ще си клекнете още , ама нека да мине време! Върнат ли се хартиените бюлетини и нормалността в изборите, и хайде при Чалгата, където ви е мястото! А с някои тепърва прокуратурата ще се занимава! По-скоро пазарлък май ще има , да не ви търсят отговорност за поразиите,които нанесохте на държавата!

4

Мамино момченце

преди 1 година

Кога стана коминочистач, кога му почерня зад. . . ка?

3

Анонимен

преди 1 година

По добре ГЕРБ да не се коалира с тези Пропаднали Психари от ПП които са втори благодарение на мадуровските машини. По добре да има избори и ПП ще имат под 4%.

2

Lina

преди 1 година

минчооо, минчев, така да ни се искаше да ви вярваме, ама кирко жена си не може да излъже, та цяла държава ли ? Групата ви е пред разпад ( вие сила се пишете) А с последното си гласуване - си хващате под ръчичка Дай Бг и слави 2 и при мая. Граб и дпс си купуват гласовете , на вас ви беше важно , вие едва ли ще хванете и 7 % . Каквото сте си изработили - това!

1

Анонимен

преди 1 година

Клоун смешен тръгвай с оръжие за Украйна .Народен съд с обесване това ще оправя тази скапана държава .