25

Дядо Мраз

преди 1 година

Не е важно колко пари се отпускат а кой ги усвоява. ООН, ФИФА, МОК, въобще всичките глобални организации имат само две цели.1. Да подсигурят съществуването си независимо от цената2. Да преразпределят финансови потоци

24

Готин

преди 1 година

Факт е, че климата на земята става по топъл и агресивен. Истината е, че човешката дейност почти няма отражение за това но, трябва да се направят опити за смекчаване на последиците без излишна паника. По тази причина ООН търси начин за привличане на средства за решаване на проблема. Истината е, че на управниците не им пука. Те предпочитат да си водят своите войни, а не тези за климата. Жалкото е, че времето за адекватна реакция изтече!!! Вече само Господ може да помогне. Ако иска!?

23

Анонимен

преди 1 година

Да изземем свръхпечалбите на ООН във връзка с изменението на климата. Твърде много пари отиват натам.

22

Анонимен

преди 1 година

Когато кока-кола престане да произвежда милиарди пластмасови бутилки на седмица, и когато политиците и милиардерите престанат да летят с частни самолети, тогава пишете - ще знам, че нещо почва да се случва наистина. Дотогава престанете да ни занимавате с безсмислици!

21

Асан

преди 1 година

Дърт пергиш на 80 г. и пенция и заплата влачи у ООН :)))

20

Анонимен

преди 1 година

От статията разбрах, че трябва да продължаваме да скапваме планетата, но решението е да отделяме повече пари за справяне с бедствията. Е, аз ли нещо не съм наред или ни управляват безмозъчници??? Може много за се направи за климата, но няма да стане с бюрокрация - да открием звена за наблюдение, щото малко чиновници има.Това ми напомня за броенето на врабчетата и други подобни безсмислени мероприятия

19

Анонимен

преди 1 година

Господ като искал да погуби някой първо го лишавал от разум. С европейците е точно този случая. Гутериш е европеец.

18

Португалски Комундел

преди 1 година

Другари, дайте да дадем!

17

Путин

преди 1 година

Излекувах света от КОВИД и Глобално затопляне. Сега на хората не им пука и си горят въглища, ходят без маски...

16

Анонимен

преди 1 година

Трябват пари за скопяване,не за други неща .Африка, Азия, ,Южна Америка, Мексико и САЩ имат свръхпроизводство на лапащи и дри скащи.Илон Мъск е един от рекордьорите с 10 деца ( от които едното било мъж,ама сега вече жена ).Мексико за 100-120г. се е увеличило с 100-130 мил.Има си 7 милиарда добитак които замрасява планетата.Не че казвам да се избият,ама трябва редуциране,както Китай е направил преди с правилото за едно дете.

15

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е, с тези пари, колко точно дървета са посадили?

14

Додо

преди 1 година

Световният комунизъм и метастазите му искат съвсем умишлено да разрушат този свят!

13

Анонимен

преди 1 година

До Сандо - Дават ги на Зеленски и за бомби ! Днес чух някъде , че дотук на Украина са дадени 200 мрд долара - Само си помисли колко народ щяха да изхранят с тези пари дето ги изгърмяха от ТЪПОТИ'Я ! Ей заради ГЛ'У'ПоСТИТЕ на такива и Франсетата започнаха да харесват Путин и Русия !

12

Анонимен

преди 1 година

Престанете да лъжете и рекетирате, същото като с "промяна" на климата, за да рекетират харата, държавите и си пробутват слънчевите панели, електрически коли и ред други неща, промени в климата и природата може да има, заради химтрейли, климатични оръжия, радио и магнитни вълни , химия, ГМО и ред други неща!

11

Истината е една

преди 1 година

че се мре

10

Сандо

преди 1 година

и кво правят с тия пари?

9

Анонимен

преди 1 година

Все пак трябва да станем ... (затаете дъх!) "климатично" неутрални ...

8

Аз

преди 1 година

Нали многото хора са ви проблем. Да измират, да спасим света.

7

Наблюдател

преди 1 година

Поредната измама, за да ви подтискат и ограбват, както и да ви научат да ядете скакалци и червеи. За тях пържолите, за вас канцерогенните насекоми с хитинова обвивка, съдържаща канцерогените. Ние не сме кокошки, които обичат скакалци. Ние сме хора и България изхранваше не само почти 9 милиона българи, но и се изнасяше много консервирана храна за Русия и Соц. Лагера, ябълки за Куба и т.н. и т.н. Сега на половината от това не се произвежда. Зърното си го произвеждат изкупилите земя чужди фирми.

6

Анонимен

преди 1 година

Спрете се най-после, алчници ненаядени, къде ще отнесете откраднатото, безбожници?А какво стана със скандалите, че получените средства по тази и други линии се оказаха изхарчени за командировки, яхти, луксозни острови и любовници???