12

Анонимен

преди 1 година

До номер 10:Мисли.Защо само въглищните са пощадени?Кой работи с въглища?Марица?На кой дадоха Марица?Ето ти отговора!

11

Анонимен

преди 1 година

Работа на сатанистите е това.Не позволявайте на укри да се доближават до централите!Те ни виждат като руснаци и комунисти.Искат да сме на тъмно като тях.

10

До 2

преди 1 година

Абсолютно вярно, фотоволтаична централа със същото производство на ток, струва около милион и то днес, когато инфлацията е поне 100% от времето когато беше построен Цанков камък. Така е като няма прокуратура.

9

Кой е според вас?

преди 1 година

До Анонимен 9 - Мисля или Раша или Доган и вуглищното лобо или и двете заедно саботират енергетиката ни в момента. Засега остават не засегнати единствено централите на въглища. Възможно е и Доган да има интерес, нали от ЕС му наложиха такса за вредни емисии и мисля той искаше да въведе в България данък на всички други централи овсен въглищата под предлог че дестабилизирали мрежата. Раша има генерален интерес да свути мрежата в ЕС и да предизвика хаос и блекаут.

8

Анонимен

преди 1 година

Всичко в държавата се срива защото ни управлява резидента на Решетников за България таварищ Румен Радев агент на Путин. Радев работи винаги в полза на Масква, вижте газта рев за Газпром, Лукойл не плаща данъци на България служебния кабинет на резидента отменя решение на Кирчо за забрана за износ извън България, отменя договора с Уестинхаус за гориво за Козлодуй и ни мята отново при руснаците, отказва въоръжение за Украйна като по този начин отново помага на о р к и т е в Масква. Нали знаете к

7

Охрана? Разследване?

преди 1 година

Ако трябва да поискат помощ от вън. Не е срамно. Ето сега Донев има среща със Шолц.

6

Да питам

преди 1 година

Tова ли бе творението проектирано от инженерната мисъл на инж. Доган?

5

MaйMyнaтa

преди 1 година

До 2...А пък, Харвардския инжинер Киро пpocтoтo, вэе няколко милиарда и не остави и укаэателна табела.... эа да зваеш, в коя посока да тръгнеш

4

Анонимен

преди 1 година

Къде е Доган? Искам да поговорим сериозно на четири очи.

3

Една мрежа 50Хц

преди 1 година

В енергетиката България разполага с критични мощности за целия балкански полуостров. Важно е да се спомене че електрическата мрежа за целия ЕС е една. От Турция до Норвегия. Ако тази мрежа се срине на едно място, то цялата се срутва и остава без ток.

2

Имаме саботьори

преди 1 година

Някой съботира. Взривове във военните заводи, паралелно с това атака над енергийната ни система > ПАВЕЦ Чиара и двете турбини извън строя една след друга (и новата и старата) > 6-ти блок АЕЦ Козлодуй веднага след планов ремонт му откриват охалждането и е извън строя. > Сега хидро възел "Цанков Камък" > Някой много иска да имаме блек-аут на балканския полуостров. Помогнете ми, кол ли може да има интерес от създаване на хаос в югоизточна Европа?

1

Анонимен

преди 1 година

Хидроиженера Доган,падишах на ДПС проектира и изгради това корупционно язовирче за което дадохме 400 млн лева за 84 мвТ, най скъпото в света. А Доган получи 2млн за благодарност! Това става като предадем държавата за управление на ДПС и БСП.