31

Анонимен

преди 1 година

Пак да ви го кажа или по-точно напиша. Ако бяхме купили Грипените, пилотът нямаше да загине при онези учения край Шабла, щеше да си изпълни мисията с новия Грипен и щеше да се прибере при семейството си. Сега щяхме да имаме ескадрила самолети, които щяха да се поддържат от шведите и нямаше да се чудим как да охраняваме въздушното си пространство. Нямаше да се излагаме да плащаме за самолети на чертеж, които на всичкото отгоре, ако получим няма гаранция, че не са от някоя от ВВС базите на САЩ!

30

Още един

преди 1 година

Предател изпълзя като гол ***... Продадохте Родината, Господ да ви съди! Имали "ясна насоченост" само към Ф-16. Те са модел от 1970, про даж ни ко!

29

Анонимен

преди 1 година

Ами имаме две каруци - даваме две каруци. То войска и въоръжение на практика нямаме, а само политиците ни се пънат с гол тумбак и чифте пищови.

28

ПУТИН

преди 1 година

Разреши проблема със съветското оръжие на бившите соц страни.....май ние късно са осетихме

27

ЛЕЕ СЕ РУСКА КРЪВ

преди 1 година

Под ударите на български снаряди...Путин, чии го крепиш в Украйна ?????

26

ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА

преди 1 година

Всички пращат оръжие...само ние сме се заврели в дупките като мишлета и си траем......

25

Анонимен

преди 1 година

И всички вкупом съгрешихте и вкупом станахте излишни ПРЕДАТЕЛИ,ПРЕДАТЕЛИ

24

Изтребителите са

преди 1 година

супер скъпи оръжия без ясна цел. За тия пари ще опашем цялата държава със система като Ес400 и така може да разубедим потенциален враг да влезе на наша територия. Но НЕ!! На България ракетни системи не и трябват защото става МНОГО ОПАСНО ЗА НАШИТЕ НАТОВСКИ ПРИЯТЕЛИ НА ЮГ! ЗАТОВА НИЕ СИ *** РАКЕТИТЕ, после купувме самолети на двадесеторна цена от правилния партньор! Нищо че Швеция е в ЕС и ни е партньор!

23

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се коментират "Грипен" и "Мираж" при положение, че ние имаме ясна насока към F-16. >>> Никакъв коментар!! Насочеността е ясна!! БЕЗ КОМЕНТАРИ, БЕЗ МНОГО МИСЛЕНЕ И СМЯТАНЕ МОЛЯ!! ЗАБРАВЕТЕ АРИТМЕТИКАТА!! КОЗЯК ВИ ГО ГОВОРИ ЗНАЧИ Е ТАКА!!!

22

Някой

преди 1 година

От една страна твърди "всичко при нас е съветско и остаряло - Трябва замяна", а от друга страна "с кого сме щели да воюваме?" А *** го разбери. А относно Грипен и Мираж - Че това са си натовски самолети? Що да не ги обсъждаме? Имали сме били "ясни насоки към Ф16" от "нашите партньори". Тия наши "партньори" дето само пари вземат, а нищо непращат. Извода - Поредния нац. предател - лобист прокарващ чужди интереси, който иска да бръкне в народната хазна.

21

Анонимен

преди 1 година

Ще пратим доброволци от народното събрание с лъкове и стрели,начело с вожда Винету

20

Анонимен

преди 1 година

Свършиха ли се бронираните жилетки и биберони на ПП?? :)):)):)):))

19

Банкеръ

преди 1 година

Интересно ми е за какво са и на България Изтребители?Ще нападаме съседни държави,,/не ми се вярва.Ще се отбраняваме/от кого нали граничим със съюзници.Да купуваш нападателни оръжия с цел отбрана е идиотия.По добре да се инвестира в оръжия,които ще свалят безотказно и сравнително евтино самолети прелитащи над наша територия.Проблемът е,че с парите за тия непотребни железа може да се построи още една магистрала.

18

Who Cares

преди 1 година

Tozi diplomat stava za karucar! A za Makedoniq - ni vopyl, ni ston.

17

Христо Христов

преди 1 година

Ми и иван анчев, със съдраните му ***, да им пратим...

16

Анонимен

преди 1 година

Освен пушките, какво друго има в каруците?!

15

Трябва да си...

преди 1 година

Какъв трябва да си, да мислиш, че има някой с капка мозък да повярва: 1."Да се освободим от остарялото съветско оръжие, за да се превъоръжим" (тя няма място за ново ли?) 2."Парламентът да има роля какво оръжие да се прати, за да не пратим каруца с пушки"(адвокати и лекари да решават, за да не би да си запазим нещо, ПЪЛНО разоръжаване) 3."ПОДАРЯВАМЕ си оръжието и ще ни дадат ново"(след години...като си го купим...евентуално,че Ф16 сме го платили, ама...) 4."Няма страшно, ще ни пазят"(без коментар

14

Анонимен

преди 1 година

Тоз за пейтриат говори. Пейтриат не е ефективен срещу ракети и това се видя в Израел . Затова се отказаха от нея. Има версия с 12 батареи супер скъпа не кой знае колко ефективна срещу ракети . Пейтрият иска връзка с американски сателит и ставаш зависим от САЩ . Има други системи които са по ефективни срещу ракети .

13

Bai Asen

преди 1 година

По всички медии, вестници, телевизии, сайтове, радиа само американски агенти, директно на хранилка към американскк НПО-та. Впрегната е цялата пропагандна машина, значи по времето на Хитлер не е имало такава пропаганда, чудо! Това са фактите, уважаеми!

12

Анонимен

преди 1 година

Що? Кво ще му е лошото да изпратим две каруци с пушки? Е, вярно, че е много, може и само една каруца, ама айде пък ако имаме излишни или повредени, може и две да им пратим. В крайна сметка все е оръжие, нали? Пък може и без хич!