56

Българка

преди 1 година

Само в бедна Бтлгария са по хотели. Като им гледам американските джиоиве, и сами могат да си плащат хотела и храната. Използвачи.

55

Анонимен

преди 1 година

Чупката,вън,Киев!Хубав интернет тука няма!Като кучетата ли да живеели...ей,нашите не живеят по хотелите и доста нямат интернет!

54

Неволя

преди 1 година

Не искат да почват работа, за да не им спрат помощите. С техни пари да си наемат каквото искат.

53

Пипи

преди 1 година

Като не им харесва да се връщат в ua

52

муспи

преди 1 година

АД ( Африкански Демокрации) е упълномощен да заяви: Разполагаме със стотици мили4они доброволци1 да дойдат в българия при всякакви условия! Искаме и да работим, а не само лежане в хотел. Но работа на бюро де, без тарикатлъцАД (Африкански Демокрции) ще достави сто милиона имигранта, готови да работят, а не да се влачат по хотелите. Но работа на бюро, - без дискриминация.

51

дзвера

преди 1 година

С какво право протестират? Не са доволни че България не дава помощи на бедните си а ги обгрижва тях ли?

50

май май

преди 1 година

Тия хора май наистина са много нахални. Като президента си Оня по цял ден реве за пари.

49

Арендатора

преди 1 година

Не чух някой от тези украинци да си търси работа! Нагли хора и нагли медии!!!

48

Хитър Петър

преди 1 година

Който не работи - не трябва да яде!

47

Анонимен

преди 1 година

Самия факт че украйнци и руснаци ги дърпа все към плажа е показателен ,че са с един ген един народ. Само да не се застояват.

46

ОтКвоПраатСаламите

преди 1 година

Нищо чудно укерета да са подучули лъжите и клюките че колбаси произведение в Украина след 24 Февруари 2022 мостлайкли съдържат . . . . гадно ама нека се зане клюката . . . "пушечно украинско месо". Така загиналите украински войници са неричани от техния ЗеленЩекатило. Та хората погнусени, отвратени и с изповръщани черва бягат от украинските диващини.

45

Русия

преди 1 година

"Не ме карайте да сменям училище", "Не мога да сменя семейния лекар", "Дана Палас - нашата къща"Укрити имат 20 лета опит с лозунгити.Секи турколюбец да си земи пу идин ф дома и после заедно на фронта ф ***.Ф Западна *** няма военни действия!!

44

Анонимен

преди 1 година

Снимката е жива и достоверна демонстрация как укрухите слагаха децата, жените и възрастните пред дулата на танковете си докато в Мариопул ДЛНЕрите воюваха с фашистките отряди на Зеленияглист

43

....

преди 1 година

да спят на улицата и да *** от глад, не ме е жал за тях такава им кармата в този живот..

42

Анонимен

преди 1 година

Всичко е организирано от хотелиерската мафия в съдружие с украинските туропратори.Държавата не ги е карала да настаняват бежанци,те се правят на милостиви и после ревът държавата да им плаща за милосърдието.

41

мак

преди 1 година

Пак ни облъчват с недоволство и наглост. Претенции, искания, а всъщност трябва да са благодарни, но не са. Смятат, че всички са им длъжни и с това поведение отблъскват, вместо да получат съчувствие. Пък и медиите им дават трибуна, та се възгордяха още повече. Май трябва постепенно кранчето да спира.

40

Анонимен

преди 1 година

Лятото там неможеше да се разминеш от украинци , до банкомата и веят *** по цял ден

39

Ъ.

преди 1 година

Нема за кога да се интегрират украинците, време им е да си ходят. То се разбра, че войната я губят, за какво да висят повече тук?

38

Анонимен

преди 1 година

Това с хотелите трябва да престане. Не сме в началото на войната и изненада поради идващите бежанци отдавна няма. Бежанците трябва да живеят сред обикновенните българи, в градовете и селата и да се интегрират. Деца не се отглеждат в хотели. Това е корупция и престъпление - държавата нарочно настанява бежанците в хотели, за да дава пари на хотелиери и същевременно пречи на украинците да се интегрират.

37

Олинклузив 15 кинта

преди 1 година

От това курорт не става вече, ще си тръгнат само ако ги напръскат с Райд.