112

пуйката

преди 1 година

В Тихия океан господар е Китай с най-големият военен флот в света.Могат ли да воюват никой не знае,но като техника имат превъзходство.

111

Анонимен

преди 1 година

Храни куче да те лае. Сърбия и Унгария са едно тотално нищо без търговията с ЕС и без инвестициите от ЕС. За русия е същото. Колкото и да ви лъжат погледнете цифрите. Китай не се нуждае от толкова много природна газ колкото ЕС. Китай общо внася 8 пъти по-малко от ЕС, като само 1/3 от обема внася от русия и в абсолютни стойности говорим за обемите на вноса на Беларус. И 100% да почнат да внасят от русия това са 3 пъти Беларус.

110

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на изгодната търговия с Русия, германската икомика стана най-силната в Европа. Сега дърпа назад и не се знае къде ще спре.

109

Анонимен

преди 1 година

Първите резултати от ЕС санкциите са налице - тази година износът на китайски автомобили за първи път надхвърли 300 хиляди броя, което е с 60% и 74% повече от същите месеци на миналата година. И което е по-важно, това вече е повече от показателя на Германия. Така че в момента Китай се превърна във втория по големина износител на автомобили след Япония.

108

Анонимен

преди 1 година

На Русия май въобще не и дреме за Германия. Имам усещането, че Европа и Щатите правят шевици и кройки и си баят наум разни планове, а Русия си действа без да ги пита

107

Глух Пор

преди 1 година

И този сайт умря! Най-вероятно и тук Сорос плаща разноските по погребението му!

106

Да, но!

преди 1 година

"Трансатлантическото сътрудничество е не просто желание, а необходимост, за да се запази либералният световен ред" - Само дето не сте ни питали за този нов световен либерален ред! Искаме си предишния демократичен ред на западния свят.

105

Анонимен

преди 1 година

Русия протестира че британците дали на укрите подводни дронове! По добре било укрите да се защитават с голи ръце от yбийците!

104

Анонимен

преди 1 година

Вече сме горди европейци! Дойде ни мозъка в главата! Хитро решение, че дадаме оръжие на братята укри да трепят руснаци вместо нас, което може да се наложи в един момент!

103

ЗАБЛУДЕНА ОВЦА СИ!

преди 1 година

ЗАБЛУДАТА Е ЕЛЕКСИР ЗА УСПОКОЕНИЕ. ..НИЩО ОТ ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ .ВСИЧКО Е БЛЯ,БЛЯ,БЛЯ.НЯМА НАИВНИЦИ .

102

Анонимен

преди 1 година

До 149, русофилите живеят в измислен свят. Като лудите са, не трябва да ги мразим, а да ги разбираме. Това не се отнася за платенитеПодлоги от тролфермите.

101

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 147: Човече, на теб ти е необходима психологическа помощ, да не кажа психиатрична експертиза. Кой по-точно е видял добро от руснаците!?! Има живи хора още, които помнят "доброто" на руснаците през 1944-1947г. Хапчетата, лягай и не се излагай повече така.

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Грешиш, русофобията не помага, истината е, че държавите и хората обичат Русия, действително обичат Русия, защото нищо лошо, а само добро и помощ са видяли от руснаците, ако Русия започне истинска, реална война, всички ще застанат на страната на Русия, всички, това се чувства във въздуха, защото тиранията им идва в повече на държавите, лошото е, че сега подобни войни не може да има, защото никой няма да оцелее

99

Анонимен

преди 1 година

До сътрудничество, а?Току-що четох статия за зависимостта за европейските държави от щатите, превърнати в почти колонии и живеещи в страх, хората не искат повече такава власт върху държавите им от страна на щатите, искат повече свобода за държавите си!

98

Анонимен

преди 1 година

Русия владееше половината свят, но загуби всичко, дори това което няма, бъдещето си!

97

Анонимен

преди 1 година

Хахахах. Вижте русначетата. От велика сила се превърнаха в посмещише на всички нива. Дори по форумите се обясняват как едни имали централно отопление, а други не. Руския провал е безаналогов!

96

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

От Наполеоновите войни най-печеливша става Банк ъф Ингланд. Може ли да познаете кой е собственика на банката ? От ВСВ печелят Хюго Бос, Ади Даслер, Круп, Форд, Кока-Кола, Стадарт Оил, ДЖП Морган, ФЕД и ред други "демократични" организации. От войната в Ирак печелят ВР, Кондолиза Райс, Дк Чейни и др. Никой не печелел от войната !!!! Ха !

95

Анонимен

преди 1 година

светлини години сме по напред от българия вие нас россия няма да може да ни догоните вие сте кукли на конци вие сте роби на ес у нас в россия е всичко евтино имаме всичко мачкаи ги дядя вова мы стабой чорбари сте бг

94

Анонимен

преди 1 година

в бг нема централно отопление в кои век живейте а да ни плюате рус умеите ама вие бг много сте изостанали от старият континет

93

123

преди 1 година

До do 123. Съжалявам хора като вас. Вие мразите собствената си родина. А това че казвате че образовавие е възпитание в България е 0, показва в каква среда се движите. Хората които аз познавам са образовани и възпитани.