31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 - Не знам къде ги изброи тия "повечето", дето предпочитали да гласуват с машини. Днес излезе статистика - 48% са, пак е малцинство. И, да, демократично е да има избор, а не да те задължават по един начин - с мадурките, дето го няма никъде в Европа. Иначе са за европейските ценности нЕкои, ама само, когато им изнася.

30

До 32

преди 1 година

Демокрацията ИЗИСКВА ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМИ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ТИКВО . Ама нямаме такава демокрация . Демокрацията не означава да връщал някаква хартия с цел да купуваш махалите на едни оскотяли необразовани жи-во-тни ! И да правиш престъпни схеми за да си вечно на власт. Също така демокрацията не следва да унищожаваш еко системата природата за да правиш никому ненужни хартии от каменната ера.тези дървета и гори не са на баща ти а на всички нас. Понял

29

Анонимен

преди 1 година

Демокрация означава да има избор, останалото е нагла дискриминация и измислени доводи как машините били по-добрия избор, ами не са по-добрия след като машината ми избра горното квадратче като цъках, ама вие може и да не сте го забелязали това.

28

Анонимен

преди 1 година

Повечето предпочитат да се гласува само с машини. Ами вече не познавам някой, който да иска хартиени бюлетини.

27

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, лесно се сменят чувалчета, помним костинброд, а и едни тъмни елементи лесно се копуват с кебапчета.

26

Анонимен

преди 1 година

Когато имаше смесено гласуване, всички преди мен гласуваха с машини и нито един с хартиена бюлетина.

25

Анонимен

преди 1 година

Нормалните хора искат да гласуват с машини, а за останалите не знам.

24

Ха ха ха

преди 1 година

Трябва да може да избираш!!!!! Хората, нормалните искат хартиените бюлетини!!! При смесеното гласуване преди време от 20 човека преди мен само 2 гласуваха на машините!!! Та от къде на къде някой реши, че ще налага само с машините да се гласува и защо ги е страх сега????

23

СВОБОДАТА САНЧО..

преди 1 година

.".е винаги на върха на копието---/Сервантес/

22

Любомир

преди 1 година

Като се замисля, че има развити страни, които дават възможност на гражданите си дори по пощата и през личните си e-mail - ли да гласуват, само и само да има повече активност и по-широк кръг от хора да упражняват правото си да заявят гражданската си позиция, направо ми се струва , че като ни ограничават само с машини в България, категорично се нареждаме в третия свят и в това отношение!

21

Въпрос на избор!

преди 1 година

Демокрацията се изразява в свобода на индивида, той трябва да реши как ще гласува, без да му нареждат!

20

Анонимен

преди 1 година

А бе това Изследване е фейк Защо аджеба не ни питате дали поне 70% искаме Гласуване по нета с смартфона ако проблема е от 1 ай пи адрес че ще гласуват 1000 човека ами ограничете го до максимум 5 човека и проблема е решен както е в Естония. Или както си теглиш кредит електронно банкиране, преброяване. Само видиш ли не могло да се Гласува по нета егаси и майтапа имало хакери че защо банките не ги е страх или само ни надувате главите за тия Комунистически машините без евросертификат

19

Анонимен

преди 1 година

50:50. Значи трябва да има и хартия. Който не му харесва, да си ползва машината. Точка.

18

Николас Мадуро

преди 1 година

Откакто въведох машините - нямам загубени избори!

17

Анонимен

преди 1 година

Дрън, дрън. Малко вода в мелницата на "ПродПрoct" партийката и "ДБ Маджо ООД" Интрига да има, иначе ако се върнем на пътя на предвидимостта ще почнат да се въдят конкуренти а това вреди на печалбите на червените мутромилионери. Тъкмо са си нагласили бизнеса, уредили са медийното пространство и някой иска да ги накара да си плащат данъците. Предните години това го видяхме, а сега трябва да им изплатим нереализираната печалба

16

Дар

преди 1 година

Избирателната активност няма 40 лъжете както винаги

15

Анонимен

преди 1 година

Предлагам друг вид по-ефективно гласуване: нареждаме кандидатите пред НС, носим си домати и целим тия, които не харесваме. Които останат най-чистички да влизат. Другите да ходат да се пЕрат.

14

Анонимен

преди 1 година

Всичко може да стане с хартиите, също и с машините по отношение на манипулации. Така че, нека има двете възможности за гласуване и кой както иска или му е удобно, така да гласува.

13

Анонимен

преди 1 година

Хората искат машини, защото знаят какво става с хартиите. Обаче изходния код трябва да е отворен за да има контрол върху софтуера на машините.

12

Исторически парк

преди 1 година

47% гербави, джигани и турци..