70

Rato

преди 1 година

Spored men trqbva da se uspokoite i da pratite dqdoto na kiril petkov da opravi toka i gaza

69

КирчоКокорчов Тиквов

преди 1 година

Да спират малоумната телевизия, никой не я гледа! Боклуджийски сидеровци!

68

Европеец

преди 1 година

Който е писал статията не знае значението на думите. Написал е че е влязъл в,, Институция,,. Не знаех, че търговско дружество от групата на ЧЕЗ е институция. По голяма небивалици не бях чел.

67

Анонимен

преди 1 година

Вие сте готови да приемете всичко,само и само англосаксонците да са демони и сатани --- Ами те СА СИ демони и сатани. Кой празнува Хелл - о - Уин (в превод: адът побеждава), кой рекламира дяволи навсякъде (енергийна напитка Хелл), кой атакува Бога и Православната църква???

66

Анонимен

преди 1 година

Белата Златка стана Слаботоков.

65

ХА ХА ХА

преди 1 година

Няма рубли...

64

Извини се бе

преди 1 година

Плати си БЕ!

63

Анонимен

преди 1 година

Тоя има пари да плати тока на половин България.Прави се на улав.Ще бяга.

62

Анонимен

преди 1 година

Да изселим Бялата Златка от България!

61

Lina

преди 1 година

Горкия болен - така е, сметките се плащат. Дори и от атака тв

60

Близко Бъдеще

преди 1 година

А копейкин като залезе...ще си направи музей на раша паметниците...хахаха

59

Асен

преди 1 година

До 57:Тук става дума за Сидеров, който не си е платил тока,а не за "лошите англосаксонци" !Вие русофилите си имате едни опорки, и си ги пишете под всяка статия:)И да, националистическите партии по принцип са вредни (справка: партията на фюрера)Вие сте готови да приемете всичко,само и само англосаксонците да са демони и сатани :))Елементарно мислене, хора!

58

Анонимен

преди 1 година

ИЗВИНИСЕБЕ

57

Анонимен

преди 1 година

Тоя има,ли пет години трудов стаж?Докопа,ли пенсийката --- Волен има 15 години стаж като депутат, а там само с 1 година вземаш от 2000 лв нагоре, недей да го мислиш :)

56

Анонимен

преди 1 година

Абе този защо не е ходил войник?Кво му е?

55

Анонимен

преди 1 година

Кефи ме какви циркове прави, жалко че вече не е в Парламента, щяхме да се смеем от сърце! Костадинов се опитва да го копира, но не му се получава, Волен просто има талант за тая работа!

54

Алито от София

преди 1 година

Този още ли не се е излекувал, а и не е изтрезнел, кой е той че ще влиза къде реши и когато си пойска, на всеки нормален дом щом не му е платен тока и нек го спира, а този луд да не мисли че все още е депутат, бой и марш на вън, стига аванта

53

Анонимен

преди 1 година

Наглосаксонците имат нужда от послушковци и марионетки, за да ограбват ресурсите и поробват развиващите се страни. В тази връзка националистическите партии са врагове. Що не питаха редовия българин дали иска военни бази на чужди държави в страната ни, да даваме военна техника на Украйна или пък концесия на Дънди прешъс и т.н. и т.н.

52

Дарт Сидериус

преди 1 година

До Анонимен 52 --- Оле, майкааа. Май си му забравил издънките из Париж, в Лондонския бизнес клуб, до Уотърлуу Стейшън, в Куба, шамарите раздавани из София, тапите от шампанско хвърлял в ресторанта на Брюксел или кюфтаците, с които е замерял стюардесата безпричинно, голите му снимки на като Аполон Български, изявленията във вестник "Демокрация" в подкрепа на гейовете, целуване на щатски зад.нници и предници, песните му с Йоско Кобзон,... Фурнаджийска лопата от всякъде. И това е само 1% от всьо.

51

Нео

преди 1 година

Логично следствие, когато руската субсидия отиде при ***! Такива телевизии разчитат на предателство и слугинаж, за да съществуват!