115

Киро Гриндъра

преди 1 година

Страх ме е че ако има избори, с Асенка ще трябва да заживеем под някой мост в Торонто! По-добре при Бай Ставри от Сливенския!

114

vapz

преди 1 година

тука *** на Борисов твърдят, че птиците и животните според англосаксонците, и особено англосаксонските птици и животни ни търсят "за да ни помогнат"?!? а пък Уилям аз разбрах, че ги приучавал да ядат бг комунисти, за да не му пречат да е william the conqueror и даже нашите църковни власти печатали тези работи?

113

vapz

преди 1 година

това, Yeah (with irony), you thank to me беше много грубо, ГеоМилевНе стига че хората тръгват на бунтове през септември, даже и преди това, а полсе и you thank to meне разбирам намека

112

а

преди 1 година

хрумна ми, китайската традиционна медицина много не работи със златни дворци, понеже китайските комунисти много не ги интересуват тези неща и го искат това (ново) нещо (дворец на Уилям) махнато? Значи тези от двореца си ядят китайско, но няма да го повръщат както плаши невдянков, ако дойдат китайски комунисти, а направо ще летят с повръщаното сред вселените, нали водят космически войни за Уилям

111

ааа

преди 1 година

небе на квадратчета, това нищо не е като да ти се привижда в сравнение със златния дворец на Уилям, който блести дразнещо и отвътре се бият хм и прииждащите класически комунисти, боси, кьорави и всякакви други разновидности, с извинение за изказа, но с този дворец може да стане по-зле отколкото през 1944, you do lot bad to people, и не изглежда добре, цялото това злато отгоре, това е противно, you will be condemned with time for this

110

Ами да

преди 1 година

Ами не ходете на избори! Та да не ви кара някой насила! Особенно теб, никой не те иска! Страх те е, че при по-голяма активност, може и да си аут! Ще гледаш парламента през крив макарон! Ха дано, да се откажете да ходите на избори, но нали сте нагли, надали ще се откажете!

109

Дядо ми на 90 години

преди 1 година

беше по - добре с главата, отколкото тоя объркан кариерист..

108

you sang to me

преди 1 година

обаче, нали Im condemned as mathematician и сега не знам какво да отговоря (това е от Марк Антъни), because I don't see anything in common that we have, with you Geo Milev, I don't think Bulgarians supporting William against englishmen has the Earth dear to them?!?!

107

is plevneliev around

преди 1 година

Аз искам да се оплача от Медведев, макар да не е форумът на Гоце, демек abv-то, но това е после, то това вече е почти банално, като изключим това че ми отговаря (вече),becasue im no good mathematician, i know, and he calls me satan, and also Geo Milev doesnt prob dont me anymore after the Einsteinian outburst, с тоя Медведев няма ли кой да се занимава

106

няма име

преди 1 година

Кирка ти жив ли си ? изчезни от българия ?КИРКА

105

Анонимен

преди 1 година

Що бе, Киро? Не ви се вярва, че ще влезете в парламента ли изобщо? Или като си аут от НС няма да имаш депутатски имунитет? Ти и шайката разбойници около ти... Гешев с кеф ще те изчака да му паднеш на обвинителния акт и тогава ще има кон, боб яде ли?

104

Анонимен

преди 1 година

Кирчо Т.Ъ.П.О.Т.О

103

Анонимен

преди 1 година

Ние пък искаме ти да си ходиш в канада

102

Анонимен

преди 1 година

ПП смело по пътя на Воля и НФСБ, а след тях и БВъзход. Крайно време е да се намали този наплив за управляващи. Населението намалява, работната сила също. Кой ще издържа толкова много управленци?

101

До 110

преди 1 година

Имали 100% успех но са втора политическа сила, как се получава това?

100

Анонимен

преди 1 година

С манипулиране на машинния вот ПП имаха 100% успех на избори, с машини и хартиени бюлетини, ще имат 50% такъв. Както им върви рейтингът надолу, успехът ще е 30%.

99

Анонимен

преди 1 година

То па и аз не искам да ходя на избори. Все едни и същи ви гледаме.

98

до 102

преди 1 година

И какво алгоритъмче пишеш бе умник? Много са ви пръскали всички тук с кем трейлс и сте чипирани. Полвината народ не може да си плати тока и само реве по форумите, но иначе дава акъл и разкрива конспирации. Кода е отворен, като си такъв разбирач, вземи и му иткрии проблемите, вместо да пишеш безмислици. Ако имаш капацитет де...

97

Анонимен

преди 1 година

Тоя кога ще го вкарат в затвора?

96

Анонимен

преди 1 година

Киро не му се ходи на избори,щото ще трябва да каже чао, чао на хубавата службица и на държавната кола и ще требе да ходи да продава хранителни добавки.Ажената иска пари,на Ленчето и на нея и се живее убаво .