29

НОВО ПЕТ

преди 1 година

До кога тия мамини синчета ша ни разиграват ?????

28

44

преди 1 година

Държава-мечта. Един Чалгопитек разиграва цял град, полиция, прокуратура и съд. И когато се вдигне врява започва цирка:ама има ли гривна или няма, ама кога е отчитала и кога не, ама на терасата хваща ли или не, ама видян ли е вън или не. И след като цирка свърши, невинни няма, до следващия клоун.

27

Бай Ставри

преди 1 година

Много симпатичен младеж!

26

Анонимен

преди 1 година

Горкото то, все на добричките им се стоварват всякакви нещастия на главата и ги обвиняват за всички грехове на света, а те ангелчета и едни кротки-кротки!

25

Данчо Полицая

преди 1 година

Браво, много добро момче!

24

Анонимен

преди 1 година

Не се оплаквайте от това което ви се случва в ЖИВОТЪТ ЗАЩОТО ВИЕ САМИ СТЕ СИ ГО ИЗБРАЛИ ПРЕДИ ДА СЛЕЗЕТЕ НА ЗЕМЯТА. ИМАТЕ МНОГО УРОЦИ ДА УЧИТЕ И ЖИВОТИ ДА ЖИВЕЕТЕ ..Държава в която няма закони и не се спазват..населението е арогантно нагло бекруполно мързеливо с претенцции незнаещо необразовано нечетящо неработещо 80% роботизирани *** на телофони с искуствени устни лица еднотипно безвкусно истилно облечени гледащи злобно.. самозабравили се.. ама това сте вие.. Държавата не ви е виновна!

23

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЕ, другари, как да се справи държавата с един побоник,като държава няма отдавна! Народа е *** и калпав необразован липсва им морал възпитание дисциплина.Чувството за безнаказаност липсата на Държавност и велечаене води до това хората сами се избиват физически по пътищата и се бият.Това е в Холивуд го няма.България по времето на Живков това момченце с бяло по устата щеше да е в ТВУ. ДА СЕ ВЪРНЕ НЕЗАБВНО КАЗАРМАТА

22

Анонимен

преди 1 година

Симпатяга, ха ха ха.. какъвто бащата такъв и сина.. Боже Господи.. да се смееш ли да пламееш ли.. Това го нема никъде по света. .То момчето добро с чувство за хумор поздравява..Бащата прокурор ..а къде е възпитанието културата ценностите няма ли за него библиотека игри хоби .. Нагли арогантни ехидни *** които са мислят за велики а са гола вода.. комплексари.. пълно ес такива които не осъзнават щото са НЕОСЪЗНАТИ че само трупат лоша карма и ще ПЛАЩАТ МНОГО!

21

А бе,

преди 1 година

Някоя вечер ще попадне на някой с рошави гърди и тогава пак ще бъде в новините.

20

Анонимен

преди 1 година

Аз не знам перничани какво го бавят тоз убавец?!

19

Нима

преди 1 година

На камери са го заснели, как се разхожда по улиците около къщата. А гривната за проследяване е изключила за 40 минути. Мистърът на МВР да си подаде оставката, както беше казал.

18

Анонимен

преди 1 година

Държавата не може да се справи с един побойник, а тръгнали да проверяват всички водачи по пътищата. Тъжна картинка.

17

Анонимен

преди 1 година

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА НА ЖAЛКИЯ ФИГУРАНТ И ШAЙКAТА МУ ГPИ НДЪPИ БЕ CEЛЯНИ ПPOСTИ

16

Анонимен

преди 1 година

На топло за дълго преди да е убил някой или убият него.

15

Анонимен

преди 1 година

Добре го е научил и отгледал баща му. Такива са всички хубавци полицаи, надрусани и пияни газят и бягат. Прокурори прикриват криминалните си деца т.н.

14

О хо хо

преди 1 година

Този Няма да си получи заслуженото докато не убие поне двама души!!! Резил!! Резил !Срамота!!!

13

Този

преди 1 година

Е Наследникът на Семерджиев!!! Ще се " издига" още. Амфетките не прощават!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Как 19 годишен върти на малкия си пръст прокурор, полиция и съдия. Не стига че този *** трябва да живее в мазе 4 етажа под земята, ами и полицаи да го пазят му сложили, двама, да не избяга. Какви ресурси се харчат за тоя не е истина. Все едно полицията си няма друга работа.

11

Край

преди 1 година

Е как ще си прокурор - ще обвиняваш на хората децата в престъпления, като твойто дете не си направил човек.

10

Анонимен

преди 1 година

Доста нагъл и лъжлив, някак си напомня на Кирил Петков след като е нарушил коституцията и е уредил посредници в търговията с газ.