19

Анонимен

преди 1 година

Върховенството на закона - хахахаха в Испания от няколко години не могат да подновят върховния съд, който се занимава с дела срещу политици, защото управляващи и опозицията не могат да се разберат кого да назначат в иначе безпристрастния съд...

18

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Полша винаги се е продавала и на изток и на запад!

17

Анонимен

преди 1 година

ПАНИ, ДАВАТ ТИ ПАРИ И ИСКАТ ДА ИГРАЕШ ХОРО. АМИ ИГРАЕШ ХОРО, ЩОТО АКО НЕ- ИГРАЕШ РУСКА "ПЛЯСКА"

16

Анонимен

преди 1 година

Тази новина много ме разстрои.

15

Анонимен

преди 1 година

Днес е голям християнски празник. Редно е да насочим мислите си към нашите близки, които вече не са сред нас и да почетем паметта им. От "Позитано" 20 обаче явно са обявили нещо като ленински съботник за коментатори със задачата те да подпукат ЕС, НАТО, Украйна и изобщо всичко, което не е свързано с марксизма и със спомените за някогашния СССР.

14

Анонимен

преди 1 година

И ние от България настояваме ЕС да прекрати с тъпите си еко глоби.12

13

Прощаваме ви фашки

преди 1 година

Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

12

В Полша

преди 1 година

Йодът свърши народът е по бункери и мазета! Но важно е да сме оптимисти!

11

Анонимен

преди 1 година

До 10: Айде бе!! Пропагандисти имало! В Украйна управлението на държавата практически е в ръцете на нео-нацистки групировки! Това кой и кога ще го признае?! Аман от двойни стандарти и от политииици които си затварят очите пред очеизвадни факти!

10

Анонимен

преди 1 година

Така е при новите болшевики, кой не слушка глоба, може и като старите да дойдат с танкове да наложат правото.

9

До 10 Много

преди 1 година

Нима отричате очевидното? САЩ пращат пращат милиарди върху милиарди оръжия! Вече десетки милиарди станаха! Обаче в изявленията си казват НИЕ НЕ СМЕ СТРАНА В КОНФЛИКТА! САЩ НЕ УЧАСТВА! Когато Русия обаче ползва дронове направени по Ирански патент. Изведнъж ИРАН СЕ ПРЕВРЪЩА В СТРАНА В КОНФЛИКТА И ЗАХВЪРЧАВАТ САНКЦИИ! Тия са епитомията на ДВУЛИЧИЕ и НАГЛОСТ!

8

Много

преди 1 година

...са пропагандистите из форума! Все се напъват да оправдаят варварското нахлуване в независима държава, някакъв си "ФАЩ"?Какво търсите в Украйна , Бе? Ще бъдете изхвърлени до последния окупатор! Ако ли не, си знаете ...Груз 200 !

7

А срещу фашистите

преди 1 година

пт ФАЩ кой ще протестира? Кога? В Йемен има война от 2014 насам. Гражданска. САЩ поддържат смяната на режима и постоянно пращат оръжия. В тази впйна досега има загинали 400,000 цивилни. Включително майки и деца! КОЙ ЩЕ ОСЪДИ САЩ ЗА ТАЗИ КАСАПНИЦА? КОЙ И КОГА ЩЕ КАЖЕ НЕЩО НА ТЕЗИ У-БИЙ-ЦИ САЩ???

6

И да протестират

преди 1 година

и да не протестират, Белгород тръгна! ПОСЕЙДОНИТЕ са заложени! 6 торпедота по 100 мегатона всяко! По крайбрежието на Краваристан! Фашистите няма да имат дори време да се прекръстят когато ги залее ядрено цунами с височината на 50 етажна сграда.

5

Насочете Протестите

преди 1 година

Срещу ФАЩ трябва да протестират! Ето, Германия я удариха нейните верни съюзници от ФАЩ! Тази зима ще е равносилна за тях не на една, а на няколко ядрени експлозии в гоавните им градове. Но те са дотолкова безгръбнани, че не могат да посочат с пръст дори извършителя на атентатите върху СП. Строго секретно било, не знам си какво си. В тая ситуация Руснаците освен да ги съжаляват друго не могат да направят. Тъжна картинка са и Полша и Германия.

4

Анонимен

преди 1 година

След ядрения апокалипсис ще оцелеят само хл-е-ба-рки-те Така погледнато нацистът ЗЕЛЕНСКИ и кликата му няма за какво да се притесняват. Същите са и Полските управляващи. Затова и напират толкова за ядрена война!

3

Да 1 Асан

преди 1 година

Тая луда лелка купи 4 милиарда ваксини още!! И то отгоре на това което вече сме изболи в ЕС! Превърна ни на пилета бройлери дето ги бучат с антибиотици и какво ли не през ден. После за капак изпраска 9 пакета санкции на Русия и фактически закри Европейската икономика като ни превърна в придатък на САЩ! Има ли политик в Европа който да е причинил повече вреди от тази скудоумна невръстеничка?

2

Полша ще закОпа

преди 1 година

съюза с необузданата си Русофобия. Тия са тотално вманиячени и нямат спиране. Искат да фърлят бомби да мятат, накрая пак ще ги напляскат а покрай твх и нас.

1

Анонимен

преди 1 година

Хаха молба за отмяна на глобата, тованяма да трогне Урсулата и Шарл Мишел.