34

Анонимен

преди 1 година

Давате пари за украйнските бежанци бягащи от войната и техните деца но пари за психична помощ за бъдещи български надежди в спорта като Джан Махмуд няма а?

33

Да допълня...

преди 1 година

Това момченце е бъдещ убиец.

32

Васко Далаверата

преди 1 година

Аз ще вземам ограничителна заповед срещу Бат Динко защото ме заплашва и не искам са ме сполети същия побой който този египтянин наложи над невинното момче аз не съм каратист и не мога да се бия а вече чукам и педесетака.

31

Алоооо

преди 1 година

Докато не му намалите поведението с две единици, няма да спрем!

30

Котка

преди 1 година

До Анонимен 10 В грешка си, брат! Хората се раждат зли. Трябва да се работи с тях, за да станат нещо друго. Тоя просто е оставен на природота си.

29

Вълчан войвода

преди 1 година

Открай време има изпитан метод за лекуване на турския башибозук ! УДРИИИ !

28

Анонимен

преди 1 година

Абе хора, "поръчвайте го"! Толкова ли не знаете към кого да се обърнете? Със законови средства до никъде няма да стигнете.

27

Pin

преди 1 година

Сега е Джан, но в затвора ще е Джанка!

26

Анонимен

преди 1 година

откривайте затвори за малолетни бе , след това в централния за булки , такива не трябва да са сред хора --- тоя навършва 18 години след няколко дни така че със сигурност ще лежи при бай Ставри. В Русе се прави на голям бияч да бие и да унижава деца, но като отиде при старите пандизчии и рецидивисти ще бъде Мис 2022

25

Анонимен

преди 1 година

Интересно наказание за опит за убийство. Само за сравнение в САЩ за подобно деяние се влиза на топло за минимум 15-20 години, а в зависимост от щата от 14-годишна възраст нагоре.

24

хахаха

преди 1 година

Ще му дават частни уроци. Страховито наказание. Майтап на държава

23

алооо

преди 1 година

откривайте затвори за малолетни бе , след това в централния за булки , такива не трябва да са сред хора !

22

хахаха

преди 1 година

голямо наказание :) абе вие майтап ли си правите ?! е за това такива като тоя махмуд ше продължават да се развъждат .

21

Промяната!!!

преди 1 година

Малко му е. Искаме порицание и мъмрене

20

Капитан Петко

преди 1 година

Според мен си нанесе средна телесна повреда с хулигански подбуди което си е подсъдно но явно някой му стои зад гърба на тоя гад. Да отиде в някоя мма зала ще го потрошат както се мисли за голям бабаит.

19

Анонимен

преди 1 година

Много го наказаха,няма спор!Той едва не уби момчето(а като нищо можеше,удряше го с кеф,без да намали изобщо удара към беззащитен противник),а те го наказаха така жестоко :) Тези приятели нямат ли бе?!Я с патерици махмуда,докато е жив!

18

От народа

преди 1 година

Точно така, в изолация трябва да преминат всички партии и НС, за продажби поведение срещу Българския народ. Всички марионетки в затвора!

17

Анонимен

преди 1 година

*** Мохамуд ще яде дървото някъде скоро ми се струва.

16

Ман Джахмуд

преди 1 година

Ако съм баща на малтертираното от тоя джагалопитек дете, хич и нямаше да търся други потърпевши. Не знам при родителите си джагалопитеци живее или е от някое "жилище от защитен тип", но ще си го чакам кротко някъде по трасето от тях до училище или там където ходи и ще му приложа малко стари трикове... после ще ходи на прибежки, ако изобщо му се излиза навън след благите ми "препоръки".

15

кво да кажеш

преди 1 година

Абсолютна незаинтересованост!