121

Анонимен

преди 1 година

"Значи Ви притесняват и обиждат снимките на Рут Колева , а СВАСТИКИТЕ и глупостите по стените НЯМАТ никакво значение за ВАС - Така ли ?!" - Значи .... със занчи започват децата. Друтоо е, че тези две неща не са взаимно изклщчващи се, сещаш ли се? Тея неща ги правят разни 15 годишни ***, дето се крият в тъмното. Да ... притеснява ни! Обаче ни притеснява и това, че тази жена промотира подобно поведение!

120

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126 - Това е само началото ... "айсбергът" отива доста по-надълбоко.

119

Анонимен

преди 1 година

Това е съвременната болест на голяма част от хората - жаждата за известност. За 2 секунди слава и няколко лайка са готови на всичко. Това си е психически проблем. Тези хора не се замислят и не се спират пред нищо, за да получат един миг удовлетворение. Не им пука дали засягат някого, нито, че се излагат.

118

Анонимен

преди 1 година

Конфискация на имуществото на Рут. *** те само от това ги боли.

117

bh

преди 1 година

Община Перущица и музейните работници доволно са обрекли Паметника на разхруха и оскверняване с графити, надписи, свастики, ***, урина и какво ли не, но Рут Колева име е виновна, че е ги е почистила заедно с екипа и е направила артистични снимки там... И за благодарност - на прокурор... Аман от лъжепатриоти и ***...

116

Анонимен

преди 1 година

Значи Ви притесняват и обиждат снимките на Рут Колева , а СВАСТИКИТЕ и глупостите по стените НЯМАТ никакво значение за ВАС - Така ли ?! Дали е добра певица или не всеки си има мнение по въпроса , но мен пък ме притеснява и обижда повече , като гледам какви покления създадохте и отгледахте за 32г. - Прости , Злобни , Агресивни , ДИВИ и без чувство за МЯРКА за НОРМАЛНОСТ ! Ако се замислите - Нашата " демокрация " и " цивилизован "избор за които говорите са точно толкова РАЗГОЛЕНИ и РАЗКРАЧЕНИ !!!

115

хихи

преди 1 година

Къде си тръгнало бе племе закъсняло.Вече сте 4 млн ,другото са примеси.

114

нормално

преди 1 година

за *** ограничен и безроден симпатизант на продай бг и подмяната

113

ми сега

преди 1 година

Паметник на банда масони, които решиха да бутнат Султана, и да стригат те овцете.Ама глей сега каква *** стана.

112

Zuzi

преди 1 година

Е чак пък съд , затвор, .... ! Малоумието е като лудостта! Поругайте я и я оставете да гние в простотията си и най - вече забвение.

111

Дик

преди 1 година

И какво толкова е станало, интересно пък и какъв е този сигнал до прокуратурата? Българите са големи комплексари, и с никакво чувство за хумор. Браво на Рут, иска се смелост за да живееш с такива ***.

110

ЕЕЕЕ

преди 1 година

*** селянката. Тръгнала да е прави на интересна където не трябва. Тая връзкарка е на ниво училищна самодейност, но заради връзките си, яко я лансират по медиите. Едно скучно, безлично същество.

109

Патриотка

преди 1 година

100 хиляди глоба за мръсницата да ги плаща

108

Асдф

преди 1 година

Рут Колева и екипът й толкова си могат. Но трябва ли и Buldaria ON AIR, които се изявяват като патриоти и моралисти, да използват случая да сложат три реклами за новината си. От морална гледна точка не виждам разлика между тях. Пошлост и от двете страни, експлоатиращи български светини...

107

Анонимен

преди 1 година

Теме-Рут Колева. Да, наистина името обяснява всичко.

106

:)

преди 1 година

Рут е 0BЦA !

105

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще правят и порн сериали в Батака.

104

Анонимен

преди 1 година

Време е хората да се осъзнаят, че срещу всичко нормално се води война - информационна, психологическа. Води се с помощта на е такива *** като Рут.

103

Анонимен

преди 1 година

Рут Колева... Прилича ми като да има общо с библейската Рут. Последната е пример за сводничество и проституция или как да си хванем богат мъж.

102

Ром"с

преди 1 година

Таз пък коя!? Честно не зная!