24

Анонимен

преди 1 година

До Пропов Да бе а какво правеше сина на Байдън в Украйна? Няма да мине номера че корупцията идвала от изток. Напротив точно от запад идва. Просто на запад са се научили да я прикриват по-добре.

23

Пропов

преди 1 година

Корупционните схеми идват от изток а не от запад. Също както наглостта на управляващата върхушка. Коя е родината на олигарсите? На запад за такива афери хвърчат оставки. Аз живея на запад точно затова. Защото престъпността и корупцията са много далеч от нормалните хора. Да има ги, разбира се, не нито са така показни, нито са така повсеместни и най вече - обществото няма търпимост към това.

22

Анонимен

преди 1 година

Трябва да проверят сега съдията дето е разрешил домашния арест да продължава. Нещо мирише на гнило тази работа. При положение че мярката се нарушава трябва да се налага по-строга.

21

Анонимен

преди 1 година

До НеразбралНаистина, кой ли е този съдия? Явно проблемите са не само в прокуратурата! 64138

20

ЖалкиНищожества

преди 1 година

Боже,какво нелицеприятно човече,Боже!Каква ли е пък душицата му?Жалки *** унищожиха държавицата ни, окрадоха народа и продадоха Родината ни на западните си господари - кой срещу пари,кой слугувайки им безплатно,кой държан за топките с компромати от чуждите шпиони и най вече от Сереуто.

19

Анонимен

преди 1 година

"Прокурорчето видимо е покровителствано от Дундуков 2!..."---------------------------------------- Миналата година мафията ГЕРБ поне си беше наела кадърни тpoлове, много от тях пенсионирани учители и докторанти. Сега нивото на ГЕРБ-авите тpoлове е падналo. ДУУУндуков може е баща ти. Президентът Радев няма нищо общо с тоя прокурорски мафиот. А ГЕРБ, ПП, ДБ ще останат в историята като най-пропадналите шайки, които днес предадоха България.

18

До Анонимен 18

преди 1 година

До Анонимен 18, кое е видимото? :D :D :D васе, ти ли пишеш тука да пробваш да отклоняваш вниманието? Служебното не съдейства на тате и ти затяга примката и пробваме "разделяй и владей" :D :D :D Че даже и сам си дава "палец нагоре" :D :D :D Хората виждат, и не само те. Връзките не на всякъде важат

17

Анонимен

преди 1 година

Прокурорчето видимо е покровителствано от Дундуков 2!

16

Оппа

преди 1 година

Оппааа, явно на васил михайлов, родата му и приятелите му им стана скучно и влязоха в нета да видят какво мислят хората за тях. Ооо, мразят ни! Дай малко да почнеме пропаганда, все някой може и да се хване, щом съдия от София се хвана да се изправи срещу доказателствата, истината, народа, справедливостта, ДЪРЖАВАТА, значи гл-пави хора може и да има :D :D :D Няма кой да повярва на глупостите ви ;) ЗАТВОР-и за синчето, и бащата, и съдията, и всички, които му помагат!

15

Анонимен

преди 1 година

Не съм фен на БСП, но Зарков ми се издига в очите все повече.

14

П.К.

преди 1 година

Я, тъкмо си почнал разкритията. Кажи си и ти защо те изгониха от Париж" Защо те натириха от Сорбоната? Няма да казваме никому. Само между нас ще си остане...

13

До Анонимен 13

преди 1 година

До Анонимен 13 - и кой е този фигурант? Защото, ако визираш Президента, си в мнооого голяма грешка. Ако си поне малко запознат ;) Та за кой говориш? Или пък аз не съм запознат...кажи какво имаш предвид ;)

12

Анонимен

преди 1 година

Той народът ще търпи до едно време, помните ли бунтовете в Катуница от 2011 г???

11

Анонимен

преди 1 година

Досега трябваше отдавна трябваше да излежава поне 5-годишна присъда.

10

Демократ

преди 1 година

Убедил съм се, че няма по-демократично нещо от куршума - той не прави разлика по положение, имотно и финансово състояние, връзки, пол, религия, възраст или каквото и да било. Не се отклонява - просто си лети!

9

Представяте ли си?

преди 1 година

Представяте ли си щом редови (от няколко месеца) прокурор от Перник може да надделее дори над Главния Прокурор, Министъра на Правосъдието и съдия от СОФИЯ! И нещо трагично или иронично - бисер михайлов-бащата-прокурор- беше съден за лихварство, а синчето работи за един друг лихвар в града като събирач на дългове или подобно. "Миньор е моят татко, миньор ще съм и аз, ах само да порастна..." имаше една песен. И тоя не се извини на жертвите, съжалява, че е дал интервю и си е признал престъпленията!

8

аре бе

преди 1 година

само вижте колко време държавата се занимава с тоя прокурорски син . бърза процедура , затвор , булка . така трябва да се действа .

7

Кой е съдията?

преди 1 година

Медиите, кажете името на гениалния съдия, който явно е по-сляп от Темида или поне се прави на ударен от мокрия *** от очите й! Кажете и кой е адвоката на г-вното! Покажете и снимките на васил михайлов и баща му лихвар-прокурор бисер михайлов, както и на чичото на терористчето и вуйчо му (последният явно е много важен, щом неговото мнение натежава над всички свидетели и институции)! Да ги видим, за да знаем на кой дължим благодарност за тази справедливост! Лицето и имената на съдията поне!

6

Неразбрал

преди 1 година

Значи: 1. цяла държава гледа садистичните прояви на васил михайлов (които сам си записва и се хвали с това); 2. поне 9 свидетели свидетелстват, че е напускал дома си; 3. Службите признават, че са му сложили гривна чак след повече от ден от пускането му 4. Сужбите признават за многократни сигнали на гривната за нарушаване на периметъра; 5. Министър на Правосъдието и Главен Прокурор смятат, че тоя нарушава закона; 6. Цял град е пропищял от тоя и се бунтува ,НО-един съдия "не вижда нарушение"! WTF?

5

Анонимен

преди 1 година

Само на служителите не им е ясно как фривната, увита в алуминиево фолио не е давала сигнали. За 40 минути можеше да е в Сърбия.