41

Епа

преди 1 година

С такива прости полицаи ,по добре да нямат оръжие че видиш ли ще гръмнат някой щото го тормозел в училище .Нивото на младите полицаи е равно на престъпниците само дето са с униформа.

40

До Ху кеърс

преди 1 година

Мозъкът ти е станал на айрян май

39

aDds

преди 1 година

До АнонименТука не е америка нито нещо подобно до америка тука си е Руска губерни !В Русия след като си изтребиха царя заедно с децата и кучетата се разчита главно на престъпници !Дори и във воина разчитат главно на тях за това и тук и там те имат повече права !Цар Киро е рожба на соца

38

Ху кеърс

преди 1 година

Недоказуемо е в ситуация без видео комтрол дали полицая не си измисля с цел да нарани или убие гражданин на който служи.Съд и затвор за служителя ако не се докаже , че нападателя е агресирал.

37

Браво на полицаите

преди 1 година

Така трябва да се действа !

36

Анонимен

преди 1 година

Полицейският служител трябва да ходи на стрелбището да се научи да стреля по точно....

35

ХФ

преди 1 година

Подкрепям това, полицията да стреля при подобна агресия на отсрещния. Иначе няма да се пооплашат такива престъпници.

34

Анонимен

преди 1 година

У Гръчко ни спреха едни, не ги знам какви беха, ама не беха полиция, с два военни джипа, единият просто ни засече отпред и спря, а другият ни блокира отзад. И веднага наскочиха от колите едни в пълно бойно снаряжение с каски и насочени към нас автомати. С жестове ни показаха да си подадем бавно документите. После изчезнаха. Явно са търсели някакви мафиоти от България и като са видели българският номер на автомобила... Но всичко стана много бързо, явно хората са много добре обучени и тренирани.

33

анонимен

преди 1 година

Точно по тази причина, в Италия като те спират за проверка, единия от симпатягите (винаги са двама) ти сочи с автомат в главата, с небрежна стойка и приклад удобно подпрян готов за стрелба.

32

газ кога?

преди 1 година

До Пустинякако беше читав нямаше да го простреля в крака ...

31

Следят МВР

преди 1 година

Внимание автомобилите на МВР и КАТ са пртъпкани с нагло престъпна анти човешка теористична техника. жертвите вкл униформени се следят обемно озверяващо през нарочно закупена от престъпници на служба техника. Тестове проведени няколко пъти показаха недопустимо увреждане на обема в и около автомобилите. Лично се разтреперах докато провеждах проверки. В момента са включени на следене през ЕКО Стикери.. Имат увреждания на мозъка и очите.

30

Пустиняк

преди 1 година

Най-после читави полицай. Евала.

29

много вярвате бе !

преди 1 година

Само това ще напиша да не ви дразня ,ако е мисклил да го надупчи и му е бил в обсега само една стотна да е закъснял и втори братовчед на Брусли да е ще бъде поне порязан !Показват случая на видео -- вярвам ,на приказки не .

28

Долния малоумник 45

преди 1 година

И ако не се занимаваха с тях, нямаше да ги нападне, аве от къде ви намират такива малоумнуци

27

Долния малоумник

преди 1 година

И ако не се занимаваха с тях, нямаше да ги нападне, аве от къде ви намират такива малоумнуци.

26

много вярвате бе !

преди 1 година

Тоя вариант го допускам само ако шофъора е луд ! Вие като не сте попадали във такива ситуаци и сте като някакви шарани ! Ще извадиш нож най нахално ще го развеш и ще тръгнеш към двама полицаи който не те изпускат от поглед въоръжени и готови да ползват оръжие ??? Като казвате че не е било така обяснете точно как е било иначе каква е тая новина ,а ножа нож ли е бил или сгъваемо ножче ,може и във джоба да са му го намерили след конфликт --колата им има ли камера всичко заснето ли е ??

25

Бай Илийчо

преди 1 година

От в кракът бря ? В главътъ !

24

до 45

преди 1 година

Това е следствие от това, че Рашков и Киро се занимаваха с ареста на Борисов вместо с МВР и държавата, затова сега вече държава няма. Ако беше Бойко бъди сигурен при подобно нещо мерки щеше да има на първата минута от проявата на тези лекнца.

23

Анонимен

преди 1 година

Толерастите от гейуропата ще ни се скарат, как може такъв полицейски произвол и престъпника има права видите ли!

22

Сатир

преди 1 година

Полицая да се награди.