162

Анонимен

преди 1 година

ЕС е във война с Руската федерация, следователно и България е във война с Руската федерация. Какво не се разбира тук. НАТО като организация няма касателство в конфликта Русия-Украйна, тъй като нито една държава на организацията не е нападната от Русия. ЕС като политическа организация има касателство с конфликта, тъй като б беше прието решение за вземане страната на Украйна. ЕС финансира оръжие за Украйна от бюджета на организацията. САЩ също участва като военен съюзник на Украйна.

161

Българин

преди 1 година

А Украйна в НАТО ли е че трябва да помагаме?

160

Анонимен

преди 1 година

За Русоробите: Ние сме НАТО от 2004 година и в ЕС от 2007. Тези две институции трябва сериозно да се заемат с нас и да искат да се освободим от Русоробите.Да спрем зависимостите от Путин. Да се спре корупцията и краденето на Европейски и Американски средства, да наложат контрол на парите които влизат в държавата.Те да отиват при народа ,а не до мафиотите ***.И да се събудят и да разберат ,че задкулисието(Путин) все още има сериозно влияние. И ГЕРБ е партия на Путин.

159

Пипай прашката

преди 1 година

И за околийската област да не се връщаш тука че,винкела те чака.

158

Lina

преди 1 година

Колко повече? На 5 звезден луксозен живот не е ли добре , оръжия. А всъщност сега се сещам, че коалицийката граб ДПС , пп ДБ и слави2 трябва да се изпратят също в Украйна. Помагаме - няма как

157

Анонимен

преди 1 година

Да помагаме, но на член на НАТО , не на тоя.......!

156

!

преди 1 година

Грешно съм написал за Хърватия те са 4000, а от латинска Америка над 1500. Ние трябва минимум с 10000 а не с трима.

155

!

преди 1 година

Аз подкрепям г-н Борисов и решението на парламента. Ние сме територия на НАТО и ЕС затова трябва да се държим като такава. Брюксел отдавна искат да постъпим европейски но заради комунисти като Радев не стана. Редно ли е Полша е изпратила 18000 доброволци. Хърватия 4, Чехия 3000, Словакия 2500, САЩ над 3000, Британската общност над 7000 а Испания над 12000, от останалите ЕС над 20000 но рашиска България само 3. Срам и позор за тази територия.

154

Анонимен

преди 1 година

Искам да протестирам против даването на оръжия и въвличането ни на страната в конфликта!Примерно Порошенко вече ни убеждава как България е във война,което не е вярно!

153

Д@КастрирамеПаситто

преди 1 година

Много гад,много и∆и оти в англо- краварската и европейска БГ ко чина!Трепане му е майката !

152

Д@КастрирамеПаситто

преди 1 година

Много гад,много *** оти в англо- краварската и европейска БГ ко чина!Трепане му е майката !

151

България АТОМНА СИЛА

преди 1 година

Абе вие оставете майтапа, НО се оказа, че ние не знаем с какво оръжие разполагаме. Кой знае какво ще изровим сега от старите дрънкулници, най-яко ще е ако открием някакви атомни бомби ахаха

150

Много

преди 1 година

Много се преекспонира въпросът. Нашите пишман евроатлантици просто трупат точки за пред електората.Ше стане поредния отбий номер. Ние нямаме нищо, което да предложим на украинците. Те съветско оръжие имаха предостатъчно. Трябват им модерни оръжия, каквито нямаме. Ще продаваме боеприпаси както досега.А нашата мижава помощ, с нея и без нея - все тая.

149

Анонимен

преди 1 година

Повечето българи са за даване на оръжие на Украйна. Само ако Украйна спечели ще има мир и ще се освободи Русия от фашиста Путин.

148

Анонимен

преди 1 година

На кой да помагаме? Та НАТО е миротворческа организация за взаимопомощ и в момента нито една страна членка на НАТО не е нападната или застрашена от някой!

147

Иван Талпов

преди 1 година

Дъскарев даваме ти един Калашник и заминавай директно за Украйна

146

Анонимен

преди 1 година

Референдум!

145

Augusto Pinochet

преди 1 година

ДО ВСИЧКИ ЛЪЖЦИ - ИМА СНИМАНИ КЛИПОВЕ, КАК ОТ РЕЗЕРВА НА АРМИЯТА СЕ ТВАРЯТ БОКСИРУЕМИ ОРЪДИЯ НА ТИР КАМИОНИ ДАЖЕ ГИ ПРЕБРОИХА 68 КАМИОНА ПО 2 ИЛИ 3 ОРЪДИЯ ТОВА СА ОКОЛО 150 ОРЪДИЯ ВЕЧЕ СА ЗАМИНАЛИ ЗА УКРАЙНА СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ГРЯХ Е ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ ВАШИТЕ ГРЕХОВЕ.

144

Black Metal

преди 1 година

Дъскарев... гладък си мозъчно, брат като дъска. Да дадем оръжие на укрите, ама вече мислим, как ще ни овъзмездят... Това и чи.F.утите не са толкова нагли!!!

143

Nnnn

преди 1 година

Стига сте писали,а излезте на протест. Ако няма кой да организира,вие го организирайте.