228

До ОТСЕЧЕНИ ОТ РУСКА

преди 1 година

Напълно си прав. Путина каза че кирилицата е дошла от земите на Македония, а Македония изпрати танкове Т-72 в Украйна в замяна на американски Абрамс. А в България Митрофанова коли и беси под овациите на русофилите.

227

Факт

преди 1 година

Бягат в Иран, Северна Корея и Венецуела.

226

Анонимен

преди 1 година

Нали са любимци на всички, да бягат, ще ги приемат с отворени обятия!

225

Анонимен

преди 1 година

Това кой го съобщава и въз основа на какви изследвания? Моля да поясните! Това са хора отишли на екскурзия или такива които са избягали?

224

888

преди 1 година

Вече и на руснаците им писна от руский мир.

223

ОТСЕЧЕНИ ОТ РУСКАТА

преди 1 година

До Обективен БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИИ ОТСЕЧЕНИ ОТ РУСКАТА САБЯ И ДАДЕНИ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ: СЕВЕРНА ДОБРУЖА, МОРАВИЯ, ЧАСТ ОТ ШОПЛЪКА, МАКЕДОНИЯ " ПРИЗНАВАНЕ ЧЕ НАСЕЛЕНИЕ ТОМ НЕ БИЛО БЪЛГАРСКО, ПУТИН- ВСИЧКО НИ Е ДАЛА МАКЕДОНИЯ

222

РУСКО ОСВОБОЖ.ДЕНИЕ

преди 1 година

До 290 Обективен ПРЕЗ 1881 Г ДРАГАН ЦАНКОВ ИЗПРАЩА ОТКРИТО ПИСМО ДО РУСКИЯ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ В СОФИЯ - МИХАИЛ ХИТРОВО, В КОЕТО ДРЪЗКО ОТБЕЛЯЗВА: ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ. НЕ ЩА ТИ НИТО МЕДА, НИТО ЖИЛОТО!", "ОЧИСТЕТЕ ОТЕЧЕСТВОТО МИ ОТ РУСИТЕ, И У НАС ЩЕ СЕ ПРЕКРАТЯТ ВСИЧКИ СМУЩЕНИЯ И ЩЕ СЕ УСТАНОВИ РЕД".

221

ДО 290

преди 1 година

До Обективен "МНОГО ПРОРОЧЕСКИ СА ДУМИТЕ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ (ЗАПИСАНИ В ПЪРВАТА БИОГРАФИЯ НА АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ОТ ЗАХ. СТОЯНОВ), КОГАТО СЕЛЯНИТЕ ГО ПИТАЛИ ДАЛИ ДЯДО ИВАН ЩЕ ОСВОБОДИ ЛИ БЪЛГАРИЯ: "НИКОМУ НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ. АКО НИЕ НЕ СМЕ СПОСОБНИ САМИ ДА СЕ ОСВОБОДИМ, ТО ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ СМЕ ДОСТОЙНИ ДА ИМАМЕ И СВОБОДА. А КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ ТОВА, ЗА ДА НИ ПОДЧИНИ ОТНОВО В РОБСТВО"

220

ПУТИН И РУСНАЦИТЕ ЕМ

преди 1 година

ПУТИН И РУСКИТЕ ЕМИГРАНТИ. ТОВА ЗА ПУТИН ДА СЕ МАХНЕ ?!?! ЗАЩО ?!?! УКРАИНЦИТЕ НЯМАТ ПОЛЗА ОТ ТОВА, НИТО ХОРАТА ПО СВЕТА. ЗАЩОТО ПУТИН ВРЕДИ НА РУСИЯ С БОЛНИЯ СИ УМ КАТО НИКОЙ ДРУГ. .... ТО И ХИТЛЕР ВЕЛИКИТЕ СИЛИ СА СЕ ОТКАЗАЛИ ДА ГО УБИВАТ ОЩЕ ПРЕЗ 1943 Г., ЗАЩОТО СА ЗНАЕЛИ ЧЕ ЩЕ ПРОВАЛИ ГЕРМАНИЯ.

219

ТОВА Е НЕЩО НЕВЕРОЯТ

преди 1 година

ТОВА Е НЕЩО НЕВЕРОЯТНО. ПАДАМ- ХА ХА. ДАНО ПУТИН НЕ ГО СВОЛЯТ ЗА ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИРУСНАЦИ ОТ ТАЗИ ОГРОМНА СТРАНА.

218

Анонимен

преди 1 година

Избягаха безродниците само! Празни и егоистични същества! Чуждо поклоннически елементи!Русия ще се справи и без тях!

217

Анонимен

преди 1 година

Кой луд ше иска да живее в тая *** Русия?

216

Обективен

преди 1 година

Някой беше цитирал Захари Стоянов, каква била позицията на Гаврил Хлътьов /Георги Бенковски. Аз ще цитирам самия Бенковски, за щастие Стоянов не е единственият хронист на периода:" Моята цел е постигната вече! В сърцето на тирана аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравей. А Русия нека заповяда! думи, изречени непосредствено след потушаването на въстанието в IV революционен окръг.Капиш? Анадънму? Га пишете малограмотници, първо проверете.

215

Анонимен

преди 1 година

Русофилите да заминават за агромная да компенсират липсата. Ама отиват ли в действителност. Стоят у студения загниващ сатанински ЕС! Що така?

214

Статия за вярващи ев

преди 1 година

Та колко МИЛИОНА казвате? Абе то трябва да е луд човек да ви повярва.И то а Абхазия, за да имат офис че го признавали повече от Русия...

213

Анонимен

преди 1 година

До 254 а ти обичаш англичаните,защото са били основният съюзник на османската империя. Давали са оръжие на турците зада ни мачкат. Даже след освобождението си пращат терористите на сенклер да организират безредици и бунтове. Последното го наблюдавахме в близкият Изток и Украйна в последните години. Добре ,че у нас не се е получило, но като гледам как облъчват населението от платените от САЩ медии, нищо чудно когато смартфон поколението стане около 30-40 год това да се случи.

212

Анонимен

преди 1 година

Ми София/Варна/Пловдив/Бургас се препълни с руснаци. В Кипър също. Новината е истина.

211

запознат

преди 1 година

С кое се справя по-добре Канада- с усвояването на Севера ли- не бих казал! Канадският север реално е незаселен, за разлика от руския такъв! Канада, в случая, може да се сравни с Чили- реално е дълга и тънка страна, понеже на север от 55 паралел е практически необитаема територия, за която не се правят никакви разходи!

210

Анонимен

преди 1 година

До Черчельл; На него Австралия, Нова Зеландия и Индокитайските държави да му диратсметката. Корабите от тази част на света в Първата война лично Стърчил е насочил към високите брегове на Турция където са били избити за по малко от един ден над 100 000 изморени, гладни и болни от тежкото пътуване войници. Не ние. Те да му дирят сметката.

209

Анонимен

преди 1 година

Абе къде е Бялата Златка?Да не се дематериализирал?