50

Автомонтьор

преди 1 година

Удържа, ама семерингата на маховика изпуска и съединителят също е за смяна!

49

Дякона

преди 1 година

ПП приличат на руска партенка увита в целофан с панделка...

48

Hristova

преди 1 година

Петя Славова, пише се удЪржа.

47

Анонимен

преди 1 година

Най-спецовете по военно дело, дето вчера влязоха в политиката, са наясно, че можем да дадем оръжие, без да оголим армията. Какво казват военните специалисти явно няма значение за тях. Те са от всичкознаещите и многостранно развитите. Ама, наистина много странно развити......???

46

11

преди 1 година

До Най-тъпият -- Те тия бастуни нямат акъл, за да ползват автоматичен "куректор".

45

Тт

преди 1 година

УдЪржа се пише....неграмотници

44

ДААА..

преди 1 година

ДОКАТО ГОВОРИТЕ ПРОТИВ РУСИЯ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СТЕ НА ОПАШКАТА БЪЛГАРИНА ОБИЧА РУСИЯ АЗ НЕ ЧУХ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ЧЕ ВИ ХАРЕСВА ВЕЧЕ БЕШЕ КОГАТО НЕ СЕ ГОВОРЕШЕ ЗА УКРАЙНА И РУСИЯ СЕГА.........НЕ

43

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно, че Украйна е искала техническа помощ, или е била склонна, в момента, когато България й предложи такава тогава. Тя просто бе поставена в позиция, да я приеме, тъй като правителството, доминирано от ПП, категорично й отказа поисканата от украинците военна помощ. Демагог, който преиначава истината. Откъде ли, има тези способности неингегрираният гражданин Лорер?

42

Анонимен

преди 1 година

Пише се "удържа", независимо в кое време е.

41

Анонимен

преди 1 година

Заменете "удАржа" с "предизвика" и всичко ще бъде точно.

40

Анонимен

преди 1 година

Правилата за правопис не се ли спазват вече?

39

аз

преди 1 година

Правописът....в заглавието още...грамотността....

38

Анонимен

преди 1 година

Всъщност ПП предизвикаха кризите. Тези хора не го ли осъзнават това или се правят на ударени?

37

Да ама,

преди 1 година

ни докара ,още по голяма криза1

36

харди

преди 1 година

лаурел,никакви кризи не сте удържали,вие създадохте кризите!ама я кажи какъв кран върте киро,къде е завода за ел.автомобили,къде е четири пъти по евтиния газ,къде са прословутите танкери,къде е житото та хляба е над два лв. за килограм,къде е слънчогледовото семе та олиото поскъпна,нали казвахте че семена и зърно има в огромни количества?вие наистина сте промяната но в негативна посока и за това не трябва да управлявате.това че сте втори е лек намек че сте се запътили към слафчу.

35

Турист:

преди 1 година

А, колко кризи създадохте, нагляр???

34

До Gogo

преди 1 година

ПрезидентА ф мУментЪ е най-голямото зло качило се на връо на пирамидЪта. Неговите 'филипики' ще останат в *** анали за идните поколения, които вероятно, но надали, ще са по-грамотни оД настоящото.

33

?!?

преди 1 година

Вярно е че ПП удържа. На лъжата за гражданство на Петков, на златната пчеличка Лена, на белият прашец в министерски съвет. Държавата не удържахте за 6 месеца съсипахте . хората нищо не направихте, а себе си уредихте.

32

Калеко Алеко

преди 1 година

До Gogo ... кои са тези истински българи бре Гого, тези дето изразяват българщината си с руски акцент ли, ако фигуранта им е знаме нищо чудно, че на него пише "Крим е руски" ... с подобни твърдения се наля вода в мелницата на кремълският военнопрестъпник за да извърши престъпленията си ... като говориш за българи поне не включвай и себе си в това понятие, за да не ангажираш българите с диагнозата си ... !!!

31

Най-тъпият

преди 1 година

автоматичен кУректор ще ви покаже, че думата е изписана грешно. Не съм комунист, но в "Работническо дело" лексиката беше перфектна, а да не думам за пунктОацията, пълен и кратък член, и пр.