47

Брей, лоша работа

преди 1 година

Май трябва да се проверяват за паталогична наклонност към лъжи не само училите в Харвард ами всички, дето са учили по краварника. Ще подпомага мирните преговори, раздавайки пищови.

46

Анонимен

преди 1 година

Е като си за мир, защо гласува за изпращаме на оръжие! Какъв е тоя мир, дето ще го търсите с оръжие. Янев е натовски генерал и слушка и козирува на краварите. Това беше ясно и преди, но подлъга немалко хора на изборите. То това беше и целта му се, да обере част от негативния вот и да отслаби истинските опозиционни партии. И да - в момента това е единствено Възраждане. Единствените, които проявяват здрав разум. Останалите са накъдето духа вятъра

45

анонимен

преди 1 година

Предател, как се излъгах да гласувам за вас

44

Христо Христов

преди 1 година

Лъже козяшкото мюре...

43

Този излезе фалшив

преди 1 година

Двамата биещи се трябва да се помирят, затова подхвърляме на единият пищови и ножове. Тъй, де мирна помощ.

42

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

Това е най-страхливия генерал. Да наричаш "специална военна операция" една открита ЗАВОЕВАТЕЛНА война, целяща откъсване на територии от чужда, суверена държава е страх от мнението на висшестоящия в Кремъл. Представям си го този генерал в бойни действия- в сражения, да постъпи като ген.Колев или ген.Вазов. Ами ген. Страхливко ще се крие като мишок в дупка.

41

Обикновен българин

преди 1 година

Янеееев, *** на връх Шипка, проходите на Стара планина са пропити с кръвта на дедите на тези, срещу които ще хвърлиш българско оръжие. Такъв позор за българското офицерство. Бита карта си, повече няма да видиш Парламент.

40

Анонимен

преди 1 година

Генерал който днес говори едно, а утре точно обратното е една нищожна женска полова дупка!!! Пази Боже България след като генералите са ни такива...

39

Лъ.жeЯнев

преди 1 година

Янев, Янев... Янев, Янев... Успа да излъ.жeш доста избиратели, ама Бог не можеш да излъ.жeш.

38

ПО ДЕЛАТА ИМ...

преди 1 година

"ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ"! Политическият инженеринг Янев ЛЪСНА, в цялата си "красота и прелест". Не знам обаче как пред народа, който Бойко го нарече директно мaTp'ял, всеки път минава един и същи номер - изниква "от нищото" ново лице и винаги "печели".

37

Д

преди 1 година

Докопа са до кокала с Лъжи.А сега мобилизирайте всичките, които гласуваха за вас и към уср.айна .

36

експертът

преди 1 година

Тоя продажник кой го подкрепи? Вие луди ли сте, той е по-зле от Волен Сидеров.

35

Анонимен

преди 1 година

навсякъде продажници

34

Lina

преди 1 година

Ти, Ев.тина " работнич..ке", която в единия ден си против, а на следващия - ЗА. Мълчи.В следващия парламент няма да те вкарат. Мъж на години , а без мнение за 5 лв.

33

Анонимен

преди 1 година

Праща оръжия . Решението било ..... мирни преговори . Ама това са взаимноизключващи се неща . Янев и другите чуват ли се какви глупости говорят

32

Предател

преди 1 година

Янев, гласувах за теб, но се оказа предател. Направих го, защото ми се виждаше по-балансиран за Костадинов, но той се оказа напълно прав за теб. За жалост... На следващи избори си чао. Възраждане ще ти дръпне процентите.

31

Анонимен

преди 1 година

Янев , имаш ли малко съвест , с тия оръжия ще се изтребват деца и невинни хора...!!@

30

ъъъ

преди 1 година

Заглавието в тази вест можеше да се ограничи само до: СТЕФАН ЯНЕВ, за да разберат всички, че няма смисъл да четат нататък.

29

Анонимен

преди 1 година

Поредния бг. генерал който е на колене пред натовците за да ги задоволява

28

Януари наближава

преди 1 година

Тоя за два месеца обърна палачинката. Затова и само 2-3 месеца ще види парламент. Давай - януари идва и няма кой да те избере. Ако може и цялата пасмина вътре да не влезе повече ... Правителство не са избрали, а вече забъркват големи л'а''й'на, които много дълго време още ще миришат.