18

Петров

преди 1 година

Борисов, Пеевски и Доган съсипаха Левски София. После съсипаха България. А сега май искат да съсипят и БДЖ окончателно. Последни издихания на руската империя на злото и българската империя на онанизъма.

17

Анонимен

преди 1 година

И сто пъти да се случат подобни случки, пак няма да има жестока и правилна реакция. Срам! Срам Срам!!! Колко хора трябва да измрат от пожари в тези праисторически таралясници бе??? Колко?????

16

Japan

преди 1 година

Вагоните не са от бензин че да се самозапалят и пламнат толкова бързо. Сложете камери във всеки вагон онлайн. Пътниците се знаят персонално, имат билети, запазени места, във сървърите на БДЖ имат инфо. Умишлен палеж не е ли възможен ?

15

Анонимен

преди 1 година

Искам да зная кой е виновен? И има ли виновни. Кой ще поеме отговорност за инцидента.Ромите или българите

14

Анонимен

преди 1 година

Гласувахме изпращане на оръжия за Украйна и вендага почнаха атентатите. Руската агентура не спи.

13

До 13

преди 1 година

В момента има билети до Валенсия, Аликанте и Барселона за за по 14 евро остатъка се доплащат от държавата!! Но ти като злобен българин си готов на всякакви внушения и лъжи

12

Старият машинист

преди 1 година

До #4 В Испания====Те и Ферари и Порше вдигат по 300 км/ч, но не всеки ги кара. Супер-експресите струват много скъпо и изискват ЖП трасета, обособени както са пътните магистрали- с прави участъци и плавни завои, ограда покрай трасето и без пресичане на едно ниво с други пътища. Това струва много пари.

11

Пламен

преди 1 година

Какви влакове?! Де пари?!Ей сега ще си поръчаме и платим още 8 картинки на хвърчащите американски тенекии - БОМБАРДИРОВАЧИ, и като дойдат след 25-30години, ще видите вий... кон боб яде ли

10

Roller coaster

преди 1 година

БДЖ е като лунапарк, пътуването е винаги интересно и забавно, но не се препоръчва за хора със слаби нерви.

9

Дървен Шоп

преди 1 година

БДЖ трябва да се закрие ! Вагоните и купетата са за ретро филми и филми на ужасите ! Ако пътувате с влак в България е поросто кошмар !

8

Анонимен

преди 1 година

До В Испания 4 - АМи зао не оправим работата?

7

Анонимен

преди 1 година

Много добре знаем причините - политикката беше, да се съсипе БДЖ, за да може няколко големи превозвача и доставчика, да захапят бизнеса. Смачкаха БДЖ - оставиха го да се разпадне, да кара с 40-50 годишни вагни, да затъне в дългове, в опит да се приватизира, а някак си "случайно", надъниха енди такива яки закони, че освен ако не си фирма за милиони с връзки, забрави да правиш редовни превози от град за град или доставки.

6

сина

преди 1 година

не съм забелязал пламък, но видях страшен пожар в 2 вагона! А вие забелязвате само пламъци, а аз виждам голям пожар - въпрос на интерпретация и как дявола чете евангелието..

5

dr. Haus

преди 1 година

*** сигурно пак си е хвърлил фаса на седалката.

4

В Испания

преди 1 година

Влаковете вдигат по 310км/ч, на другия край на Европа в Панеленото гето горят

3

Анонимен

преди 1 година

"Забелязан е пламък във втори вагон" - Абе салфетка ли е горяла в него или целия вагон? То значи че и първи вагон е горял пълноценно по това време, щом и двата са изгорели много бързо!

2

Анонимен

преди 1 година

Винаги досега е ставало така - огънят се разнася много бързо при пожар във влак. Тогава има ли нужда от тия пожарогасители там?

1

Реклама

преди 1 година

Пътувайте с БДЖ! С нас вие сте ПЪТНИЦИ..