24

Аз

преди 1 година

Интересно поведение ,но още по интересно ми е дали имат и капка срам като се самоотричат....знам политиката е такава,но все пак .....Нима беше много трудно от самото начало да видят кой какви ги върши....а всяко престъпление се наказва....Ясно беше,че Зеленски беше опитната бяла мишка в ръцете на този скапан,дърт,*** Джо и на Русия не й оставаше нищо друго освен да ги напердаши....макар че много ясно ги предупреждаваше....

23

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Работил съм с германци, от висшия ешелон, в енергетиката! Много ограничени хора без никакво въображение! Ако шефа им каже, заколи майка си, веднага ще го направят! Нямат нито една война спечелена! Винаги те са победените и плащащите! Слава богу никога няма да сме като германците!

22

Костенурки

преди 1 година

Докато дойде тази новина от оня ден досега тук - Die Welt надлежно информира света, че Шолц не си е сменял позицията, а в Турция нещо не са разбрали. Вероятно и тази новина ще пристигна тук вдругиден.... Така съввем успешно може да пропуснем цялата Трета светосна война... Това хубаво, нали?! )))

21

Ееееех!

преди 1 година

От целия хаос, Турция ще излезе най на сметка. Играят и с едните и с другите.

20

L.

преди 1 година

Значи или Шолц, или Ердоган лъже. Залагам, че лъже немецът. Което означава, че дори и не си е сменял позицията, което означава че е прав и той.

19

АМАн от наркомани

преди 1 година

НЕМски шпионин ли е Владимир Владимиров / Путин или е наркоман питат от горе приемащи десетки хиляди зверски убити по нареждане на някакъв ПУТИН .. ТАм имат проблемис такив аимена СТАЛИН<ЛЕНИН<ХИТЛЕР<ПУТИН били имена на някакви заводи от миналото..Живи изгорени са десетки хиляди ВАЖНИ РОДЕНИ В СССР съветски войни и офицери живеещи в Украйна, УЖАС

18

Augusto Pinochet

преди 1 година

КАК НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ - ЕРДОГАН КОМАНДВА - 17 000 000 ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ ЖИВЕЕЩИ В ГЕРМАНИЯ И КАТО ПРИБАВИМ И 4 000 000 РУСНАЦИ. ПРЕДИ МЕСЕЦ БЯХ В БЕРЛИН ТАМ ВЕЧЕ НЕМСКА РЕЧ НЕ СЕ ЧУВА ВСЯКАКВИ ОТ ВСЯКЪДЕ. В МЮНХЕН ОЩЕ СИ ИМА НЕМЦИ НО БЕРЛИН Е СТРАШНО.

17

Ергологан

преди 1 година

Бян експерт, бян гений, бян чок ногу знай , бян халиф, бян пророк, бян алах .!.

16

ZV

преди 1 година

Не ви ли е кофти да говорите за геополитика и да критикувате велики стани като Турция, Русия и т.н. при положение, че България е автономия, която се управлява от генерален губернатор ( посланик).

15

Някой към 6

преди 1 година

Германските фирми отиват към фалити не от липса на газ, а от липса на акъл и лошо управление. Преди мислих, че защото много чужденци дават акъл с балкански манталитет, но сега виждам, че и германците си ги бива по лоша преценка на персонала и създадени ситуации.

14

Анонимен

преди 1 година

Шолц не е никакъв фактор. Германия сега е фактор, само доколкото срива "европейското единство" с вземането на 200 милиарда кредит, за да се опита да компенсира домакинствата за цените. "Срива" не го измислям аз, мнението е "че показва среден пръст' на др. страни. Говореше се, че Шолц юял да ходи в Китай. Вече не се говори. Където и да ги приемат псе-пак,все поучават домакините и ги упрекват. Миналата седмица външната им минист. ходи в Казахстан да търси суровини и не пропусна да бълва жлъч.

13

Ясно е!

преди 1 година

Наблюдавайки фалшивите лайкове под коментарите и начина на интерпритиране на новините от авторите, става ясно че и този сайт е пред умиране.

12

следвамехронологията

преди 1 година

Президентът Путин няма намерение да включва задна скорост. Президентът Путин подписа указ за едновременно изплащане на всички военнослужещи по 195 000 рубли. Кризата в страните от колективния запад настъпва неотвратимо и когато стане нетърпима, на тях няма да им остане друг полезен ход, освен да се договорят с Русия.

11

Зиликон

преди 1 година

За съжаление Ердоган е ударил истински шамар на Путин когато са се срещнали на живо. Путин му се е сбръчкал ботокса и си пуснете видеото на Rammstein - Zick Zack - за да видите какво се случи реално с лицето му.

10

Анонимен

преди 1 година

Някои прocти русофили си мислят, че само те могат да манипулират вота в коментарите с VPN...

9

Анонимен

преди 1 година

Ръждявия каскенец Рейнски не вирее по Балканско, ако ще га ака кърв.

8

Анонимен

преди 1 година

Браво на коментиращите, дайте ни още от разума си! Страхотни сте, обичаме ви!

7

До 10

преди 1 година

Беше хубаво да не се е раждала изобщо!

6

Анонимен

преди 1 година

Великият султан може да се гъбарка с когото си поиска и никой не може да му каже копче! :)

5

Анонимен

преди 1 година

Германия трупа нови дългове и истегли 20 милярда $ само за един месец. За 2022 г. външния дълг ще скочи със 100 милярда $