24

Млък

преди 1 година

Крадлив и продажен четирихилядник.....

23

Анонимен

преди 1 година

Защо вдигнахте цените с 30-50 процента? Нали сте компенсирани, газът е евтин. Сваляйте цените. Измамниците правят социална държава за бизнеса, див капитализъм за народа.

22

стоев

преди 1 година

Абе червено бизнесменче колко искаш още да *** за да се задавиш.Вие тука имате минимални разходи за заплати.Това ако не ви дава предимство да вземем тогава работниците да си плащаме и тока белким най после станете конкурентно способни и да престанеш да ревеш.Ама за съжаление сме робско племе

21

тТт

преди 1 година

Къв "бизнес" при тези космически цени на електричеството и горивата, бе, дърто, ще оцелеят единствено монополистите! Язък ти за побелялата глава, явно мъдроста на годините те е подминала!

20

Анонимен

преди 1 година

Да върнем комунизма за ,,бизнеса,, Как може пазара да определя цената на тока ? Как така бизнеса да са приспособи към пазара ? Ми те утре ще искат да се приспособи и към европейски заплати . Ние за това ли влязохме в ЕС ? Да плащаме германски заплати а не да караме германски мерцедеси . Ми че не е честно така . Пазарната икономика трябва да е само за народа . Ние сме ,,бизнеса,,

19

До19

преди 1 година

ПРАВ си,обаче тоя е вечно недоволен и вечно търсещ помощ,било от държава,било срещу майчинството,било срещу повишаване на доходите,абе с две думи Червен"капиталист робовладелец"който е намерил село без кучета"

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 Всички бизнесмени в Бг са комсомоци и комунисти. Няма нито 1 безпартиен. И Велев, Домусчиев, олигарсите в алкохолния бизнес, крупните земеделци и др. от техния ранг. Комунист до комуниста, научено да яде държавни пари

17

спрете!

преди 1 година

Бизнесът в Бг се е приспособил да яде държавни пари и няма да спре да дои държавата. На Велев и сие трябва да им е ясно, че токът и газът няма да поевтинеят. Бизнесът прекалено много наду цените на произведената продукция, така че Велев и сие сами да си плащат разходите. Спрете да наливате милиарди на уж частния бизнес!

16

Пепе

преди 1 година

Аве и-ди-от ко-му-нистически, я виж борсите в Европа ве!!!! Утре цената на енергията в България е 250лв/МВтч. Каква помощ от 200лв, какво приравняване с Европейски бизнес. Свикнали сте да цoцате системата и работещите и пенсионерите (да, защото и от тяхнете пенсии се взима), да ви покриват масрафа на Ролсройсите и леките момичета! Спрете се вече, всеки може да си отвори и да види борсовите цени на енергията! Тя не е безплатна!!!!

15

до 12

преди 1 година

Прав си за отпадъка, само че е герберастки. Т.е. бивш комунистически.

14

Анонимен

преди 1 година

А работника трябва ли да се приспособи към АФРИКАНСКОТО изкуствено ниско спекулативно заплащане

13

Анонимен

преди 1 година

Васил Велев,отявлен комунистически крадец и понастоящем червен робовладелец!Това ли е еталона за бизнес във България,че се налага да слушаме и да гледаме неговият непрестанен рев?

12

Анонимен

преди 1 година

Червеният оотпадък реве като вдовица за помощи от държавата,ама виждаш ли когато стане на въпрос за повишаване на доходите на служителите,мълчи като бит дирник!

11

Fena

преди 1 година

До 3. Наистина е сбъркано държавата да субсидира бизнеса..... Ама ако стане дума за ТЕЦ "София" - това се счита за нормално, защото засяга толкова много хора, които гласуват :)Така, че ако стане дума за субсидия на ТЕЦ, веднага чуваме един глас: "Да се снишаваме, да се снишаваме......"

10

Анонимен

преди 1 година

Хахаха...,пазарна икономика.Държавата плаща на бизнеса, ама с парите на работещите, защото всички знаем за укритите доходи на бизнесмените и десетките им фирми , създадени, за да не плащат данъци

9

Анонимен

преди 1 година

Да напускат да се махат да ги видим къде другаде ще ги търпят да плащат 300 Евро заплата на месец и средна нетна 500 Евро, къде другаде ще ги търпят?Кирчо добре им го каза че който не може да плаща поне 600 Евро нето заплата в държава от ЕС, то по добре да се маха, такъв бизнес не ни трябва.

8

Иванов

преди 1 година

Българо-руския "капиталист" иска безплатни роби. Печалбите се приватизират, разходите се национализират и държавния бюджет умира прав. Това е формулата за "успешен бизнес" която изгони 2 милиона българи в чужбина.

7

Мара

преди 1 година

50 години комунизъм и 30 години псевдо-демокрация така увредиха България че ще трябват 1000 години да се оправим. Следвайки руския модел ние станахме най-бедни в Европа, а скоро даже и в Африка.

6

User

преди 1 година

Този като се покаже по телевизията, винаги е против повишение на минималната заплата и постоянно описва апокалипттични картини, ако не се субсидира бизнеса от държавата!

5

Анонимен

преди 1 година

На Тиквата приятелчетата. Също и Гелосания Домус.