14

Единствения

преди 1 година

краварски президент,при който ФАЩ не е започвал война! И затова подмениха вота,щото не следва "демократичната политика на бомбардиране на държави за защита на демокрацията..."

13

Анонимен

преди 1 година

Президент с власт и атомни оръжия, ама я кажи колко точно войни започна Тръмп? Май нещо не се сещам. Оня дърт прилеп нямаше и двд седмици и взе да си вре гагата там където работа няма

12

Изобщо

преди 1 година

Дори не му трябва кампания, печели със сигурност !

11

Анонимен

преди 1 година

"За президент с власт над атомни оръжия не става! Парвеню - дай му стаи с позлата и орел на верижка..." - За разика от Джо, който се изгуби собствената си градни ли?

10

Анонимен

преди 1 година

"който знае да употребява родния си език правилно..." - Изтърващите запетаи, незнаещи как се пише "вие"?

9

българин

преди 1 година

До Анонимен "Къв българин си бе другарю ром???"Аз съм българин от онзи изчезващ подвид, който знае да употребява родния си език правилно... Фактът че употребявате наименованието на малцинствени групи в обиден контекст сугерира,че може би вие самия сте със съответния произход... Или може би по-лошо?

8

българин

преди 1 година

Какви нормални хора бе? Всички нормални хора треперят тоя да не дойде пак на власт!Доказан като нарцисист с комплекси за малоценност - болестно състояние. Тоя може да натисне копчето само защото някой го е обидил... Тоя критика не търпи и се цупи като глезено бебе - каквото всъщност е! За президент с власт над атомни оръжия не става! Парвеню - дай му стаи с позлата и орел на верижка...

7

Анонимен

преди 1 година

Всички нормални хора подкрепят Тръмп. Всички нормални хора подкрепят Путин Всички нормални хора мразят либерализма, Блек лайв метър, мии то, зелените, Грета Тунберг, джендърството, ЛГБТ.....

6

Азимов

преди 1 година

Тоя е изплискал легена.

5

Куку

преди 1 година

Ку-ку, ку-ку, ку-ку....

4

Анонимен

преди 1 година

ще е върха на тъпотията ако този спечели пак....

3

Анонимен

преди 1 година

2016 бяха млад и зелен. Сега съм все още млад и не толкова зелен. Спомням си, че се поувствах физичеки ЗЛЕ, когато избрах Тръмп. ТРЪМП? Човекът с лисца на главата, вмсето коса. Тоя, дето "уволнява" и се държи каот Клоун? Но как може? Та той ще почне войни, светът ще обеднее, расист е, ще наруши правата на всички хора .... УАААУУУ! Не мога да повярвам, колко бях облъчен от либералните си професорчета в чужбина.

2

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - Като се почне от Никсън, с може би изклщчние на Рейгън, нещата хич не бяха добри.

1

Анонимен

преди 1 година

Десантис е далеч по-добър и умеен кандидат, но живеем в клоунски свят. И не, не съм американофил (нито съм американофоб) - просто мисля, кое е най-добре за нас. Джо "Зеленет Сделка,12 бустера," Байдън, просто ме плаши, защото е нестабилен.