203

Ванката

преди 1 година

Вие вместо в икономиката в хората да инвестирате да развиваме нещо вие наобратно..... Кой ще воюва с тия самолет???С такива инвестиции скоро съвсем на 1милион ще паднем.... умните хора първо забогатяват, създават някакъв минимум,на правосъдие,на нещо да с е захванем на някакво усещане за справедливост.... вие тия два милиарда като ги гепите за тинекии каакво ще се промени????

202

Анонимен

преди 1 година

Още едно доказателство,че политиците не представляват хората,никой не иска още една партида недошли самолети,както и повечето искат да не даваме оръжие на никого,но тези дето ни представляват не са на нашето мнение

201

Икономист

преди 1 година

България купува и плаща с левчета, които през 2027 г. изобщо няма да са валидни. Честито на банкерите, които са купили облигации. Специални поздрави за гуверньора на БНБ Димитър Радев. Как са нещата с еврозоната и еврата, нещастнико ?

200

Военен брокер

преди 1 година

Докато дойдат ф 16 да вземем дронове,а и всички изтребители са не ефективни срещу дроновете.

199

Бай Дрън

преди 1 година

Всяко ново въоръжение е добре дошло :) Може да говоря против НАТО...или по-точно против САЩ, които дърпат конците, но нас в България това не ни засяга. Би ни засегнало, ако се наложи да се бием срещу САЩ и ни блокират самолетите. Ще стане същата работа като с Миговете. Когато взехме МиГ-овете, ситуацията бе съвсем различна. Никой не може да гарантира, че още догодина може да се обърнем против САЩ и пак да увиснем с бойната техника. Гледам глобално на нещата, не казвам, че ще се случи.

198

да ама не

преди 1 година

през комунизма не знаехме нито колко струва въоръжението нито колко са взели руснаците за него -беше държавна и партийна тайна .Дори заплатите н политиците бяха държавна тайна.Да не говорим за политбюро на комунофашистката партия Един се осмели да пита и веднаха го убиха-редактора на списание отечество ако помните.

197

Анонимен

преди 1 година

От умрел писмо...Още ги търпете. Да ви мачкат...

196

Анонимен

преди 1 година

Поне още 8 трябва да се купят втора ръка докато дойдат новите...кажете го на Нинова и Сие...

195

БСП пак лъже

преди 1 година

"Доставчикът иска да му подпишем за втори път празен чак и то при положение, че най-нагло взе 2,3 млрд. лв. и не достави самолетите на ВВС", отсече той" Румен Гечев се занимава с обичайното, когато не срива икономиката ни - лъже. Американците не са "взели" никакви 2,3 млрд. Парите си стоят по БЪЛГАРСКА сметка и от тях ще се теглят когато получим за каквото са предсназначени. Също така, по договор първите самолети трябва да дойдат 2023та, а още сме 2022.

194

Бавно развиващ се

преди 1 година

Няма смисъл да се пънете на форума.Съдбата ни е решена .В зависимост от войната ще бъдем дадени на Ердоган или Путин а това със самолети е колониална глоба от империята.... Самолети няма да видим.

193

Анонимен

преди 1 година

Хич не са ни глупави те нашите "политици" Тъй като сумата е платена, те вече са си прибрали тяхното. Ние сме глупавите, не те.

192

Гусин Радеф

преди 1 година

Като не щеш Грипен/Рафал - на ти доживотен рекет. Дори да дойдат някой слънчев ден Ф-16 ще бъдат без обурудване, въоръжение и обслужващ персонал от краварски специалисти, за това ще ни изнудят да платим много по голяма сума от самите самолети и да чакаме за доставка още 20-30 години, през което време самолетите ще ръждясат и ще се наложи да ги бракуват. Политиците няпат право да вземат решения без да се допитват до авио-експерти като мен

191

моето мнение

преди 1 година

Глупаво решение взето от глупави политици! С тези средства да бяха построили противоядрени бункери, защото ще им трябват!!!

190

Анонимен

преди 1 година

Само презедентска република ,без тези предатели!!!

189

Анонимен

преди 1 година

ДОЛНИ ПРОДАЖНИ ***,ПРОКЛИНАМ ВИ!!!

188

Фики

преди 1 година

Още не се знае кога ще пристигне първата поръчка а вече искаме да купим другиСега разбирате ли как финансираме съединените американски щати и не само с българия постъпват така с много други страни за каква демокрация се говори в този парламент като в голямата си част са продажници на тази държава получаващи големи подкупи от съединените щати

187

era

преди 1 година

спокойно догодина ще закупим ПВО установки Пейтриът за двойна или тройна цена. Пак ще дадем едни 3-4 млрд. е така да се отчетем пред колониалния владетел.

186

Анонимен

преди 1 година

Покупката на тези самолети е истински водевил или трагико-комедия! Това е химнът, апотеозът на колониалното слагачество, когато купените кукли на конци, сложени да управляват заграбената територия, се чудят как да угодят на тези, които им дърпат конците въпреки нормалните опити та разума да ги вразуми. Ние сме на ръба, а тези ни будалкат всекидневно и загробват парите ни в джоба на своите господари

185

Анонимен

преди 1 година

до кеф кеф не вярвам да си се родил толкова мало"умен,сигурно два пъти си карал курсове за да си такъвнещастливец!

184

кристина

преди 1 година

още един грабеж на антибългарското правителство за несъществуващи самолети.. я камилата, я камиларя... вместо тези пари да отидат за майките с деца, пенсионерите, за помощи за бизнеса, земеделието..