19

сашо

преди 1 година

Ясно,очаквайте скоро и иранското знаме зад гърба на ББ и Столична община

18

До Джеки

преди 1 година

Ако си мислиш, че ще минете тънко вие от Америка за България, лъжеш се. Няма да протестираме, ще ви съди Народен съд.!

17

Анонимен

преди 1 година

Да си ходят пред посолството на Иран на протест!Сатанистите се чудят как да разпалват войни и тези са вербували през интернет.Остава война с Иран да ни докарат...Иранците в България да бъдат внимателни особено в интернет и да не вярват ей така на всичко!

16

Анонимен

преди 1 година

"В България протестира кой ли не - само българите - не!"- Е как бе? Копейкин нали ви организира всяка седмица да ходите да охранявате паметника на съветската армия и да развявате руски знамена пред парламента?

15

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 18, ама разбира се, че американците са за всичко виновни. Дори за ортодоксалния ислям в Иран пак американците са виновни. Я стига с тези конспиративни глупости.л!

14

дд

преди 1 година

Иран, поне в моите очи, не им приляга да бъдат управлявани от шериата. Все пак Иран са потомци на великата Вавилонска империя, която е дала страшно много на света и малко или много го е оформила културно през ония времена, а сега като че ли сами си спъват развитието с тоя ислямизъм.

13

ИРАН

преди 1 година

ПОСЛЕДНИТЕ СЪЮЗНИЦИ НА АНТИХРИСТА ПУТИН

12

Анонимен

преди 1 година

Защо протестират пред Народното събрание? Или българският парламент е причината, че някой в тяхната страна е арестуван за "неправилно" облекло. Не е или по-добре да протестират пред иранското посолство? Това не е първият случай, в който диктаторски режими или техни имигранти в демократични страни разиграват чужди правителства, вместо да оправят собствените си страни. Само където и руснаци не са протестирали тук срещу Путин!

11

Трак

преди 1 година

Ние като българи и приятели с персийците не трябва да позволяваме тук група *** ционисти да петнят името на Иран заради няква кюрдка почитателка на Миа халифа .. Иран има ценности и морал които следва да съхрани а не да е следващата содомистка Дания или Швеция

10

Анонимен

преди 1 година

Ние какво общо имаме с техните власти? Какво общо имаме и със зеления крокодил?

9

bbb

преди 1 година

В България протестира кой ли не - украинци, иранци, пакистанци, само българите - не!

8

Анонимен

преди 1 година

Мислех, че искат на хотел в Слънчев Бряг.

7

Марсел Попов

преди 1 година

Както винаги Бaньo няма никакво чувство за солидарност !

6

Анонимен

преди 1 година

Трябва да подкрепим тези хора.Те искат доброто на своите хора в Иран. Не е нормално да се убиват хора ,само заради това че мислят различно.Съшото трябва да оравим за всеки,който не може да живее свободно. Защото ако не го правим един ден и ние ще Бъдем Роби,каквито са в Русия.Никога Русороб,никога роб.Свобода за Иран,Русия и Украина.

5

Анонимен

преди 1 година

Вчера краварите се опитаха да убиятт доскорошния премиер на Пакистан, много е популярен понеже е срещу краварите и искат да го премахнат.

4

Анонимен

преди 1 година

Защо сега? Нещо да НЯМА връзка с приказките на американския президент? Подозирам, че когато американски полицаи убиват хора, американците в чужбина са юрват да протестират.

3

Анонимен

преди 1 година

Вече ми писна от това ссульо и ппульо да протестира тук все едно сме някаква територия не държава.

2

България Вече

преди 1 година

Държава на Украинци, Иранци и какви ли още не - Българите - Смачкани по Панелките, Гладни, Дрипави, Измръзнали!

1

Анонимен

преди 1 година

Купени от Козяк.