119

ЕС джендер &#128

преди 1 година

А когато една от държавите те обявява за враг, атакува пощите и пенсиите на хората и дигиталната ти инфраструктура, в какво те превръща това, г-н генерал 🙄

118

1

преди 1 година

Старото въоръжение да го предадем на украинците, а дъртите генерали руски под.гъ.зурници,барабар с румен хвърчилото да ги натоварим в няколко вагона /защото са в голямо количество хрантутниците/ и да ги изпратим на путин,те и без друго служат на него. И тогава да започнем изграждането на една нова истински българска армия.

117

Анонимен

преди 1 година

Поредният червен генерал предател. България е член на НАТО и като такъв е съюзник на враговете на русия Полша, Литва, Латвия и Естония които пращат оръжие без ограничения. И трябва да се гордеем да бъдем врагове на руския фашистки режим. А не да сме жалка позорна подметка като Сърбия.

116

r3v0lv3r

преди 1 година

Пак ли снишаване ? Не, ви ли става ясно, че колкото повече оръжие се дава, толкова по-скоро ще свърши тая война. САЩ се пестят и дават само колкото е необходимото, за да се поддържа войната, тоест само Европа има интерес и ресурсът да ускори краят на войната, защото преговори няма да има.

115

toti

преди 1 година

АКО ТОЯ Е УЧИЛ В МОСКВА,НЕ ЧАКАЙТЕ ДА Е С НАТО !!!

114

Анонимен

преди 1 година

Генерале , кажи го на 240-те безмодзъчни майцепродавци в Парламента .На тях единствената второсигнална дейност (мисъл) е за пари ...

113

Анонимен

преди 1 година

Тия англяшките ги пиперкам колко си искам.

112

Анонимен

преди 1 година

Вън сатанистите,които искат да ни докарат война от страната ни!Вън,вън,вън!!!Неутралитет!Неутралитетът означава да не взимаш страна!Платените продажници пишат по всички сайтове как неутралитета бил взимане страна на Русия.Не е вярно!Швейцария проруска държава ли е?!Който иска война да заминава на фронта!Има фронт в Украйна,Сирия и т.н.

111

Явенчо

преди 1 година

Много станаха тези троянски натовски генерали и медии обучени от Путин !

110

ВънСатаНАТОотДомаНи

преди 1 година

Това не го абарисват продажните ни политици,англо-краварски Подлог(з)и и българоубийци,като Асфалт паша,Сулю Паситто, преродената Пастирка,Гномът и и приличащият на мравояд Ристю.

109

Анонимен

преди 1 година

До Майор Майор Майор - Не е папкал, летял е! И втория плюс, дето ти се появи, че трепна страницата, е минус, да си знаеш. Само ти си се харесваш!

108

Анонимен

преди 1 година

Важното е някой като сложи плюс някой да сложи минус да се оравновесява !!!

107

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не е обективно . Нали украйна печели какво искаш бе .

106

Обективно

преди 1 година

Има ли Нападател, има и Жертва. Ти на коя страна си, генерале? Явно ако бият някой по- слаб, ти ще си на страната на победителя?!? Така винаги ще си "печеливш". Печелиш диктатор.

105

Анонимен

преди 1 година

Каквото беше беше вече е фашиско. Край.

104

Анонимен

преди 1 година

Този генерал защо не набие канчето на останалите дженерали...

103

Анонимен

преди 1 година

В далечната учебна 78/79 година ме порицаха по радиототочката понеже твърдях пред съучениците си че Великобритания и Англия са една и съща държава , но това не било вярно. Щяха да ми намалят поведението но имах отличен успех и се смилиха. И за украинците така тука във форума се опитват да им предадат значение каквото нямат.

102

Анонимен

преди 1 година

Както е казал Айнщайн само вселената и човешката глупост са безкрайни но за първото не е сигурно за второто обаче е съвсем сигурно.

101

Анонимен

преди 1 година

Той еленко не го твърди това те някакви хора го твърдяли. Пропагандата го твърди а еленко я повтаря. Той бил чул не го твърди но го повтаря боже мой.

100

Анонимен

преди 1 година

Еленко еленко еленко ,не ти ли идва до ума защо някой нещо твърди след 140 години сам не се ли сещаш бе човек че някой ако твърди нещо странно те лъжи. Много много елементарен народ заблуден до немай къде.