40

Анонимен

преди 1 година

За каква политическа визия говориш на теб силата ти е в краденето

39

Засегнат

преди 1 година

Този бивш финансов министър не трябва да се допуска в България.Съсипа предприятия с поръчкови ревизии в явна угода на някой .Идват правят ти огромен акт спират ти транспорт средства и ти ги съдиш след 6г.печелиш актовете падат НАП плаща съдебни разходи Ти си вече си Фалирал .Е това беше патента на този Дянков.Не знам на кого служи на Русия или САЩ но не на България и Евросъюза.Добре че Бойко го изгони навреме щеше да опустоши поръчково икономиката и още фирми

38

КойНескачаЕчервн

преди 1 година

Господ да те "поживи" и нека бъде до девето коляно, Мръс Нико гнусен!Това ,което открадна кормейки държавата дано не ти стигне на теб е родата ти *** за лекарства и за доктори !Анатема!

37

"Виждаме

преди 1 година

обществото какво излъчи в парламента" Това същото общество и тебе излъчи. Забрави ли.

36

Анонимен

преди 1 година

Тоя нанесе много злини на българския народ покри се за 20 години и сега пак надига глава като си мисли че са го забравили хората

35

Анонимен

преди 1 година

Костов говори, че няма баланс на наказуемост за тези, които нарушават законите. Какво ли значи - един от твойте, после един от нашите, след това един на оня от опозицията? Аз не си спомням да има осъден политик за толкова години демокрация. Ако политиците се имат за "обществото" - правилно, не искат да има върховенство на закона. А пък заради "баланса" българите не искат такава демокрация по западноевропейски образец. Това са договорки и компромиси.

34

Анонимен

преди 1 година

ИЗПЪЛЗЯ ОТ ДУПКАТА МАВЪРЪТ ОТВРАТИТЕЛЕН И СЕ РАЗНЕСЕ ОТВРАТИТЕЛНИЯТ МУ ДЪХ КАТО ОТ КОМОДСКИ ВАРАН !!!

33

До

преди 1 година

И да идеш навън не е по-добре.Там ще дължиш обяснение на всеки чернокож за някакво колониално минало.Дорде му обясниш,че ние също сме били колония..Вярно,тук е лъжливо,лицемерно,няма я истината зарад този човек на снимката,но това е нашата страна.Говориш си езика.Отиваш някъде и чувстваш родина.По-малко политика и журналисти ви препоръчвам.

32

До До 24

преди 1 година

Аз ще ти кажа какво ми открадна. Открадна ми живота - когато в началото на 90-те всичките ми съученици емигрираха на Запад, аз като глупав идеалист си мислех, че сега всичко ще се промени. Да, за седесарите се промени. Останалите ни чакаха няколко срива на долара, една хиперинфлация, деноминация и грабежна приватизация. Сега съм на 50 и много съжалявам, че останах тука. Ако искаш да видиш корумпирана номенклатура - гледай снимката в статията.

31

Анонимен

преди 1 година

Костов, не се черней повече на хоризонта!Накраде се, взе таван на пенсията, не грачи повече по телевизора!Ех, има едни пари от ЕС за възстановяване, точат лиги дежурните консуматори.Визията е да не се мяркат втръсналите ви му.цуни повече!Идва осми неоември.Учете нови песни, когато се обърне палачинката! Око не беше толкова гнусно, щеше да го нарека с по-цивилизована дума -омерзително!

30

дедо ви

преди 1 година

мили деца , е тоя и един чичко дето назначаваше милионери са виновни за началото на съсипването на България !

29

Анонимен

преди 1 година

Най-лошото.Книгите му са скучни и бягат от истината Четете Георги Марков.Там е казано и предсказано всичко за прехода.Даже лъжливия командир!

28

Анонимен

преди 1 година

Най-стойностния министър председател досега.

27

до 24

преди 1 година

Казал най-големия анонимник на планетата.

26

Анонимен

преди 1 година

заврения зет кога ще влезе в затвора. Този да избегне Централния три партии контролира

25

Анонимен

преди 1 година

Костов отдавна загуби лицето си да казва каквото и да е.Сапио,Балкан,Кремиковци.Той кого лъже,себе си ли?

24

Мхмм...

преди 1 година

Иване и твоята визия я видяхме...

23

Анонимен

преди 1 година

Каква икономика ви е съсипал... Губещи държавни предприятия със стари технологии и изчезнал пазар, съсипани от самите комунисти. Просто направи единствената възможна крачка да ги продаде за 1 лев.

22

перко

преди 1 година

Визията за България беше решена на кръглата маса! Тогава стана ограбването на България и народа! Престъпни приватизации и създаване на олигархични кръгове от БКП, ДПС и СДС.

21

До 24

преди 1 година

Какво ти открадна бе? А?