15

MIKE

преди 1 година

Хубаво би било Меркел да разкрие как успя да разбие за няколко години толкова добре работеща икономика като немската и как успя да наводни с нелегални имигранти целия ЕU, как успя да стане основен спонсор на Путин и основна причина Англия да напусне ЕU как успя да разбие цялата ядрена енергетика и автомобилна промишленост на Германия ?

14

Анонимен

преди 1 година

Меркел е силно корумпирана от москва за това и затова през цялто това време водеше тази проруска и пагубна политика за ЕС. Меркел и германските управляващи заедно с Шрьодер са символ за корупция.

13

Анонимен

преди 1 година

Меркел е човека който докара ЕС до тук и направи войната възможна. Неграмотен и късоглед политик. Главния виновник за войната не е Путин а Меркел че му позволи да започне война със всичките си нескопосани политики с русия. Тая трябва да я съдят за държавна измяна.

12

И.Б.

преди 1 година

Бездействащи бивши политици се третират като монарси. Що за изживелица в 21. век? Нужна е петиция срещу тази разточителност, подписана от най-малко 1 милион души. Г-жа Меркел никога не се е ползвала с моето уважение.

11

Анонимен

преди 1 година

Как да няма кой да работи 66 милиона са на мъглавия остров така че има кой да работи ако му се работи разбира се

10

мак

преди 1 година

Опряха до меркел, смях. А колко нейни гости издържат, някой сеща ли се?

9

Анонимен

преди 1 година

Да намалят на Зелето дрогата! И той да пести!

8

Анонимен

преди 1 година

Тя поне беше 16 години канцлер да си изкара парите! Лиз Тръса у УК, само месец премиер и са получава доживотно същата пенсия, щото е била премиер за един ден!

7

Анонимен

преди 1 година

Тва нема да спре рецесията на Германия!Виж да махнат санкциите би облекчило инфлацията..Не искат? Ми тогава глад и студ!

6

Анонимен

преди 1 година

Икономията е майка на мизерията,така да знаят немците..

5

Анонимен

преди 1 година

На Урсула разходите как ще се намалят?

4

Анонимен

преди 1 година

Жалко че е стигнал до там,че да" пести" най голямата Европейски икономика!-:((( Германия между другото,като Европейски лидер,им най голяма вина,за сриването на Е Икономика! Бумеранга се завръща с пълна сила!!!

3

А на Наркомана ще

преди 1 година

му кажат ли да намали? Там и ток няма! Управлението на държавата практически е в ръцете на нео-нацистки групировки? Това кой и кога ще го призъхънае! Аман от двойни стандарти и от полиуутииици които си затварят очите пред очеизвадни факти!

2

Меркел знае истината

преди 1 година

САЩ = ФАЩ принудиха куклата на конци Зеленски да принуди Путин да започне инвазията. А сега същите тези перат десетки десетки милиарди и някои хора отвъд океана станаха мега богати от цялата тая работа. Ние в Европа разбира се отново сме в ролята на ХРАБРИ ДУХАЧИ!

1

Анонимен

преди 1 година

Ходи ли на джамия?