96

Крим не е руски

преди 1 година

защо пубавите новини за руския обор започват с ЩЕ...ха.ха.ха

95

Анонимен

преди 1 година

НАЙ ПОСЛЕ ПАК ДА СЕ ПОЯВИ НЕЩО КАЧЕСТВЕНО И ДЪЛГОТРАЙНО. КАКТО БЯХА ПРЕДИШНИТЕ. А НЕ КАТО ДЖЕНДЪРСКИЯ ЦЕЛОФАН. ЕДНОДНЕВКИ.

94

дО 99

преди 1 година

До Анонимен Пепел ти на устата! Не говори така, щото ще се сбъдне. Наистина гологлавото Нищо ни води към заличаване от картите на света.

93

РУСИЯ- ЩУРАВАТА

преди 1 година

Притежават ядрени "Циркони", които за секунда отиват до САЩ, а едва тази седмица започнаха да произвеждат собствени хладилници.

92

ЗиЛ

преди 1 година

Абе, на майка ми ЗиЛ-ът на вилата, хладилник с голяма дръзка като на камион,произведен през 1962, още работи!!! Баба и дядо са го купували от ЦУМ!!! Знаете ли колко Zanissi, Ariston и подобни сме изхвърлили на по 15 години!

91

Анонимен

преди 1 година

Радев като остарee и оплешивee ще заприлича на Тошо. Но тошката имаше някаква харизма, постоянно пускаше майтапи, за разлика от Радев - който има излъчване на погребален агент.

90

Анонимен

преди 1 година

Направо връщайте СССР и НРБ че да се приключва! Радев ще е новия Живков.

89

Анонимен

преди 1 година

И ние имахме хладилен завод, но демокрацията ни унищожи всички заводи, а ДЗУ-то в Ст. Загора беше на едни от първите места, компютрите в Правец, но за 33 г. вече нямаме нищо. Запада ни залива с *** си, но те трябва да правят пари. Ако преди си купувал за 60 лв. прахосмукачка, сега е за 600 лв. и се скапва след някоя година, на пералните ръждясва ламарината, а диваните се клатят като люлка, след 3-5 г. е за ново.

88

Анонимен

преди 1 година

Мраз 120, работи без шум и упрек, хладилник за космоса

87

Анонимен

преди 1 година

Майтап на страна хора, баба има един такъв "таралясник". Чудото бръмчи и работи като за световно вече над 30 години. А моя хубавелник е на 7 и вече веднъж го поправях. Големия майтап беше когато на моинкия му спря охлаждането, баба вика, вземи моя чадо, че е голем и не ми требе толкова голем. Някои руски машини са като перпето мобиле, нама трошене. Как са ги правили такива грозни, тромави и безотказно работещи не знам. Само цитирам фактите.

86

Анонимен

преди 1 година

До българин 89Хе хе, кажи го на екоактивистите, да ти обЯснят що е то евро 5, 6 и нагоре.И как тровиш въздуха с издухания таралясник.

85

дo 90

преди 1 година

До Анонимен 90 Щом искаш да си точен Запорожец е произвеждан в СССР, а още по-точно в една от 15-те му републики - Украйна (оправи си правописа!), която от 1991г. е НЕЗАВИСИМА държава. Както, впрочем, и останалите бивши съветски републики.

84

Анонимен

преди 1 година

Пълна неграмотност. Хладилникът е изделие което не е проблем да се направи да работи 100 години и при това да струва 30% по скъпо. Вие как си избирате хладилник за в къщи? По дизайн, нали. Цените на един и същ габарит са сходни. Едно време хладилник се купуваше с връзки /рушвет/ при другаря Х. А, че при този преситен пазар на битова техника какво могат да предложат в повече колхозниците? Че един хладилник струва 20% от доходите в нормалните държави. Tъпoтия

83

Анонимен

преди 1 година

Скоро очакваме възстановяване на производството на Жигули и Москвич 412. Много беха здрави..

82

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 74: Запорожец - Окраина, не е Русия

81

българин

преди 1 година

До СпокоНяма нищо лошо във втората (трета и т.н.) употреба... Напротив - много е по-добре за околната среда да се поддържа и употребява старата техника

80

Що бе

преди 1 година

До Анонимен 86К'во му е на оръжието. Ние произвеждаме, продаваме и много добре печелим.Кой квото може да продаде, това и произвежда.

79

Споко

преди 1 година

До българин 85 Ще караш западни таратайки до живот. И ще се радваш като паднат цените на нововноса.

78

Анонимен

преди 1 година

Най-накрая добра новина от Блатная, да произвеждат нещо различно от това, което убива хора

77

българин

преди 1 година

Имаха те, имаха... Стабилна сериозна техника... Дори хладилници на природна газ (!?!)... Няма лошо - нека правят нека произвеждат... само моля не изнасяйте насам... Откак се отървах от москвича съм много доволен... карам си западни таратайки и съм си рахат